Black Demis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Taoustaoys είπε Ναι οκ, αλλά η ερώτηση είναι γίνεται να γίνει κάποια βελτίωση στην μπαταρία? Η και αυτό το κόμματι έχει πιάσει ταβάνι? με τεχνολογία που ειναι σήμερα ναι εχει φτάσει ταβάνι... ολοι περιμένουμε να βγουν νέες τεχνολογίες εκεί πρέπει να πέσει το χρήμα (θα δεις μετά τι θα γίνει και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα) 6 ώρες πριν, gkinvest είπε Μηπως εχει ( εδω και χρονια ) ξεχαστει σε τι χρειαζεται ενα κινητο ? Τηλεφωνο ειναι. Μεγαλη διαρκεια μπαταριας, ευκρινης ηχος, ποιοτητα κατασκευης για να αντεχει. Για επαγγελματικες φωτογραφιες, θα παρω την full frame Leica και τους φακους μου. λάθος κινιτο κινιτο πλέον δεν υπάρχει σχεδόν στην αγορά πχ συγκεκριμένη συσκευη ειναι smarpthone με δυνατότητες να κάνει ΚΑΙ κλήσεις 2
KostasKri Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, mariosaipnia είπε Μιλάει η "καινοτόμος" Apple, που κορόιδευε την samsung για τις παντόφλες και τώρα βγάζει σε μέγεθος σαγιονάρας! Σε καμιά εικοσαριά χρόνια θα ανακαλύψει το πενάκι για τηλέφωνα σε τριάντα για τους Mac και όπα!!! συγκλονιστικό σκέφτεται να κάνει οθόνες αφής στα mac-book, κάτσε λοιπόν με το innovative iPhone. Η "καινοτόμος" Apple, τις περισσότερες φορές, ότι κάνει, το κάνει σωστά και με λόγο. Ακόμα και το "dynamic island" που είναι ότι πιο ηλίθιο, αφιέρωσε χρόνο να το κάνει λειτουργικό και ελκιστικό. Δεν με απασχολεί να βλέπω νέες τεχνολογίες που τις περισσότερες φορές δεν κάνουν ότι υπόσχονται. Προτιμώ να αγοράζω κάτι που θα ξέρω ότι θα κάνει ότι υπόσχεται. Μέχρι τα S21,S22 πάντως, η Samsung πετούσε ιδέες στον τοίχο να δει τι θα κολλήσει. Κάτι που συνεχίζουν και κάνουν πολλοί ακόμα κατασκευαστές της ανατολής 😛 42 λεπτά πριν, anax111 είπε Τα reviews πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για διάφορους λόγους. Εγώ τις φωτο που έχω βγάλει με τον αισθητήρα των 108 στο S21 Ultra δεν τις έχω βάλει με κανένα άλλο κινητό. Καμία σχέση με άλλα κινητά που είχα ή που βλέπω από φίλους. Άσε που μπορώ να πάρω και σε raw το αρχείο και να το κάνω ότι θέλω. Και κρίνοντας από αυτά που διαβάζω ο νέος των 200 θα λύσει και το πρόβλημα των λήψεων σε χαμηλό φωτισμό όπου ήταν το μεγάλο μειονέκτημα του 108. Οπότε ο νέος αισθητήρας είναι λόγος αγοράς νέας συσκευής κατά την γνώμη μου αν κάνει όσα λέει το άρθρο. Άρα όπως είπαμε, σε ιδανικές συνθήκες και με κάποιον που ξέρει τι κάνει. Κατά τα άλλα, εγώ θα τραβήξω καλύτερη φωτογραφία κατά μέσο όρο με ένα iPhone/Pixel γιατί πολύ απλά στο point and shoot δεν πιάνονται. 2
anax111 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, KostasKri είπε Άρα όπως είπαμε, σε ιδανικές συνθήκες και με κάποιον που ξέρει τι κάνει. Κατά τα άλλα, εγώ θα τραβήξω καλύτερη φωτογραφία κατά μέσο όρο με ένα iPhone/Pixel γιατί πολύ απλά στο point and shoot δεν πιάνονται. Όχι δεν θα τραβήξεις καλύτερη φωτογραφία γιατί ο αλγόριθμος φωτογραφιών της Apple "λερώνει" τα γκρίζα με μπλε. Θα νομίζεις ότι τράβηξες καλύτερη φωτογραφία επειδή θα είναι ποιο εντυπωσιακή, αλλά τα χρώματα δεν θα είναι τα σωστά. Και δεν θα το βρεις σε κανένα review αυτό γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι reviewers δεν έχουν τις γνώσεις να το εντοπίσουν. Άμα όμως δείξεις φωτο από iPhone σε κάποιον παλιό γραφίστα που ξέρει την δουλειά θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σου πει. 1
Pikita Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δεν νομίζω να δω τις τρελές διάφορες από το s22 ultra
geo1st487 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Σε samsung a52s με gcam η φωτογραφια της πισω και μπροστα καμερας παει σε αλλο επιπεδο. Εγγυημενα, το εχω τεσταρει σε εσωτερικο χωρο, νυχτα με μετριο φωτισμο. Εβγαλα σημερα selfie με την stock camera 32mp, βγαζει αρχειο 5.4MB μετρια ποιοτητα, και βγαζω την ιδια selfie με τη gcam 8mp βγαζει αρχειο 6.4MB φωτογραφια κρύσταλλο. Κατι αναλογο γινεται και με την πισω καμερα. Τα συμπερασματα δικα σας.
hellghan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, KostasKri είπε Η "καινοτόμος" Apple, τις περισσότερες φορές, ότι κάνει, το κάνει σωστά και με λόγο. Ακόμα και το "dynamic island" που είναι ότι πιο ηλίθιο, αφιέρωσε χρόνο να το κάνει λειτουργικό και ελκιστικό. Δεν με απασχολεί να βλέπω νέες τεχνολογίες που τις περισσότερες φορές δεν κάνουν ότι υπόσχονται. Προτιμώ να αγοράζω κάτι που θα ξέρω ότι θα κάνει ότι υπόσχεται. Μέχρι τα S21,S22 πάντως, η Samsung πετούσε ιδέες στον τοίχο να δει τι θα κολλήσει. Κάτι που συνεχίζουν και κάνουν πολλοί ακόμα κατασκευαστές της ανατολής 😛 Άρα όπως είπαμε, σε ιδανικές συνθήκες και με κάποιον που ξέρει τι κάνει. Κατά τα άλλα, εγώ θα τραβήξω καλύτερη φωτογραφία κατά μέσο όρο με ένα iPhone/Pixel γιατί πολύ απλά στο point and shoot δεν πιάνονται. Αυτή η σύγκριση με την Apple δεν έχει κανένα νόημα και δε βρίσκω και λόγο που γίνεται. Συγκρίνεις μια συσκευή με λειτουργικό από 2 εταιρείες με συσκευή με λειτουργικό από μια, Κάποια πράγματα τα κάνει σωστά η Apple γιατί βγάζει και τη συσκευή αλλά και το software. Το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι πως για να διατηρήσει τις αναβαθμίσεις στα παλιά τηλέφωνα έχει μείνει πίσω στο software ΥΓ: το dynamic island το είχε η Huawei στο Honor V20 από το 2018 δεν είναι κάτι τρελό. Ούτε έκανε κάτι σωστά Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από hellghan
KostasKri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, anax111 είπε Όχι δεν θα τραβήξεις καλύτερη φωτογραφία γιατί ο αλγόριθμος φωτογραφιών της Apple "λερώνει" τα γκρίζα με μπλε. Θα νομίζεις ότι τράβηξες καλύτερη φωτογραφία επειδή θα είναι ποιο εντυπωσιακή, αλλά τα χρώματα δεν θα είναι τα σωστά. Και δεν θα το βρεις σε κανένα review αυτό γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι reviewers δεν έχουν τις γνώσεις να το εντοπίσουν. Άμα όμως δείξεις φωτο από iPhone σε κάποιον παλιό γραφίστα που ξέρει την