Προς το περιεχόμενο

Laptop BMAX X15 15.6″ Full HD IPS / Intel Celeron N4120 246 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Akisvicky είπε

για τα λεφτα του αψογο κ δυνατοτερος επεξεργαστης περιπου δυο φορες πιο δυνατος απο τον προτινομενο,  βαζεις κ αλλη μια 4ρα μνημη κ εισαι κομπλε κ μια χαρα οθονη full hd εχει κ αυτο .

Κάτω του μετρίου  οθόνη (TN / 220 nits) & ποιότητα κατασκευής!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Κάτω του μετρίου  οθόνη (TN / 220 nits) & ποιότητα κατασκευής!

H αντιθαμβωτική FHD IPS οθόνη των 15,6” δίνει μια νέα διάσταση σε όλο το ψηφιακό σου περιεχόμενο, ενώ οι μη ανακλαστικές ιδιότητες χαμηλής αντανάκλασης σε προστατεύουν όταν βρίσκεσαι έξω. Με οπισθοφωτισμό στα 250nit και στενό πλαίσιο 

στην περιγραφη παντως αλλα λεει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, link67 είπε

H αντιθαμβωτική FHD IPS οθόνη των 15,6” δίνει μια νέα διάσταση σε όλο το ψηφιακό σου περιεχόμενο, ενώ οι μη ανακλαστικές ιδιότητες χαμηλής αντανάκλασης σε προστατεύουν όταν βρίσκεσαι έξω. Με οπισθοφωτισμό στα 250nit και στενό πλαίσιο 

στην περιγραφη παντως αλλα λεει!

Το HP 255 G8 version 3C2U6ES που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν  φοράει οθόνη IPS...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
18 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Το HP 255 G8 version 3C2U6ES που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν  φοράει οθόνη IPS...

Κάποιος μπορεί να τον νοιάζει η απόδοση άλλον μπορεί η οθόνη .

Δημοσ.

Υπάρχει και το Picodi που λέει έως 6,5% επιστροφή, τώρα στη πράξη δε ξέρω πόσο θα δώσει. Ακομα δε μου έχει εμφανιστεί η συναλλαγή που έκανα στο banggood.

Δημοσ.

Είχα ρίξει μια παραγγελία την Παρασκευή και έως σήμερα δεν είχα κάποια εξέλιξη. Σήμερα μου έστειλαν ένα μέιλ οτι λόγω προβλημάτων logistics πρέπει να με χρεώσουν επιπλέον μεταφορικά κλπ. και η να ακυρώσω τη παραγγελία ή να πληρώσω έξτρα.

Εντωμεταξυ αν πας να κάνεις νέα παραγγελία, τα μεταφορικά είναι ακόμα φθηνά (σαν 70 cents η 1,90 για εξπρές).

Δε ξέρω αν έτυχε σε κάποιον άλλον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeJ είπε

Είχα ρίξει μια παραγγελία την Παρασκευή και έως σήμερα δεν είχα κάποια εξέλιξη. Σήμερα μου έστειλαν ένα μέιλ οτι λόγω προβλημάτων logistics πρέπει να με χρεώσουν επιπλέον μεταφορικά κλπ. και η να ακυρώσω τη παραγγελία ή να πληρώσω έξτρα.

Εντωμεταξυ αν πας να κάνεις νέα παραγγελία, τα μεταφορικά είναι ακόμα φθηνά (σαν 70 cents η 1,90 για εξπρές).

Δε ξέρω αν έτυχε σε κάποιον άλλον.

Ε άμα τους ανεκατεύεις με Picodi και λοιπά, λογικό!

Δημοσ.
1 hour ago, zacharis1955 said:

Ε άμα τους ανεκατεύεις με Picodi και λοιπά, λογικό!

Δε νομίζω να παίζει ρόλο. Αφού προφανώς συνεργάζονται με το picodi. Εξάλλου μπορούν απλά να πουν ότι σε προϊόντα με έκπτωση δε συνδυάζεται cashback.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Δε νομίζω να παίζει ρόλο. Αφού προφανώς συνεργάζονται με το picodi. Εξάλλου μπορούν απλά να πουν ότι σε προϊόντα με έκπτωση δε συνδυάζεται cashback.

Οπως βλέπεις μάλλον παίζει ρόλο!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, angel_fot είπε

Εγω το παρήγγειλα και εφυγε μετα απο 1 μερα, μεσα στην βδομάδα το περιμένω με Γενική ταχυδρομική.

Να γράψεις εντυπώσεις όταν παραλάβεις 

Δημοσ.

ΟΚ, το πηρα για ενα φιλο και ελπίζω να δουλεύει...

Μόλις παραλάβω θα σας γραψω εντυπώσεις, ειμαι περίεργος για την ποιότητα της οθονης.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...