Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω ενα ΜP3, δεν το βρισκω πουθενα...

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά...

Εχω κάπου ακούσει ένα πολύ ωραίο τραγούδι(ελληνικό).

Περιμενω εδω και 2 μηνες να το βρω στα γνωστα λημερια του...emule, αλλα τίποτε ακομη. Δεν μιλαω για kazaa, δεν βρισκει πια τιποτε.

Βρισκω στο emule αλλα σχετικα αλλα το συγκεκριμενο οχι.

Καλα, μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει? Το θεωρειτε φυσιολογικο αυτο? Εσεις ποσο θα περιμενατε? Να πω οτι το τραγουδι δεν ειναι αγνωστο.

Εσεις που τα βρισκετε ολα?

Δημοσ.

DC++

Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν θα το προτιμησω.

Δεν εχω χρονο να ψαχνω απο hub σε hub....

Θελω να δινω καπου ενα search και να τελειώνω...

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να μπαίνεις και να βγαίνεις σε HUB.

Μπαίνεις ταυτόχρονα σε 4-6 ( προτείνω Angelos0dc / To Steki / Tankaffet / CZ-Phoenix / Dream@World ) [ αυτά έχουν πολλούς χρήστες ] , και κάνεις ένα Search.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείς κάτι.

Εναλλακτικά προτείνω SoulSeek ( αλλά εκεί υπάρχει το μεγάλο κακό με τις σειρές )

Δημοσ.

Καποτε, πριν το απορριψω, ειχα ασχοληθει με το dc.

Μπαίνεις ταυτόχρονα

Πως το κανεις αυτο? Γϊνεται?

Δημοσ.

ginete...

Πως? Γι αυτο το λογο παρατησα το dc. Γινεται. Πως?

alla gia pes poio psaxneis ???

Λογοκρισία...

Δημοσ.

karib, όπως μπαίνεις σε ένα hub μπορείς να μπεις και σε 2ο. Δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.

Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις και θα το καταλάβεις. Δεν είναι δύσκολο. :)

Αν έχεις απορίες, εδώ είμαστε. :)

Δημοσ.
Ρε παιδιά...

Εχω κάπου ακούσει ένα πολύ ωραίο τραγούδι(ελληνικό).

Περιμενω εδω και 2 μηνες να το βρω στα γνωστα λημερια του...emule' date=' αλλα τίποτε ακομη. Δεν μιλαω για kazaa, δεν βρισκει πια τιποτε.

Βρισκω στο emule αλλα σχετικα αλλα το συγκεκριμενο οχι.

Καλα, μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει? Το θεωρειτε φυσιολογικο αυτο? Εσεις ποσο θα περιμενατε? Να πω οτι το τραγουδι δεν ειναι αγνωστο.

Εσεις που τα βρισκετε ολα?[/quote']

Για πες μας τον τιτλο του.... :D :D :D

Δημοσ.

Ναι ρε παιδι μου... Τι κολλημα ειναι αυτο και δεν μας λες τον τιτλο του? Πού ξερεις, μπορει να το εχουμε εμεις και να ανακαλυψουμε οτι εχουμε κοινα γουστα, επειτα να σου στειλουμε ενα e-mail με πληροφοριες σχετικα με το πού μπορεις να βρεις το τραγουδι που ψαχνεις, σε ποιο CD εννοω :P

Δημοσ.
επειτα να σου στειλουμε ενα e-mail με πληροφοριες σχετικα με το πού μπορεις να βρεις το τραγουδι που ψαχνεις, σε ποιο CD εννοω :P

Etsi mpravo.....na tou peite to cd.....alla epeidi den tha ginei mallon auto ama pei to song......kalutera pou den to leei..... :wink:

Δημοσ.
επειτα να σου στειλουμε ενα e-mail με πληροφοριες σχετικα με το πού μπορεις να βρεις το τραγουδι που ψαχνεις' date=' σε ποιο CD εννοω :P[/quote']

Etsi mpravo.....na tou peite to cd.....alla epeidi den tha ginei mallon auto ama pei to song......kalutera pou den to leei..... :wink:

Ετσι!!!!!!Προοδευουμε βλεπω!!!!!Χαιρομαι!!!!! :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...