δουλειά θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σου πει. Δεν πρόκειται να τις δείξω όμως 51 λεπτά πριν, hellghan είπε Αυτή η σύγκριση με την Apple δεν έχει κανένα νόημα και δε βρίσκω και λόγο που γίνεται. Συγκρίνεις μια συσκευή με λειτουργικό από 2 εταιρείες με συσκευή με λειτουργικό από μια, Κάποια πράγματα τα κάνει σωστά η Apple γιατί βγάζει και τη συσκευή αλλά και το software. Το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι πως για να διατηρήσει τις αναβαθμίσεις στα παλιά τηλέφωνα έχει μείνει πίσω στο software ΥΓ: το dynamic island το είχε η Huawei στο Honor V20 από το 2018 δεν είναι κάτι τρελό. Ούτε έκανε κάτι σωστά Ναι τα κινητά overall δεν είναι συγκρίσιμα. Οι φωτογραφίες που βγάζουν είναι, όπως και είναι συγκρίσιμο το κατά πόσο μία εταιρία κάνει deliver τις υποσχέσεις τις και κατά πόσον αυτές δουλεύουν. Δεν είδα κανέναν να αντιγράφει το dynamic island της Huawei. Μόλις βγήκε το 14 Pro, βγήκαν android apps για να αντιγράφουν αυτή την λειτουργία. Επίσης είμαι σίγουρος ότι δεν είχα καμία σχέση η χρηστικότητα ή το integration στο λειτουργικό σε σχέση με της Apple. Ήταν απλά κάτι που έβγαλαν για ένα χρόνο (μάλλον) και το άφησαν, ότι δηλαδή έκανε και η samsung
hellghan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν πρόκειται να τις δείξω όμως Ναι τα κινητά overall δεν είναι συγκρίσιμα. Οι φωτογραφίες που βγάζουν είναι, όπως και είναι συγκρίσιμο το κατά πόσο μία εταιρία κάνει deliver τις υποσχέσεις τις και κατά πόσον αυτές δουλεύουν. Δεν είδα κανέναν να αντιγράφει το dynamic island της Huawei. Μόλις βγήκε το 14 Pro, βγήκαν android apps για να αντιγράφουν αυτή την λειτουργία. Επίσης είμαι σίγουρος ότι δεν είχα καμία σχέση η χρηστικότητα ή το integration στο λειτουργικό σε σχέση με της Apple. Ήταν απλά κάτι που έβγαλαν για ένα χρόνο (μάλλον) και το άφησαν, ότι δηλαδή έκανε και η samsung Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι η Apple κάνει ότι υπόσχεται; Το dynamic island ( που έτσι το λέει η Apple ) δεν είναι κάτι το τρελό όπως το παρουσιάζετε. Ούτε τις φωτογραφίες μπορείς να συγκρίνεις, δεν έχουν το ίδιο api και δε βρίσκονται στο ίδιο λογισμικό. Αν θες να τα συγκρίνεις θα τα συγκρίνεις με τα προηγούμενα τους μοντέλα
KostasKri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, hellghan είπε Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι η Apple κάνει ότι υπόσχεται; Το dynamic island ( που έτσι το λέει η Apple ) δεν είναι κάτι το τρελό όπως το παρουσιάζετε. Ούτε τις φωτογραφίες μπορείς να συγκρίνεις, δεν έχουν το ίδιο api και δε βρίσκονται στο ίδιο λογισμικό. Αν θες να τα συγκρίνεις θα τα συγκρίνεις με τα προηγούμενα τους μοντέλα Η Apple, κατα συντριπτική πλειψηφία, ότι βάζει στις συσκευές της παίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που είχε βάλει και δεν έπαιζε εξ αρχής ή είχε κάποιο θέμα και δεν φτιάχτηκε άμεσα. