vaggos_vankel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Καλημερα. Θελω απο καιρο να μεταφερω την σταθερη γραμμη στο ονομα μου και εχω τα εξης προβληματα: Η συνδεση ειναι στο ονομα του παππου μου ο οποιος εχει πεθανει εδω και χρονια.Πριν καιρο πεθανε και η μητερα μου.Για να κανω μεταφορα της γραμμης στο ονομα μου,μου ζητηθηκε πιστοποιητικο εγγυτερων συγγενων ομως δεν μπορω να το βγαλω γιατι δεν θεωρουμαι εγγυτερος συγγενης επειδη η μητερα μου εχει μια αδερφη με την οποια δεν εχουμε καλες σχεσεις. Μπορω με καποιο τροπο να διακοψω την γραμμη και να ζητησω νεο αριθμο; Το σπιτι ειναι στο ονομα μου και το θεωρω παραλογο να μην μπορω να διαχειριστω την γραμμη του σπιτιου μου.
eggys Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ζητήσεις πιστοποιητικό θανάτου του παππού-μητέρας. Αλλά και θα ζητήσεις το πιστοποιητικό εγγύτερων συγγενών παππού-μητέρας. Έχεις έννομο δικαίωμα και είσαι σε σειρά κληρονομικής διαδοχής, από τη στιγμή που η μητέρα δε βρίσκεται εν ζωή. Αυτό θα το πας στον πάροχο για να λάβει γνώση. Και επίσης θα πας και με χαρτιά που θα αποδεικνύουν ότι ιδιοκατοικείς στο σπίτι που είναι στο όνομά σου. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από eggys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα