Lakistri Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ηθελα να ρωτησω τι γνωμη εχετε για τις online ασφαλισεις ; Για την νεα my zen tis groupama εχει κανεις γνωμη επισης χτυπα ξυλο εχω ενα μικροατυχημα πρεπει να τρεξω μονος η εχουν συνεργατες διαφορα στον χρονο 30€ πες συν δινει στο ετησιο συμβ 30€ καυσιμα δεν μπορω να αποφασισω αν ξερει κανεις που εκανε ασφαλεια online ειδικα my zen Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από Lakistri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, Lakistri είπε επισης χτυπα ξυλο εχω ενα μικροατυχημα Δεν την ξερω την εταιρεία αλλα αν προβληματίζεται με τα μικροατυχήματα φαντάσου τι πρέπει να κανεις στα υπόλοιπα που δεν ειναι μικρα. Βρες μια σοβαρή εταιρεία και προπάντων βαλε στο πακέτο νομική προστασία με την συμβουλή του ασφαλιστή σου, και μακριά απο ονλινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lakistri Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομικη προστασια και ατυχημα οδηγου θα εβαζα κ ονλαιν, εγω ρωταω αν θα πρεπει να τρεχω εγω η θα ειναι συνεργατες τις καθε εταιριας ; φροντιδα ατυχηματος εχουν ολες οι εταιριες + ρυμουλκηση Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από Lakistri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Ας μας πει ο @andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Online δεν σημαινει οτι εσυ θα εχεις ρολο ασφαλιστη, διαμεσολαβητη δικηγορου της εταιρειας. Μια ακομη ασφαλιστικη ειναι που απλα υπογραφεις online αντι να πας στα γραφεια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Denmark1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 γενικώς online και ασφάλειες δεν πολυ στέκει !! Οι ασφάλειες δεν είναι κινητό , καφετιέρα ή βραχιόλι να την πακετάρεις και να την αγοράσεις με ένα κλικ .. Πρέπει να χεις άνθρωπο να σε κουμαντάρει ή να συζητήσεις .....(λέω τώρα εγω)...ο καθένας ότι νομίζει όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, Denmark1 είπε γενικώς online και ασφάλειες δεν πολυ στέκει !! Οι ασφάλειες δεν είναι κινητό , καφετιέρα ή βραχιόλι να την πακετάρεις και να την αγοράσεις με ένα κλικ .. Πρέπει να χεις άνθρωπο να σε κουμαντάρει ή να συζητήσεις .....(λέω τώρα εγω)...ο καθένας ότι νομίζει όμως... να συζητήσω τι? ότι κάνω online το κάνει και ένας μεσάζων ασφαλιστής και πέρνει και 20-30 ευρώ παραπανω όταν χρειαστώ την οδική παίρνω απευθείας στο τηλέφωνο που γράφει στα χαρτιά μου κάτι το οποίο σου λέει και ο ασφαλιστής να κανείς σε περίπτωση ατυχηματος όποτε ποιος ο λόγος να πάω κάπου να πληρώσω 20-30 ευρώ παραπάνω για την ίδια υπηρεσία? άσε που άμα κανείς μια φορά ασφάλεια ηλεκτρονικά, όταν κοντεύει η λήξη του συμβολαίου σε ειδοποιούν με μήνυμα, με email και απλα πατάς πληρωμή συμβολαίου δεν χρειάζεται να κανείς όλη την διαδικασία από την αρχή ούτε να τρέχεις σε ασφαλιστές 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lakistri Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Σε μια ασφαλιστρια που ημουν πιο παλια πληρωνα 140€ εξαμινη ασφ με μικρο αμαξι λιγα ειναι με θραυση κρυστ κτλ λιγα ειναι τωρα τα ιδια λεφτα χρονου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 H groupama ειναι σοβαρος ομιλος Κατα τη γνωμη μου αν καποιος δεν κανει μικτη ασφαλιση δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει παραπανω,διαλεγει μια εταιρεια να μην ειναι ΓΤΠ και προχωραει αφοβα Αν θελει μικτη ασφαλιση ειναι διαφορετικα γιατι πρεπει να ειναι σε θεση να καταλαβει τους ακριβεις ορους και τις διαδικασιες και αυτο μπορει να το κανει μονο επαγγελματιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lakistri Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 ΓΤΠ τι σημαινει ; 3 ώρες πριν, vagos789 είπε H groupama ειναι σοβαρος ομιλος Κατα τη γνωμη μου αν καποιος δεν κανει μικτη ασφαλιση δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει παραπανω,διαλεγει μια εταιρεια να μην ειναι ΓΤΠ και προχωραει αφοβα Αν θελει μικτη ασφαλιση ειναι διαφορετικα γιατι πρεπει να ειναι σε θεση να καταλαβει τους ακριβεις ορους και τις διαδικασιες και αυτο μπορει να το κανει μονο επαγγελματιας ΓΤΠ τι σημαινει Ανανεωσα ακομη μια χρονια στην ιντερσαλονικα που ειμαι σκεφτηκα την διαφορα το 30αρι δηλ αλλα λεω αστο καλυτερα ειναι και τα ορια καλυψεων υψηλοτερα πχ νομικη προστ 10000 αντι 1500 προσ ατυχημα 15000 αντι 5000 περσυ στο πρωτο και τελευταιο ατυχημα ελπιζω το εφτιαξα τζαμπα (πισω προφηλακτηρας ) ευθυνη αλλου οδηγου αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Στις 17/1/2023 στις 9:26 ΜΜ, Maurikycli είπε Ας μας πει ο @andreaspA κανει μπανιο, με το αφθονο ζεστο νερου του αφροδιτη. αστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Πώς τον πετσόκοψες έτσι; 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2023 στις 2:41 ΜΜ, Lakistri είπε ΓΤΠ τι σημαινει ; ΓΤΠ τι σημαινει Ανανεωσα ακομη μια χρονια στην ιντερσαλονικα που ειμαι σκεφτηκα την διαφορα το 30αρι δηλ αλλα λεω αστο καλυτερα ειναι και τα ορια καλυψεων υψηλοτερα πχ νομικη προστ 10000 αντι 1500 προσ ατυχημα 15000 αντι 5000 περσυ στο πρωτο και τελευταιο ατυχημα ελπιζω το εφτιαξα τζαμπα (πισω προφηλακτηρας ) ευθυνη αλλου οδηγου αυτα η Ιντερσαλονικα δεν είναι στον φιλικό διακανονισμό με ότι αυτό συνεπάγεται. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 20/1/2023 στις 11:44 ΠΜ, vagos789 είπε H groupama ειναι σοβαρος ομιλος Κατα τη γνωμη μου αν καποιος δεν κανει μικτη ασφαλιση δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχοληθει παραπανω,διαλεγει μια εταιρεια να μην ειναι ΓΤΠ και προχωραει αφοβα Αν θελει μικτη ασφαλιση ειναι διαφορετικα γιατι πρεπει να ειναι σε θεση να καταλαβει τους ακριβεις ορους και τις διαδικασιες και αυτο μπορει να το κανει μονο επαγγελματιας +1 για groupama. Είναι στον φιλικό διακανονισμό, έχει καλή οδική βοήθεια (δεν τη χρειάστηκα βέβαια για κάτι σοβαρό, τα κλασσικά του νεαρού που ξεχνάει αλάρμ ανοιχτά και γ****ι τη μπαταρία..) και "σχετικά" φθηνή, τουλάχιστον στο γιαρις που ασφαλίζω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα