dub Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 παιδιά απο σήμερα έχω adsl και σκέφτηκα εκτός από το antivirus να εγκαταστήσω και ένα firewall. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Κάποια πρόταση για software ? Δοκίμασα το sygate αλλά έχασα όλες τις ρυθμισεις. Το απεγκατέστησα και ολα ξαναγύρισαν οκ. Βέβαια μπορεί να έιχα κάνει λάθος και εγώ στις ρυθμίσεις. Επίσης θα ήθελα να μου πειτε αν υπάρχει δυνατότητα με hardware να προφυλαχθώ. Ευχαριστώ πολύ
elapse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Λοιπόν μπορείς να δοκιμάσεις το Look 'n' Stop. Είναι εξαιρετικό firewall, πανάλαφρο για το σύστημα, αλλα λίγο δύσκολο ίσως μέχρι να το μάθεις. Πάντως και ο sygate είναι πολύ καλός (τί εννοείς λέγοντας ότι έχασες όλες τις ρυθμίσεις;;; ). Το μόνο πρόβλημα που είχα με τον sygate, ήταν με το emule. Όταν το έκλεινα, ο sygate μπλόκαρε συνδέσεις στα ports του emule (όπως έπρεπε να κάνει άλλωστε), όμως είχα μεγάλο cpu usage για κανα μισάωρο... Άντε, με γειά την ADSL και καλά downloads
dub Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Mόλις κατέβασα το πρόγραμμα που προτείνεις , θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Με το sygate εννοώ πως όταν το εγκατέστησα το φωτακι του μοντεμ μου (Alcatel OneTouch έγινε κόκκινο απο πράσινο)και κάτω δεξιά έβγαζε ένα μήνυμα : "PPP disconnected". Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά αλλά ξέρω πως δεν είχα ιντερνετ. Το απεγκατέστησα και έπρεπε να κάνω configuration απο την αρχή το μοντεμ και όλα ήταν εντάξει. Γενικά η χρήση του firewall είναι ιδια για dsl και για dial up? Πάντως ευχαριστώ πολύ !!!
ba_eas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Poly kalo einai kai to Outpost tis Agnitum, me exei afisei euxaristimeno emena toulaxiston..... Oso gia to an i xrisi tou firewall einai idia gia dsl kai gia dial-up....Nai den exoun kamia diafora.....
madsc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Με adsl πώς βγαίνεις; Η συσκευή που σου φέρανε δεν έχει έστω κάποιο υποτυπώδες hw firewall επάνω; Από εκεί συνήθως μπορείς να κλείσεις αρκετά πράγματα χωρίς να "βαραίνεις" το λειτουργικό/system σου. /sc
dub Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 τώρα σώθηκες !!! ούτε και ξέρω. Τώρα κατέβασα το εγχειρίδιο και το διαβάζω. Σας είπα είμαι εντελώς άσχετος επί του θέματος
adams Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 τώρα σώθηκες !!! ούτε και ξέρω. Τώρα κατέβασα το εγχειρίδιο και το διαβάζω. Σας είπα είμαι εντελώς άσχετος επί του θέματος Αν μας ελεγες τι modem/router εχεις...δεν νομιζεις θα βοηθουσε? :roll: :wink:
RaNd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 H kalyterh lysh alla 8elei ligo diabasma einai edw -> http://www.smoothwall.org H apolyth asfaleia gia home users
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 giati na baleis firewall.asto opos ine.ego exo static ip den exo firewall kai ola mia xara.
glyfada7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 file mou geia sou. exw adsl kai malista mesa apo dyktio deka pcs kai ektos apo to firewall tou router exw kai to firewall pou sou parexei to sp2 tis ms. ti parapanw xreiazesai?
dub Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 παιδιά το αναφερα πιο πάνω : το μόντεμ μου είναι Αlcatel OneTouch 530i
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.