Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ανιψιός μου (7 χρονών) είδε κάτι κάρτες ταρό στο σπίτι μιας οικογενειακής φίλης και έχει φάει σκάλωμα να του πάρουμε. Επειδή δεν θεωρώ πως είναι για παιδιά και του αρέσουν πιστεύω τα σχέδια, υπάρχει κάποιο παιχνίδι για την ηλικία του με κάρτες; Είχα σκεφτεί και τράπουλα που παίζουμε χαρτιά που έχει με σχέδια αλλά είναι τώρα αυτό δώρο σε παιδί; Παραδόξως υπάρχουν τράπουλες ταρό της disney αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.

https://www.bookdepository.com/Disney-Villains-Tarot-Deck-and-Guidebook-Movie-Tarot-Deck-Pop-Culture-Tarot-Minerva-Siegel/9781647221560?redirected=true&selectCurrency=EUR&w=AFFMAU966P4MTCA8YCCP&gclid=Cj0KCQiAq5meBhCyARIsAJrtdr6UD5z2G4wTlg-gyDN7GOWo4lMbs_lfm3LgflJGT5GwTNctf2dCpoAaAscpEALw_wcB

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Ο ανιψιός μου (7 χρονών) είδε κάτι κάρτες ταρό στο σπίτι μιας οικογενειακής φίλης και έχει φάει σκάλωμα να του πάρουμε. Επειδή δεν θεωρώ πως είναι για παιδιά και του αρέσουν πιστεύω τα σχέδια, υπάρχει κάποιο παιχνίδι για την ηλικία του με κάρτες; Είχα σκεφτεί και τράπουλα που παίζουμε χαρτιά που έχει με σχέδια αλλά είναι τώρα αυτό δώρο σε παιδί; Παραδόξως υπάρχουν τράπουλες ταρό της disney αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.

https://www.bookdepository.com/Disney-Villains-Tarot-Deck-and-Guidebook-Movie-Tarot-Deck-Pop-Culture-Tarot-Minerva-Siegel/9781647221560?redirected=true&selectCurrency=EUR&w=AFFMAU966P4MTCA8YCCP&gclid=Cj0KCQiAq5meBhCyARIsAJrtdr6UD5z2G4wTlg-gyDN7GOWo4lMbs_lfm3LgflJGT5GwTNctf2dCpoAaAscpEALw_wcB

Το Dixit έχει κάρτες με περίεργα σχέδια για να τραβήξουν την προσοχή ενός παιδιού

Δημοσ.

Uno ή Αγωνία, υπέροχα παιχνίδια με τράπουλα απλοποιημένη που και παιδιά κτλβαινουν και βάζουν το μυαλό σε σκέψη. 

Στην Ελλάδα οτιδήποτε περί τράπουλας είναι παρεξηγημένο κ θεωρείται τζόγος ενω δεν είναι έτσι. 

Άλλωστε έχουμε και ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ μέλος της ΓΓΑ, του μονού αθλήματος με τράπουλα. Προφανώς παίζεται με πόντους κ οχι χρήματα. 

Οπότε μην αγχώνεσαι, το πολύ πολύ να κάνει πράξεις με τα συμβόλα πιο γρήγορα από ποτέ και συνδυασμούς κλπ. Καλό θα του κάνει και θα διασκεδάσει μαζί με εσάς κατά τη γνώμη μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...