konis1989 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Στις 18/1/2023 στις 1:33 ΜΜ, what30 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα ένα καινουργιο αρκετά ακριβό αυτοκίνητο και ψάχνομαι να το προστατέψω όσο καλύτερα μπορώ. Κοιτάω για καλούς συναγερμούς κι έχω ψιλοκαταλήξει στον Pandora Elite αλλά επειδή είμαι ψιλοάσχετος θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ Καλησπέρα, Είμαι στην ίδια θέση. Τελικά τι έβαλες? Πόσο κόστισε η εγκατάσταση? Ευχαριστημένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Σπάει η εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Να ξερετε οτι ειναι πολυ ψυχαναγκαστικοι συναγερμοι Αν ξεχασεις μπρελοκακι να χεις πανω σου σε αφηνει στο δρομο... Επισης εχει κ κοστος απεγκαταστασης αν δεν τον θελετε καποια στιγμη ή χρειαστει να πουλησετε μονο το αμαξι Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από pigos23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Έβαλα πρόσφατα στο αυτοκίνητο, αν έχετε κάποια απορία πείτε μου και θα βοηθήσω όσο μπορώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, pigos23 είπε Να ξερετε οτι ειναι πολυ ψυχαναγκαστικοι συναγερμοι Αν ξεχασεις μπρελοκακι να χεις πανω σου σε αφηνει στο δρομο... Επισης εχει κ κοστος απεγκαταστασης αν δεν τον θελετε καποια στιγμη ή χρειαστει να πουλησετε μονο το αμαξι Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konis1989 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, merkon είπε Έβαλα πρόσφατα στο αυτοκίνητο, αν έχετε κάποια απορία πείτε μου και θα βοηθήσω όσο μπορώ ... Τι έβαλες, πόσο σου κόστισε? αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, pigos23 είπε Να ξερετε οτι ειναι πολυ ψυχαναγκαστικοι συναγερμοι Αν ξεχασεις μπρελοκακι να χεις πανω σου σε αφηνει στο δρομο... Επισης εχει κ κοστος απεγκαταστασης αν δεν τον θελετε καποια στιγμη ή χρειαστει να πουλησετε μονο το αμαξι Κατοχος Pandora Smart Pro V3 μιας και πριν κανα οκταμηνο μου εκλεψαν το αμαξι...δεν υπηρχε περιπτωση το επομενο να το αφησω χωρις συναγερμο. Σε γενικες γραμμες αρκετα ευχαριστημενος. Το gps εχει μεγαλη ακριβεια και με το tag ειμαι πιο ησυχος. Αν ξεχασεις το tag/δεν εχει μπαταρια κλπ μπορεις να βαλεις τον κωδικο σου και να οδηγησεις κανονικα. Εχω ησυχασει αρκετα με το συναγερμο αλλα βαζω και ενα μπαστουνι στο τιμονι, αν και ξερω πως αν πάλι ερθει η ωρα μου, δεν τη γλυτωνω. Εννοειται και τα κλειδια σε faraday pouch. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από gazp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konis1989 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, gazp είπε Κατοχος Pandora Smart Pro V3 μιας και πριν κανα οκταμηνο μου εκλεψαν το αμαξι...δεν υπηρχε περιπτωση το επομενο να το αφησω χωρις συναγερμο. Σε γενικες γραμμες αρκετα ευχαριστημενος. Το gps εχει μεγαλη ακριβεια και με το tag ειμαι πιο ησυχος. Αν ξεχασεις το tag/δεν εχει μπαταρια κλπ μπορεις να βαλεις τον κωδικο σου και να οδηγησεις κανονικα. Εχω ησυχασει αρκετα με το συναγερμο αλλα βαζω και ενα μπαστουνι στο τιμονι, αν και ξερω πως αν πάλι ερθει η ωρα μου, δεν τη γλυτωνω. Εννοειται και τα κλειδια σε faraday pouch. Πόσο σου κοστίζει η μηνιαία χρήση του? κάποια άλλη πληροφορία? να προτιμήσω τον απλό ή τον σμάρτ προ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου On 23/09/2024 at 15:34, konis1989 said: Τι έβαλες, πόσο σου κόστισε? αξιζει? Έβαλα τον Smart Pro, μπλοκ obd και εξτρα backup μπαταρία. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, τον έχω από τον Ιούλιο. Η εγκατάσταση είναι το πιο σημαντικό πράγμα και θέλει προσοχή ποιον θα διαλέξεις να στο κάνει, ευτυχώς στη δική μου περίπτωση δε καταλαβαίνεις τίποτα αν μπεις μέσα στο αμάξι, βγαλμένα πλαστικά κλπ δηλαδή εννοώ. Έχει πολλές λειτουργίες και είναι πολύ απλός στην χρήση. Φυσικά το τι θα βάλεις εξαρτάται από τις ανάγκες σου και το budget που μπορείς να διαθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, merkon said: Έβαλα τον Smart Pro, μπλοκ obd και εξτρα backup μπαταρία. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, τον έχω από τον Ιούλιο. Η εγκατάσταση είναι το πιο σημαντικό πράγμα και θέλει προσοχή ποιον θα διαλέξεις να στο κάνει, ευτυχώς στη δική μου περίπτωση δε καταλαβαίνεις τίποτα αν μπεις μέσα στο αμάξι, βγαλμένα πλαστικά κλπ δηλαδή εννοώ. Έχει πολλές λειτουργίες και είναι πολύ απλός στην χρήση. Φυσικά το τι θα βάλεις εξαρτάται από τις ανάγκες σου και το budget που μπορείς να διαθέσεις. δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα τελευταία παιζει άλλη πατέντα απο τους κλέφτες..... Έρχονται με έναν γερανό και φιλία πολλά το αμάξι.... και Αυτό λόγο οτι ανέβηκε δυσκολία στους συναγερμούς κλπ (πρόσφατα από κλειστό γκαραζ τσίμπησαν όχημά με συναγερμό και τα πάντα) 2 είδους κλέφτες υπάρχουν αυτοι που παίρνουν οτι δεν Είναι καλά κλειδωμένο (ας το πούμε ετσι) και εύκολο να παρθεί...... και δεύτεροι ειναι κλέφτες κατα παραγγελία..... Στοχεύουν συγκεκριμένα το αμαξι σου και το τσιμπάνε Συναγερμοί και διάφορα αποτρεπτικά μέτρα είναι άκρος λειτουργικά για τους πρώτους και δεν κάνουν τπτ για τους δεύτερους για την ωρα η λυση ειναι αγοράζεις μη εμπορικό αμάξι.... η αμάξι που τα ανταλλακτικά του δεν μπορούν να κάνουν κάτι (βλ τεσλα) οσο για τον pandora o smart pro ειναι ο καλύτερος συναγερμός εκει εξω(αρκει να κανουν σωστη εγκατάστασή και εχεις και το νου σου στης μπαταριες του κλπ) Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, Black Demis said: δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα τελευταία παιζει άλλη πατέντα απο τους κλέφτες..... Έρχονται με έναν γερανό και φιλία πολλά το αμάξι.... και Αυτό λόγο οτι ανέβηκε δυσκολία στους συναγερμούς κλπ (πρόσφατα από κλειστό γκαραζ τσίμπησαν όχημά με συναγερμό και τα πάντα) 2 είδους κλέφτες υπάρχουν αυτοι που παίρνουν οτι δεν Είναι καλά κλειδωμένο (ας το πούμε ετσι) και εύκολο να παρθεί...... και δεύτεροι ειναι κλέφτες κατα παραγγελία..... Στοχεύουν συγκεκριμένα το αμαξι σου και το τσιμπάνε Συναγερμοί και διάφορα αποτρεπτικά μέτρα είναι άκρος λειτουργικά για τους πρώτους και δεν κάνουν τπτ για τους δεύτερους για την ωρα η λυση ειναι αγοράζεις μη εμπορικό αμάξι.... η αμάξι που τα ανταλλακτικά του δεν μπορούν να κάνουν κάτι (βλ τεσλα) οσο για τον pandora o smart pro ειναι ο καλύτερος συναγερμός εκει εξω(αρκει να κανουν σωστη εγκατάστασή και εχεις και το νου σου στης μπαταριες του κλπ) Έτσι είναι φίλος, προσπαθείς να αποτρέψεις το κακό όσο περισσότερο γίνεται και να τους καθυστερήσεις και να το κάνεις πιο δυσκολο. Το καλό με τον pandora είναι πως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον κινητήρα εν κίνηση με ένα sms ακόμα και αν πάρουν το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konis1989 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Οταν το βάζεις μπρος από την εφαρμογή σε χρεώνει; Γνωρίζει κανείς περίπου το ετήσιο κόστος της κάρτας; Τελος σμαρτ ή σμαρτ προ σε επίπεδο κατανάλωσης μπαταρίας; Ποιο συμφέρει πιο πολύ; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, merkon said: Έτσι είναι φίλος, προσπαθείς να αποτρέψεις το κακό όσο περισσότερο γίνεται και να τους καθυστερήσεις και να το κάνεις πιο δυσκολο. Το καλό με τον pandora είναι πως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον κινητήρα εν κίνηση με ένα sms ακόμα και αν πάρουν το αμάξι. αυτο για τους άκυρους που απλά ψάχνουν αμαξι να τσιμπήσουν είναι μια καλυ ληση....... επαγγελματιας και στερευμένες καταστάσεις (που πλέον στην Ελλάδα ειναι αρκετά συχνές σε εμπορικα οχηματα εως πολυ συχνες θα ελεγα) δυστιχος δεν κανει τπτ φορτηγάκι φορτωμμα και jammer και σε μια μερα εχει γινει ανταλλακτικα το αμαξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 24/9/2024 στις 1:37 ΜΜ, konis1989 είπε Πόσο σου κοστίζει η μηνιαία χρήση του? κάποια άλλη πληροφορία? να προτιμήσω τον απλό ή τον σμάρτ προ? Σχεδόν τίποτε. Από το Φλεβάρη που τον έβαλα μέχρι σήμερα, περίπου 10€. Γύρω στο 1€ και κάτι ψηλά το μήνα. Απ' ότι μου είπαν όμως εκεί που έκανα την εγκατάσταση, μια φορά το χρόνο πρέπει να βάζω ένα 20αρικο, δεν θυμάμαι τι και πως τώρα. Οι διαφορές του Pro από τον απλό είναι ότι στον Pro η σειρήνα είναι ασύρματη με μπαταρία (στον απλό είναι ενσύρματη, χωρίς μπαταρία) και ο δορυφορικός εντοπισμός/καταγραφή πορείας που στον Pro είναι μέσω GNSS σε αντίθεση με τον απλό που είναι μέσω GPS/Glonass. Εδώ θα βρεις όλα τα μοντέλα και τις διαφορές τους. Εννοείται πως ότι θέλεις, ρωτάς. Είμαι αρκετά ήσυχος μιας και ότι γίνεται με παίρνει τηλέφωνο, μου στέλνει ειδοποίηση κλπ. Θα τον πρότεινα με κλειστά μάτια. Αν το βάλουν στο μάτι πάλι θα το πάρουν αλλά κοιτάμε να κάνουμε τη ζωή των κλεφτών δύσκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrance Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Εμένα παντως ξαφνικα ενω βγηκα απο το αμαξι και ειχα το κλειδι στη κονσολα,κλειδωσε μονο του με το κλειδι μεσα και το παιδι μεσα.αναγκαστηκα να σπασω το τζαμι.Στα logs μετα ειδα valet lock.δεν ξερω γιατι.απο τοτε αλλαζω καθε 3 μηνες μπαταρια στο ταγκ και κουβαλαω το 2ο κλειδι μαζι...Pandora v3 bluetooth.(το εχω 4 χρονια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα