Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Το στεγνωτήριο εκ κατασκευής έχει φίλτρο για το χνούδι το οποίο το καθαρίζεις μετά από κάθε χρήση. Οι συσκευές 2 σε 1 πάλι εκ κατασκευής δεν είναι δυνατόν να έχουν τέτοιο φίλτρο, οπότε αργά η γρήγορα θα χρειαστείς τεχνικό για να το καθαρίζει εσωτερικά. Επειδή το χνούδι αυτό μαζεύει υγρασία μπορεί να σου βγάζει και μυρωδιές στα ρούχα.

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο παντως, στο δικο μου το αδειαζουμε τουλαχιστον μετα απο 10 χρησεις, στο μανουαλ λεει ανα 20 , αλλα οκ το κανουμε πιο συχνα για σιγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, dpolal said:

Συγνώμη αλλά τo στεγνωτήριο δεν είναι μόνο για να τα στεγνώνει γρήγορα ανεξαρτήτως εποχής.
Τα ρούχα βγαίνουν τόσο μαλακά που δεν χρειάζονται μετά ιδιαίτερο σιδέρωμα και για μερικά ούτε καν σίδερο, κατευθείαν δίπλωμα και ντουλάπα.
Οπότε το ρεύμα που καταναλώνεις με την χρήση του το γλυτώνεις μετά από το σίδερο και δεν αναφέρωμαι καν στην γκρίνια που γλυτώνεις από τη σύζυγο όταν π.χ. το σιδέρωμα 5-6 πουκάμισων την εβδομάδα είναι τσακ μπαμ υπόθεση. :D

Μιλάω σαν Αθηναίος που έχουμε στεγνωτήριο τα τελευταία 10 χρόνια περίπου και έχω δεί την διαφορά καθώς το αγοράσαμε πολύ αργότερα.

Όσον αφορά την ερώτηση του/της ts προτρείνω καλύτερα 2 διαφορετικές συσκευές.
Αφενώς έχουν πάντα μεγαλύτερη χωριτικότητα αν είναι ξεχωριστά σε αντίθεση με το ενιαίο, αφετέρου είναι λιγότερο πολύπλοκες σαν συσκευές.

Ξεχνάνε επίσης την μυρωδιά από τα τζάκια που κάνουν τα ρούχα κυριολεκτικά να θέλουν νέο πλύσιμο 😅 οποίος το δοκιμάσει τακτικά δεν το αλλάζει χειμώνα καλοκαίρι ειδικά αν έχει μωρό στο σπίτι 

20 hours ago, tyxeros said:

Επειδή πήρα πρόσφατα στεγνωτηριο https://www.skroutz.gr/u/3PvtkMlnci  (δες φωτο στο review) και το έβαλα πάνω σε πλυντήριο θα σου πω το εξής. Αν θες περισσότερη οικονομία στο ρεύμα, τα παίρνεις χωριστά. Ενδεικτικά το πρόγραμμα στα βαμβακερά 2.30 ωρών στο οικονομικό πρόγραμμα είχα κατανάλωση μετρημένη στον τοίχο 0,40 κιλοβατωρες. Αν βάζεις περισσότερα απο 2 πλυντήρια την ίδια μέρα τα παίρνεις χωριστά. Όσο στεγνώνει το 1ο πλυντήριο , πλένεις το 2ο. Πρόβλημα με την θερμοκρασία να κρυώνει ο χώρος , δεν είχα όπως αναφέρθηκε ποιο πάνω ακόμα και με κλειστή πόρτα. Μια παρατήρηση είναι οτι είναι ποιο θορυβώδες απο το πλυντήριο και απο οσο διάβαζα ισχύει για ολα τα στεγνωτήρια. Για τα 2 σε 1 δεν ξέρω ποσο θόρυβο κάνουν συγκριτικά.

Πράγματι είναι πολύ βολικό έτσι. Σε μια μέρα βάζεις όλα τα πλυντήρια και τέλος. Δεν ξέρω από που το βγάζουν ότι το στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας παγώνει το χώρο. Το ανάποδο συμβαίνει. Φούρνο το κάνει και πολλές φορές ανοίγουμε το παραθυράκι του μπάνιου και το χειμώνα αν πχ έχουμε βάλει 3 στεγνωτηρια την ίδια μέρα 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...