Προς το περιεχόμενο

Macbook pro 2009 no flash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω το Macbook pro 2009 με 10.10.5 yosemite. ως γνωστον το flash δεν υποστηριζεται πλεον.υπαρχει κατι σε τρικ η καποιος browser που να κανει αυτο που πλεον δεν μπορω να κανω λογω μη υποστηριξης flash στα sites.

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δεν μπορείς να κανείς χωρίς flash αν επιτρέπεται ?

αν και με το Yosemite το πρόβλημα σου δεν νομίζω ότι είναι το flash  αλλά γενικότερα η λειτουργία του υπολογιστή δεν είναι πια ικανοποιητική.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

για παραδειγμα streaming agwnes.se polles selides den mou vgazei τα thumbnails(αυτο δεν ξερω αν ειναι λογω flash)...σε γενικες γραμμες ειναι αυτο που λες παντως.η λειτουργία του υπολογιστή δεν είναι πια ικανοποιητική.

Δημοσ.

Το λειτουργικό σου είναι το πρόβλημα και όχι το flash. Δοκίμασε να κανείς upgrade με hack έστω σε high Sierra.

(Το backup των αρχείων σου εννοείται και προτιμότερο είναι το timemachine.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok..δεν 8α του κατσει βαρυ λες το high sierra? parakaptw to el capitan kai to sierra? δεν ξερω αν 8α τα σηκωσει.θα ψαχτω οπως και να χει.σε ευχαριστω.

Επεξ/σία από doit123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν θα του πέσει βαρύ. Θα δουλεύει καλύτερα από ότι δουλεύεις τώρα. Επίσης ένας ssd και 8gb ram βοηθανε πολύ. Προσπάθησε για high Sierra και πάνω γιατί τα προηγούμενα παρουσιάζουν προβλήματα λόγο παλαιότητας.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

εισαι σιγουρος για το high sierra? to μηχανημα ειναι macbookpro mid 2009 13 inch.8 gb ram.μπορεις να μου δειξεις το δρομο για upgrade με hack.

an εχεις κουραγιο στο ζητω.αν παλι οχι cool.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε για αρχή το Sierra που νομίζω το παίρνει επίσημα και κοιτά για dosdude unsupported Mac upgrade σε high Sierra.

edit. Θες dosdude και για Sierra . Τέλος πάντων προσπάθησε για high Sierra κατευθείαν.

Αλλιως windows….

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Γιατί να μην πιασει. Αλλωστε για αυτο υπαρχει αυτή διαδικασια για να αναβαθμιζονται unsupported Mac απο το τελευταίο τους επισημο λειτουργικό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...