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ ότι παράτησε είναι το airpower και το force touch που το πρώτο απλά δεν το έβγαλαν υποτίθεται για safety concerns και το δεύτερο λόγω του ότι δεν το χρησιμοποιούσαι τόσο ο κόσμος (μαζί κι εγώ) και θεώρησαν ότι το extra cost για αυτό το εξάρτημα θα ήταν καλύτερο να πάει αλλού. Το dynamic island ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν είναι κάτι τρελό, αλλά είναι μια έξυπνη λύση για να δώσει νέο look στο τηλέφωνο και να μετατρέψει κάτι αντικειμενικά άσχημο, σε κάτι χρηστικό και fun to use. Αν ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε λίστα με το τι τεχνολογίες δοκίμαζαν οι υπόλοιποι και μετά τις παρατούσαν (δες Iris scanning, face recognition που ξεκλείδωνε με φωτογραφία, under display fingerprint που τους πήρε 1 χρόνο να το φτιάξουν στο S10) ή πράγματα που ποτέ δεν τελειωποιήθηκαν (curved screens με τα accidental touches στα πλάγια που παραπονιόταν πολύς κόσμος) δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Τέλος, τι ακριβώς εννοείς ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις φωτογραφίες; Δεν μπορώ να κοιτάξω δηλαδή 2 φωτογραφίες και να πω πως προτιμώ την μία από τις δύο; Τι λογική είναι αυτή; Σε τόσο high end συσκευές, προφανώς η απόφαση είναι περισσότερο υποκειμενική αλλά και πάλι συγκρίσιμη.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Βλεπεις φωτογραφια τον αισθητηρα και μοιαζει λες και ειναι απο Full Frame 1
zx1234r Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Έγιναν leak οι τιμές ευρώπης. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μου φαίνεται απίστευτο θράσος, η αύξηση σε κινητό ναυαρχίδα απο την προηγούμενη γενιά, που δεν έχει ουσιώδεις αλλαγές πέρα απο το φακό. Ειδικά σε μία εποχή που η παγκόσμια οικονομία χτυπάει τους πάντες.
aces Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Έγιναν leak οι τιμές ευρώπης. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μου φαίνεται απίστευτο θράσος, η αύξηση σε κινητό ναυαρχίδα απο την προηγούμενη γενιά, που δεν έχει ουσιώδεις αλλαγές πέρα απο το φακό. Ειδικά σε μία εποχή που η παγκόσμια οικονομία χτυπάει τους πάντες. Οι τιμες Αμερικης για S23 Series ειναι ιδιες παντως ξεκινανε από $799 και ειναι 50-50 (οι μισες σελιδες λενε οτι καταργουνται κ για το κανονικο S23 ολα τα 128gb) ακομα το 128gb γιατι οι μισες σελιδες γραφουν οτι ολα ξεκινανε απο 256gb. Οτι εκανε και η apple apo 13 se 14 για τις τιμες κ πηγε με ισοτιμία παραπανω αν βεβαια επιβεβαιωθει. Γιατι αλλοι λενε οτι θα ειναι ιδιες οι τιμές με περσινες κ αλλοι οτι θα αυξηθουν. Θα παιξει ρολο αν θα καταργηθουν πλήρως τα 128gb Επισης η RAM θα προσφερει παραπανω ταχυτητες κ θα ειναι η LPDDR5X RAM and UFS 4.0 storage κατι που η Samsung France (οι τιμες παραπανω) δεν το εχει ανανεωσει. Αρα δεν ξερουμε σιγουρα τι θα ισχυει κ αν θα γινει αυξηση. Βεβαια απο Γαλλία να περιμένουμε κ μια επιπλεον διαφορα με Ελλαδα εφοσον επιβεβαιωθουν ολα αυτα σε 10 μέρες στο event Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα