Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

δεν ξέρω πόσοι το είδαν, προσωπικά ενημερώθηκα από βίντεο στο youtube αλλά φαίνεται πως η Apple ανανέωσε σιωπηλά τα Macbook Pro (14” & 16” με M2 Pro/Max) και το Mac Mini αντίστοιχα. Υπήρχαν φήμες ότι ήταν να τα βγάλει πιο πριν αλλά η κατάσταση στην Κίνα δεν το κατέστησε εφικτό. Για τα νέα μοντέλα, δε μπορώ να καταλάβω την τακτική μη ανακοίνωσης από μεριά της εταιρείας. Το μόνο που μου βγάζει νόημα είναι επειδή οι διαφορές με τα προηγούμενα μοντέλα είναι ελάχιστες (οκ έχουν κάμποση διαφορά σε ποσοστό επίδοσης αλλά στην πραγματικότητα δε μεταφράζεται έτσι ακριβώς). Πέρα από κάποιες βελτιώσεις λοιπόν κανένα νέο feature από ότι είδα, με ένα κεφάλι ωστόσο 200-300 ευρώ περίπου.. Το γεγονός ότι ακόμα αυξάνεται η τιμή κάθε χρόνο παρόλη την μεγάλη αύξηση που είδαμε πέρυσι με προβληματίζει κάπως, πίστευα μέχρι τώρα θα σταθεροποιηθούν. Γνώμες;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, QuestionMark09 είπε

Καλησπέρα,

δεν ξέρω πόσοι το είδαν, προσωπικά ενημερώθηκα από βίντεο στο youtube αλλά φαίνεται πως η Apple ανανέωσε σιωπηλά τα Macbook Pro (14” & 16” με M2 Pro/Max) και το Mac Mini αντίστοιχα. Υπήρχαν φήμες ότι ήταν να τα βγάλει πιο πριν αλλά η κατάσταση στην Κίνα δεν το κατέστησε εφικτό. Για τα νέα μοντέλα, δε μπορώ να καταλάβω την τακτική μη ανακοίνωσης από μεριά της εταιρείας. Το μόνο που μου βγάζει νόημα είναι επειδή οι διαφορές με τα προηγούμενα μοντέλα είναι ελάχιστες (οκ έχουν κάμποση διαφορά σε ποσοστό επίδοσης αλλά στην πραγματικότητα δε μεταφράζεται έτσι ακριβώς). Πέρα από κάποιες βελτιώσεις λοιπόν κανένα νέο feature από ότι είδα, με ένα κεφάλι ωστόσο 200-300 ευρώ περίπου.. Το γεγονός ότι ακόμα αυξάνεται η τιμή κάθε χρόνο παρόλη την μεγάλη αύξηση που είδαμε πέρυσι με προβληματίζει κάπως, πίστευα μέχρι τώρα θα σταθεροποιηθούν. Γνώμες;

Προσωπική μου γνώμη πάντα. Οποιαδήποτε αγορά Macbook (από το πρώτο μοντέλο μέχρι το φετινό) πεθαίνει στα χέρια μου. Και άσε τους να βγάζουν κάθε χρόνο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Power killer προϊόν σε αυτή την παρουσίαση για εμένα είναι το "απλό"  Mac Mini  με Μ2 Pro από 1299$ στο Αμέρικα  και απο 1699€ στην Ελλάδα

Επεξ/σία από iYannis
Προσθήκη Ελληνικής τιμής
  • Like 1
Δημοσ.

Φέτος πάμε για πρώτη φορά σνομπάροντας την εταιρεία με το μήλο, σε υλοποίηση λαπτοπ με επεξεργαστή intel & RTX 4070 ΤΙ ή 4080 που θα κοστίζει τα μισά (2000-2500 Ευρώ) από το M2 Pro Max και θα το πατάει κάτω σε επιδόσεις εκτός του ρεύματος που μου είναι αδιάφορο. Τσιμπάμε και ένα Mac Mini Pro 2 16gb με τιμολόγιο στα 1200 ευρώ και είμαστε έτοιμοι.

• Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε

Προσωπική μου γνώμη πάντα. Οποιαδήποτε αγορά Macbook (από το πρώτο μοντέλο μέχρι το φετινό) πεθαίνει στα χέρια μου. Και άσε τους να βγάζουν κάθε χρόνο.

Αυτό ακριβώς, φέτος άρχισε να ζορίζεται ένα Macbook Air mid 2012! Σκυλί αδιανόητο. Οπότε μη τσιμπάτε γενικά κάθε χρόνο, η μεγάλη αλλαγή ήταν με τον Μ1, τώρα Μ2 κλπ θα είναι πιο μικρές οι διαφορές μέχρι το επόμενο breakthrough. Πάρτε ένα λάπτοπ και μείνετε με αυτό όσο σας βγάλει, και κοιτάτε την αγορά πάλι τότε.

• Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasis00 είπε

Αυτό ακριβώς, φέτος άρχισε να ζορίζεται ένα Macbook Air mid 2012! Σκυλί αδιανόητο. Οπότε μη τσιμπάτε γενικά κάθε χρόνο, η μεγάλη αλλαγή ήταν με τον Μ1, τώρα Μ2 κλπ θα είναι πιο μικρές οι διαφορές μέχρι το επόμενο breakthrough. Πάρτε ένα λάπτοπ και μείνετε με αυτό όσο σας βγάλει, και κοιτάτε την αγορά πάλι τότε.

Το m1 2020 θα το έχω μέχρι να γίνει το φεγγάρι τετράγωνο. Με καλύπτει σε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ είμαι υπερικανοποιημένη με το M1 Pro και δε σκοπεύω να αλλάξω για όσο πάει, ό,τι κι αν λένε για αύξηση επιδόσεων 😊. Ο Mac Mini πάντα ήταν VFM θεωρώ, όπως και αυτή τη φορά αφού βγάζει το κόστος οθόνης κλπ και έρχεται σε πολύ πιο προσιτή/φυσιολογική τιμή από τα λάπτοπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...