e1995kati Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας καινούργιος στο δίκτυο της νοβα κινητή.....να παραδεχτώ ότι στην περιοχή μου τελικά υπερισχύει το σήμα της νοβα ακόμα και στο κινητό από ότι βλέπω από οποία εταιρία και αν είχα....να κάνω όμως μια αρκετά τεχνική ερώτηση που μάλλον χρήζει αρκετής διερευνήσεις....μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi calling σε συσκευη που δεν αναγράφεται στο site έστειλα το μνμ στο 1202; Η συσκευή δεν υποστηρίζετε λέει....υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μήπως....η κάποια εφαρμογή που να κάνει κλήσεις απ' το wifi μέσω το δικτύου του παροχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 20 minutes ago, e1995kati said: Καλησπέρα σας καινούργιος στο δίκτυο της νοβα κινητή.....να παραδεχτώ ότι στην περιοχή μου τελικά υπερισχύει το σήμα της νοβα ακόμα και στο κινητό από ότι βλέπω από οποία εταιρία και αν είχα....να κάνω όμως μια αρκετά τεχνική ερώτηση που μάλλον χρήζει αρκετής διερευνήσεις....μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi calling σε συσκευη που δεν αναγράφεται στο site έστειλα το μνμ στο 1202; Η συσκευή δεν υποστηρίζετε λέει....υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μήπως....η κάποια εφαρμογή που να κάνει κλήσεις απ' το wifi μέσω το δικτύου του παροχου δυστυχως οχι δεν υπαρχει αλλος τροπος, μονο με αλλαγη συσκευης με μια συμβατη, η αλλαγη παροχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, e1995kati είπε Καλησπέρα σας καινούργιος στο δίκτυο της νοβα κινητή.....να παραδεχτώ ότι στην περιοχή μου τελικά υπερισχύει το σήμα της νοβα ακόμα και στο κινητό από ότι βλέπω από οποία εταιρία και αν είχα....να κάνω όμως μια αρκετά τεχνική ερώτηση που μάλλον χρήζει αρκετής διερευνήσεις....μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi calling σε συσκευη που δεν αναγράφεται στο site έστειλα το μνμ στο 1202; Η συσκευή δεν υποστηρίζετε λέει....υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μήπως....η κάποια εφαρμογή που να κάνει κλήσεις απ' το wifi μέσω το δικτύου του παροχου Κατι διάβασα πως αν το ενεργοποιησεις απο αλλη συσκευή θα δουλέψει . Δοκίμασε το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Κατι διάβασα πως αν το ενεργοποιησεις απο αλλη συσκευή θα δουλέψει . Δοκίμασε το Ισχύει για το 5g άλλα όχι πάντα (πχ βλέπε Pixel ), για volte/vowifi και στους 3ις παροχους έχω δοκιμάσει δεν δούλεψε πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pr3D@t0R Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου *Πρόβλημα με nova vowifi (& volte)* Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα 1+ 8 (12/256) , με το οποίο κάνω μια χαρά (και με το παραπάνω) τη δουλειά μου. Μετακόμισα σε καινούργιο γραφείο και ΔΕΝ έχω σχεδόν καθόλου σήμα. (Nova ο πάροχος σταθερής, όπως και της κινητής και δυστυχώς για την ώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ να αλλάξω πάροχο, λόγω συμβολαίου) Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το vowifi, αλλά δεν τα κατάφερα ( όπως ούτε και το volte!) Στη σελίδα της Νόβα λέει ότι οι συσκευές μου (έχω και ένα poco F3) δεν είναι συμβατές. Στη σελίδα της Vodafone / cosmote οι ίδιες συσκευές ΕΊΝΑΙ συμβατές με vowifi (&volte). Δεν θα ήθελα να αλλάξω συσκευές, (παρότι είναι σχετικά παλιές) είμαι υπερευχαριστημένος. Πήρα τηλέφωνο και στη Νόβα και μου είπαν ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα προστεθούν και άλλες (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω και πρέπει να βρώ λύση άμεσα! Να πάρω ξανά στη nova και να τους πω ότι εάν δεν μου βρούν άμεσα κάποια λύση, θα αιτηθω στην ΕΕΤΤ να φύγω λόγω προβλήματος που δεν ευθύνομαι εγώ? Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση?!?!?! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Λοιπόν θα σου πω τι έκανα θα πάρεις την nova λέγοντας ότι η συσκευή σου είναι μια από αυτές που υπάρχει στην λιστα(redmi note 11 πχ) χωρίς πολλά θα στο δηλώσουν ως τεχνικό θέμα και θα το λύσουν σχεδόν άμεσα....έχω motorola moto g54 power και έτσι το ενεργοποιησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στις 31/8/2024 στις 8:45 ΜΜ, Pr3D@t0R είπε *Πρόβλημα με nova vowifi (& volte)* Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα 1+ 8 (12/256) , με το οποίο κάνω μια χαρά (και με το παραπάνω) τη δουλειά μου. Μετακόμισα σε καινούργιο γραφείο και ΔΕΝ έχω σχεδόν καθόλου σήμα. (Nova ο πάροχος σταθερής, όπως και της κινητής και δυστυχώς για την ώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ να αλλάξω πάροχο, λόγω συμβολαίου) Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το vowifi, αλλά δεν τα κατάφερα ( όπως ούτε και το volte!) Στη σελίδα της Νόβα λέει ότι οι συσκευές μου (έχω και ένα poco F3) δεν είναι συμβατές. Στη σελίδα της Vodafone / cosmote οι ίδιες συσκευές ΕΊΝΑΙ συμβατές με vowifi (&volte). Δεν θα ήθελα να αλλάξω συσκευές, (παρότι είναι σχετικά παλιές) είμαι υπερευχαριστημένος. Πήρα τηλέφωνο και στη Νόβα και μου είπαν ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα προστεθούν και άλλες (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω και πρέπει να βρώ λύση άμεσα! Να πάρω ξανά στη nova και να τους πω ότι εάν δεν μου βρούν άμεσα κάποια λύση, θα αιτηθω στην ΕΕΤΤ να φύγω λόγω προβλήματος που δεν ευθύνομαι εγώ? Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση?!?!?! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Βρες ενα iPhone από 8 και πάνω και ενεργοποίησε το. Μετά ακόμα και σε μη συμβατή συσκευή θα παίζει μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα