Προς το περιεχόμενο

Laptop BMAX X15 15.6″ Full HD IPS / Intel Celeron N4120 246 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου απάντησαν σήμερα οτι αν θέλω να προχωρήσει να τους πληρώσω 10,12 επιπλέον που θα βγει παραπάνω από το αν απλά έκανα νεα παραγγελία. Τους είπα σας δίνω μέχρι 4 λολ.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Μου απάντησαν σήμερα οτι αν θέλω να προχωρήσει να τους πληρώσω 10,12 επιπλέον που θα βγει παραπάνω από το αν απλά έκανα νεα παραγγελία. Τους είπα σας δίνω μέχρι 4 λολ.

Θα σου ρίξουν άκυρο .

Don't mess with the chinos lol

Δημοσ.
22 minutes ago, skar1983 said:

Θα σου ρίξουν άκυρο .

Don't mess with the chinos lol

Ναι μάλλον. Πολύ περίεργη η όλη φάση πάντως.

Έως τώρα με το banggood είχα μόνο θετικές εμπειρίες. Πριν κάτι μήνες μου είχαν δώσει από μόνοι τους αρκετούς πόντους σαν sorry επειδή καθυστέρησε η παραγγελία μου, ενώ δεν είχε καθυστερήσει ιδιαίτερα και ούτε είχα παραπονεθεί. Δε ξέρω πως την είδαν τώρα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ναι μάλλον. Πολύ περίεργη η όλη φάση πάντως.

---

Καθόλου περίεργη, κάτω από 246 € δεν σου το δίνουν με τίποτα!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Καθόλου περίεργη, κάτω από 246 € δεν σου το δίνουν με τίποτα!

Παρήγγειλα ένα την Δευτέρα με χρήση του κωδικού που δίνεις εσύ στο πρώτο post του thread.
Προχθές μου ήρθε το μήνυμα που αναφέρει ο @MikeJ οτι θέλουν να πληρώσω παραπάνω για τα μεταφορικά ή να ακυρώσω την παραγγελία. Τους απάντησα οτι ούτε θα πληρώσω παραπάνω, ούτε ακυρώνω και αν δεν μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία ως έχει να την ακυρώσουν αυτοί απο την πλευρά τους με δική τους υπαιτιότητα.
Σήμερα το πρωί βλέπω mail που με ενημερώνουν ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά και η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω. Προφανώς στέλνουν το mail και όποιος τσιμπήσει...

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, e-tic είπε

Παρήγγειλα ένα την Δευτέρα με χρήση του κωδικού που δίνεις εσύ στο πρώτο post του thread.
Προχθές μου ήρθε το μήνυμα που αναφέρει ο @MikeJ οτι θέλουν να πληρώσω παραπάνω για τα μεταφορικά ή να ακυρώσω την παραγγελία. Τους απάντησα οτι ούτε θα πληρώσω παραπάνω, ούτε ακυρώνω και αν δεν μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία ως έχει να την ακυρώσουν αυτοί απο την πλευρά τους με δική τους υπαιτιότητα.
Σήμερα το πρωί βλέπω mail που με ενημερώνουν ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά και η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω. Προφανώς στέλνουν το mail και όποιος τσιμπήσει...

Thats It Martin Short GIF by PBS SoCal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, e-tic είπε

σε κάτι τέτοια φοβάμαι μη στείλουν κανένα χαλασμένο από επιστροφή, εκδικητικά και μόνο για να μάθεις να μη συνεργάζεσαι (το δικό τους νόημα στην έννοια συνεργασία). Και μετά τρέξιμο, αποστολή πίσω, να λένε δε μας ήρθε κλπ. Αν και γενικά έχω καλές εντυπώσεις από το Banggood και δικαίωση όποτε παρέλαβα κάτι χαλασμένο (έχει συμβεί και με κινητό και με τάμπλετ).

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι και εμένα μου ήρθε σήμερα ότι ρώτησαν λέει τον (supreme) leader και θα το στείλουν χωρίς επιπλέον κόστος. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Ναι και εμένα μου ήρθε σήμερα ότι ρώτησαν λέει τον (supreme) leader και θα το στείλουν χωρίς επιπλέον κόστος. 

Spoiler

Σίγουρα στέλνουν από Κίνα ή μήπως απο Βόρεια Κορέα; 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Σίγουρα στέλνουν από Κίνα ή μήπως απο Βόρεια Κορέα; 😛

Από Τσεχία το συσκεκριμένο

Δημοσ.

Πρόταση για usb-hub με θύρες ethernet και άλλες που χρειάζονται (usb 3, usb 2,usb -c ) για το συγκεκριμένο laptop ? Αξιόπιστο και ανθεκτικό. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Kost0709 είπε

Πρόταση για usb-hub με θύρες ethernet και άλλες που χρειάζονται (usb 3, usb 2,usb -c ) για το συγκεκριμένο laptop ? Αξιόπιστο και ανθεκτικό. Ευχαριστώ.

https://www.banggood.com/Triple-Display-Baseus-11-In-1-MST-USB-Type-C-Hub-Docking-Station-Adapter-With-Dual-4K-HDMI-HD-Display-or-1080P-VGA-or-100W-USB-C-PD-Power-Delivery-or-1000M-RJ45-Network-Port-or-3-+-USB-3_0-or-3_5mm-Audio-Jack-or-Memory-Card-Readers-p-1872792.html

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Kost0709 είπε

Με λιγότερες θύρες, υπάρχει & αυτό:

https://www.e-shop.gr/baseus-magic-multifunctional-type-c-hub-hdmi-4k-100w-pd-charger-usb-30-type-c-card-reader-grey-p-PER.590399

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Δεν έχει το συγκεκριμένο λαπτοπ θύρα type-C  ή δεν κατάλαβα καλά, οπότε χρειάζεται άλλου τύπου.

2 ώρες πριν, driver4 είπε

Δεν έχει το συγκεκριμένο λαπτοπ θύρα type-C  ή δεν κατάλαβα καλά, οπότε χρειάζεται άλλου τύπου.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Kost0709 είπε

Σωστά, πέρασα την mini hdmi για usb-c. Παίρνεις ένα σαν το ακόλουθο & καθάρισες...

https://www.e-shop.gr/maxlife-usb-c-to-usb-30-adapter-p-TEL.087553

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...