spyrskal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 αυτή την στιγμή είμαι σε φάση μετακόμισης.δεν θέλω να βάλω σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ,οπότε βρήκα ένα ρούτερ της cosmote που παίρνει κάρτα sim,το Huawei H35-10, έβαλα πάνω μία κάρτα της Nova/Wind και με 12αρα κάρτα κάθε μήνα βολεύομαι.Η κάρτα αυτή έχει και χρόνο ομιλίας.υπάρχει τρόπος να συνδέσω πάνω στο ρούτερ κάποια συσκευή τηλεφώνου voip και να μιλάω από εκεί ή ζητάω πολλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δεν γίνεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 On 18/01/2023 at 01:09, spyrskal said: αυτή την στιγμή είμαι σε φάση μετακόμισης.δεν θέλω να βάλω σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ,οπότε βρήκα ένα ρούτερ της cosmote που παίρνει κάρτα sim,το Huawei H35-10, έβαλα πάνω μία κάρτα της Nova/Wind και με 12αρα κάρτα κάθε μήνα βολεύομαι.Η κάρτα αυτή έχει και χρόνο ομιλίας.υπάρχει τρόπος να συνδέσω πάνω στο ρούτερ κάποια συσκευή τηλεφώνου voip και να μιλάω από εκεί ή ζητάω πολλά; δεν μπορεις.το voip ειναι data.εσυ θες να κανεις κληση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/26845184/TP-LINK-TL-MR6500V-v1-0-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-με-2-Θύρες-Ethernet.html Δες αυτό.....μπορεί να είναι άσχετο Μ αυτό που ζητάς.....δες τα specs omos.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 On 01/02/2023 at 01:32, e1995kati said: https://www.skroutz.gr/s/26845184/TP-LINK-TL-MR6500V-v1-0-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-με-2-Θύρες-Ethernet.html Δες αυτό.....μπορεί να είναι άσχετο Μ αυτό που ζητάς.....δες τα specs omos.... μπορεις να σηκωσεις sip/voip νουμερο αλλα το τηλεφωνο που εχεις οταν το βαζεις στην συσκευη ειναι διαφορετικη φαση. δεν νομιζω οτι εχει στοιχεια sip account για να το σεταρεις στην Fxs του tp link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα