MikeJ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μου απάντησαν σήμερα οτι αν θέλω να προχωρήσει να τους πληρώσω 10,12 επιπλέον που θα βγει παραπάνω από το αν απλά έκανα νεα παραγγελία. Τους είπα σας δίνω μέχρι 4 λολ. 1
skar1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, MikeJ είπε Μου απάντησαν σήμερα οτι αν θέλω να προχωρήσει να τους πληρώσω 10,12 επιπλέον που θα βγει παραπάνω από το αν απλά έκανα νεα παραγγελία. Τους είπα σας δίνω μέχρι 4 λολ. Θα σου ρίξουν άκυρο . Don't mess with the chinos lol
MikeJ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 22 minutes ago, skar1983 said: Θα σου ρίξουν άκυρο . Don't mess with the chinos lol Ναι μάλλον. Πολύ περίεργη η όλη φάση πάντως. Έως τώρα με το banggood είχα μόνο θετικές εμπειρίες. Πριν κάτι μήνες μου είχαν δώσει από μόνοι τους αρκετούς πόντους σαν sorry επειδή καθυστέρησε η παραγγελία μου, ενώ δεν είχε καθυστερήσει ιδιαίτερα και ούτε είχα παραπονεθεί. Δε ξέρω πως την είδαν τώρα.
zacharis1955 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ναι μάλλον. Πολύ περίεργη η όλη φάση πάντως. --- Καθόλου περίεργη, κάτω από 246 € δεν σου το δίνουν με τίποτα!
e-tic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 20 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Καθόλου περίεργη, κάτω από 246 € δεν σου το δίνουν με τίποτα! Παρήγγειλα ένα την Δευτέρα με χρήση του κωδικού που δίνεις εσύ στο πρώτο post του thread. Προχθές μου ήρθε το μήνυμα που αναφέρει ο @MikeJ οτι θέλουν να πληρώσω παραπάνω για τα μεταφορικά ή να ακυρώσω την παραγγελία. Τους απάντησα οτι ούτε θα πληρώσω παραπάνω, ούτε ακυρώνω και αν δεν μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία ως έχει να την ακυρώσουν αυτοί απο την πλευρά τους με δική τους υπαιτιότητα. Σήμερα το πρωί βλέπω mail που με ενημερώνουν ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά και η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω. Προφανώς στέλνουν το mail και όποιος τσιμπήσει... 4
DownUNDERground Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, e-tic είπε Παρήγγειλα ένα την Δευτέρα με χρήση του κωδικού που δίνεις εσύ στο πρώτο post του thread. Προχθές μου ήρθε το μήνυμα που αναφέρει ο @MikeJ οτι θέλουν να πληρώσω παραπάνω για τα μεταφορικά ή να ακυρώσω την παραγγελία. Τους απάντησα οτι ούτε θα πληρώσω παραπάνω, ούτε ακυρώνω και αν δεν μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία ως έχει να την ακυρώσουν αυτοί απο την πλευρά τους με δική τους υπαιτιότητα. Σήμερα το πρωί βλέπω mail που με ενημερώνουν ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά και η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω. Προφανώς στέλνουν το mail και όποιος τσιμπήσει...
dchatz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, e-tic είπε Παρήγγειλα ένα την Δευτέρα με χρήση του κωδικού που δίνεις εσύ στο πρώτο post του thread. Προχθές μου ήρθε το μήνυμα που αναφέρει ο @MikeJ οτι θέλουν να πληρώσω παραπάνω για τα μεταφορικά ή να ακυρώσω την παραγγελία. Τους απάντησα οτι ούτε θα πληρώσω παραπάνω, ούτε ακυρώνω και αν δεν μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία ως έχει να την ακυρώσουν αυτοί απο την πλευρά τους με δική τους υπαιτιότητα. Σήμερα το πρωί βλέπω mail που με ενημερώνουν ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά και η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω. Προφανώς στέλνουν το mail και όποιος τσιμπήσει... σε κάτι τέτοια φοβάμαι μη στείλουν κανένα χαλασμένο από επιστροφή, εκδικητικά και μόνο για να μάθεις να μη συνεργάζεσαι (το δικό τους νόημα στην έννοια συνεργασία). Και μετά τρέξιμο, αποστολή πίσω, να λένε δε μας ήρθε κλπ. Αν και γενικά έχω καλές εντυπώσεις από το Banggood και δικαίωση όποτε παρέλαβα κάτι χαλασμένο (έχει συμβεί και με κινητό και με τάμπλετ). Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από dchatz 1
MikeJ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Ναι και εμένα μου ήρθε σήμερα ότι ρώτησαν λέει τον (supreme) leader και θα το στείλουν χωρίς επιπλέον κόστος. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, MikeJ είπε Ναι και εμένα μου ήρθε σήμερα ότι ρώτησαν λέει τον (supreme) leader και θα το στείλουν χωρίς επιπλέον κόστος. Spoiler Σίγουρα στέλνουν από Κίνα ή μήπως απο Βόρεια Κορέα; 😛
skar1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σίγουρα στέλνουν από Κίνα ή μήπως απο Βόρεια Κορέα; 😛 Από Τσεχία το συσκεκριμένο
Kost0709 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Πρόταση για usb-hub με θύρες ethernet και άλλες που χρειάζονται (usb 3, usb 2,usb -c ) για το συγκεκριμένο laptop ? Αξιόπιστο και ανθεκτικό. Ευχαριστώ.
Phoenix7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Kost0709 είπε Πρόταση για usb-hub με θύρες ethernet και άλλες που χρειάζονται (usb 3, usb 2,usb -c ) για το συγκεκριμένο laptop ? Αξιόπιστο και ανθεκτικό. Ευχαριστώ. https://www.banggood.com/Triple-Display-Baseus-11-In-1-MST-USB-Type-C-Hub-Docking-Station-Adapter-With-Dual-4K-HDMI-HD-Display-or-1080P-VGA-or-100W-USB-C-PD-Power-Delivery-or-1000M-RJ45-Network-Port-or-3-+-USB-3_0-or-3_5mm-Audio-Jack-or-Memory-Card-Readers-p-1872792.html
driver4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Kost0709 είπε Πρόταση για usb-hub με θύρες ethernet και άλλες που χρειάζονται (usb 3, usb 2,usb -c ) για το συγκεκριμένο laptop ? Αξιόπιστο και ανθεκτικό. Ευχαριστώ. Με λιγότερες θύρες, υπάρχει & αυτό: https://www.e-shop.gr/baseus-magic-multifunctional-type-c-hub-hdmi-4k-100w-pd-charger-usb-30-type-c-card-reader-grey-p-PER.590399
Kost0709 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Phoenix7 είπε https://www.banggood.com/Triple-Display-Baseus-11-In-1-MST-USB-Type-C-Hub-Docking-Station-Adapter-With-Dual-4K-HDMI-HD-Display-or-1080P-VGA-or-100W-USB-C-PD-Power-Delivery-or-1000M-RJ45-Network-Port-or-3-+-USB-3_0-or-3_5mm-Audio-Jack-or-Memory-Card-Readers-p-1872792.html Δεν έχει το συγκεκριμένο λαπτοπ θύρα type-C ή δεν κατάλαβα καλά, οπότε χρειάζεται άλλου τύπου. 2 ώρες πριν, driver4 είπε Με λιγότερες θύρες, υπάρχει & αυτό: https://www.e-shop.gr/baseus-magic-multifunctional-type-c-hub-hdmi-4k-100w-pd-charger-usb-30-type-c-card-reader-grey-p-PER.590399 Δεν έχει το συγκεκριμένο λαπτοπ θύρα type-C ή δεν κατάλαβα καλά, οπότε χρειάζεται άλλου τύπου.
driver4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Kost0709 είπε Δεν έχει το συγκεκριμένο λαπτοπ θύρα type-C ή δεν κατάλαβα καλά, οπότε χρειάζεται άλλου τύπου. Δεν έχει το συγκεκριμένο λαπτοπ θύρα type-C ή δεν κατάλαβα καλά, οπότε χρειάζεται άλλου τύπου. Σωστά, πέρασα την mini hdmi για usb-c. Παίρνεις ένα σαν το ακόλουθο & καθάρισες... https://www.e-shop.gr/maxlife-usb-c-to-usb-30-adapter-p-TEL.087553
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα