Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς τη μαμισια εφαρμογή για email client; Παρότι έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις έχω πρόβλημα στο Gmail μόνο. Δεν μου έρχονται τα emails αν δεν ανοίγω την εφαρμογή. Αντίθετα με το Edison mail μου έρχονται άμεσα ειδοποιήσεις.

Sorry αν είμαι σε λάθος topic.

Δημοσ.

λογικά κάτι θα εχεις αλλάξει στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων κ δεν στις εμφανιζει.. οπότε πας ρυθμισεις>mail κ δες μενου λογαριασμοί-gmail μήπως έχει απενεργοποιηθει κάποια ρύθμιση κ κλεινει στο παρασκήνιο η εφαρμογή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, toxotis67 είπε

Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς τη μαμισια εφαρμογή για email client; Παρότι έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις έχω πρόβλημα στο Gmail μόνο. Δεν μου έρχονται τα emails αν δεν ανοίγω την εφαρμογή. Αντίθετα με το Edison mail μου έρχονται άμεσα ειδοποιήσεις.

Sorry αν είμαι σε λάθος topic.

Τον mail της apple δεν είναι συμβατό με το Gmail. Δεν έχει push notifications πάρα μόνο κάνει ανανέωση ανά κάποια ώρα και τότε σου εμφανίζει τα mail που ήρθαν. Μπορείς να ρυθμίσεις ανά πόση ώρα θα γίνεται, νομίζω το πιο σύντομο είναι ανά 15 λεπτά. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Gmail πάντως που έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις.

9130AC38-0DCF-4297-8305-3F2B0266CF60.png

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...