Προς το περιεχόμενο

Laptop BMAX X15 15.6″ Full HD IPS / Intel Celeron N4120 246 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Kost0709 είπε

Πρόταση για usb-hub με θύρες ethernet και άλλες που χρειάζονται (usb 3, usb 2,usb -c ) για το συγκεκριμένο laptop ? Αξιόπιστο και ανθεκτικό. Ευχαριστώ.

https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-TH11-11-in-1-USB-C-Data-Hub-with-Dual-4K-at-30Hz-HDMI-Ports-1080P-60Hz-VGA-Port-USB3_0-USB2_0-1000-Mbps-RJ45-LAN-SD-TF-Card-Slots-Up-to-100W-Type-C-PD-Charging-p-1745434.html?cur_warehouse=CZ  + https://www.onprice.gr/baseus-metatropeas-usb-a-male-se-usb-c-female-caaotg-01

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, driver4 είπε

Σωστά, πέρασα την mini hdmi για usb-c. Παίρνεις ένα σαν το ακόλουθο & καθάρισες...

https://www.e-shop.gr/maxlife-usb-c-to-usb-30-adapter-p-TEL.087553

👍

49 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Οκ , ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε το λαπτοπ... Θα ελεγα οτι ειναι εντυπωσιακό για 250 ευρω, και οθονη ειναι καλη.

Εχει ωραίο contrast και χρώματα, οι γωνίες θέασης ειναι πολυ εξαιρετικές .

Εαν συγκρίνω το σασι πληκτρολόγιο και οθονη με ενα HP που πήρα στον γιο μου τα χριστουγεννα, ειναι κατα πολυ ανώτερος ο κινεζος... βέβαια το hp εχει ryzen 5 ,500 ευρω και σάπια οθονη

PXL_20230130_200212866.jpg

Επεξ/σία από angel_fot
  • Like 10
Δημοσ.
On 27/01/2023 at 10:07, e-tic said:

Παρήγγειλα ένα την Δευτέρα με χρήση του κωδικού που δίνεις εσύ στο πρώτο post του thread.
Προχθές μου ήρθε το μήνυμα που αναφέρει ο @MikeJ οτι θέλουν να πληρώσω παραπάνω για τα μεταφορικά ή να ακυρώσω την παραγγελία. Τους απάντησα οτι ούτε θα πληρώσω παραπάνω, ούτε ακυρώνω και αν δεν μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία ως έχει να την ακυρώσουν αυτοί απο την πλευρά τους με δική τους υπαιτιότητα.
Σήμερα το πρωί βλέπω mail που με ενημερώνουν ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά και η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω. Προφανώς στέλνουν το mail και όποιος τσιμπήσει...

Σε τι φάση είναι η παραγγελία σου (μιας και είχαμε το ίδιο σκηνικό με τα έξτρα μεταφορικά); Εμένα ακόμα processing χωρίς εξέλιξη ενώ πλέον είναι και εκτός αποθέματος στη τσέχικη αποθήκη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Σε τι φάση είναι η παραγγελία σου (μιας και είχαμε το ίδιο σκηνικό με τα έξτρα μεταφορικά); Εμένα ακόμα processing χωρίς εξέλιξη ενώ πλέον είναι και εκτός αποθέματος στη τσέχικη αποθήκη. 

Το δικό μου στάλθηκε εχθές.
Μου έχει έρθει ενημερωτικό απο κάποιο packet [dot] com με ένα tracking number που απο ότι καταλαβαίνω θα καταλήξει στην γενική ταχυδρομική.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, e-tic είπε

Το δικό μου στάλθηκε εχθές.
Μου έχει έρθει ενημερωτικό απο κάποιο packet [dot] com με ένα tracking number που απο ότι καταλαβαίνω θα καταλήξει στην γενική ταχυδρομική.

Mε Γενική ταχυδρομική μου ήρθε.

• Like 1
Δημοσ.

Cpu με passmark κοντά στο 2500 το 2023 ούτε στον εχθρό μου. Δεν είναι σταθερός ώστε να βάλεις καλύτερο στο μέλλον, τον παντρεύεσαι για όσο έχεις το λάπτοπ. 1000 φορές το hp 255 με τον athlon 3150u με 4000 passmark και vega γραφικά κι ας μην έχει ips panel. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Cpu με passmark κοντά στο 2500 το 2023 ούτε στον εχθρό μου. Δεν είναι σταθερός ώστε να βάλεις καλύτερο στο μέλλον, τον παντρεύεσαι για όσο έχεις το λάπτοπ. 1000 φορές το hp 255 με τον athlon 3150u με 4000 passmark και vega γραφικά κι ας μην έχει ips panel. 

Με βρίσκεις σύμφωνο προτιμώ απόδοση άσε που ουσιαστικά κι οι δύο είναι  fullhd απλά λένε καλύτερη οθόνη το κινέζικο...οπότε λογικά της hp η fullhd δεν θα βλέπετε 😉 . Ο καθένας όπως την βρίσκει ...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οι κινεζο οθονες ειναι καλυτερες απο του κιλου που βαζουν στα λαπτοπ των <500Ε. Ακομα και τις IPS.

Για τον επεξεργαστη, μη λεμε τα ιδια σε καθε θεμα. Ειναι μια χαρα για απλη χρηση browsing,γραφειου κτλ.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Akisvicky είπε

Με βρίσκεις σύμφωνο προτιμώ απόδοση άσε που ουσιαστικά κι οι δύο είναι  fullhd απλά λένε καλύτερη οθόνη το κινέζικο...οπότε λογικά της hp η fullhd δεν θα βλέπετε 😉 . Ο καθένας όπως την βρίσκει ...

Έχω το 255 , μέτρια οθόνη και δεν έχει καλές γωνίες θέασης. Αν είσαι μπροστά είναι οκ.Σε απλή χρήση πετάει και παίζει παιχνίδια όπως Minecraft, pes 2017 λόγω Vega.

4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Για τον επεξεργαστη, μη λεμε τα ιδια σε καθε θεμα. Ειναι μια χαρα για απλη χρηση browsing,γραφειου κτλ.

Μια χαρά είναι τώρα, σε 2-3 χρόνια παίζεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fotaras76 είπε

Έχω το 255 , μέτρια οθόνη και δεν έχει καλές γωνίες θέασης. Αν είσαι μπροστά είναι οκ.Σε απλή χρήση πετάει και παίζει παιχνίδια όπως Minecraft, pes 2017 λόγω Vega.

Μια χαρά είναι τώρα, σε 2-3 χρόνια παίζεται.

Πριν 2 χρονια ειχα παρει ενα με Ν4100. Ακομα μια χαρα παει και θα πηγαινει για αλλα τοσα. Στη τελικη σε 2-3 χρονια θα εχει βγαλει και τα λεφτα του.

Νομιζω οτι δεν εχετε κατανοησει το ποσο που ζηταει για αυτα που προσφερει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...