iml Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μήπως να αναφέρεις για ποιο κουτί-cpu-gpu-psu αναφέρεσαι, και πόσο καιρό σχεδιάζεις να είσαι έξω? Πιθανόν κάποια κομμάτια να μην αξίζει τον κόπο να μεταφερθούν και να είναι καλύτερα να αγοραστούν άλλα από έξω. Υποθέτω ότι το κυρίως θέμα που σε προδιαθέτει να κουβαλήσεις πύργο είναι καμιά καλή gpu που ίσως έχεις τώρα, ίσως κ cpu-mb. Αυτά μεταφέρονται πιο εύκολα. Κουτιά, ανεμιστηράκια κλπ πάιρνεις άλλα, και ειδικά αν κατέχεις το πεδίο συναρμολόγηση είναι ακόμα πιο απλό. Οι GPU's των τελευταίων χρόνων είναι καλύτερα απαραίτητο να είναι εκτός θύρας. Μια aftermarket ψύκτρα cpu του 1-1,5 κιλού ίσως (για σιγουριά) το ίδιο. Οι δίσκοι που έχουν παρκάρει τις κεφαλές τους είναι σχετικά ανθεκτικοί σε έντονους κραδασμούς αν δεν τους ρίξεις. Αν μιλάμε για κεντρική Ευρώπη, μπορείς και να το βάλεις (συσκευασμένο σε κομμάτια εσωτερικά με φούσκες κλπ) μέσα σε μια κούτα και να το στείλεις με μεταφορική (οδικώς). Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από iml
csontheline Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Natha είπε Ισχύει απλά έχω φουλ χώρο σε αποσκευές και είπα 1ον να γλιτώσω το όποιο έξοδο, και 2ον με το που φτάσω σπίτι μου απλά το συνδέω και είναι έτοιμο . Βγάζει όλα τα εξαρτήματα και τα βάζεις σε αντιστατικές σακούλες. Τα τυλίγεις με κάτι μαλακό (πετσέτες, ρούχα, bubble wrap). Τα παίρνεις πλάτη /χειραποσκευή (μαζί σου, τις κάτω μόνο που δεν τις κλωτσάνε). Βάζεις το άδειο κουτί στην παραδοτέα, ανάμεσα σε ρούχα και μέσα του βάζεις άλλα ρούχα. Problem solved. Εγώ έτσι (μείον το κουτί) τα έφερα εξωτερικό. Και προσφάτως καινούρια gpu. 1
johnlefak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 εγω έχω περάσει 2 φορές imac 23", χωρίς κανένα πρόβλημα, καλό αμπαλάζ και κάτω απο το κάθισμα. 1
Speculoos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Για εντός ΕΕ δεν έχεις κανένα θέμα, είναι πολύ πιθανό να σου πουν να ξετυλίξεις το όποιο περιτύλιγμα όμως. Για εκτός ΕΕ υπάρχει η πολύ μικρή πιθανότητα ανάλογα τα κέφια του καθένα στον τελωνειακό έλεγχο να σου κάνουν κάποιες ερωτήσεις παραπάνω μέχρι να καταλάβουν ότι δεν κάνεις εισαγωγή προϊόντος. 1
Natha Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται ο πύργος πέρασε κανονικά. Δεν μου ζητήθηκε να ανοίξω καν τη βαλίτσα. Είχα αφαιρέσει προληπτικά κάρτα γραφικών και σκληρό, οι οποίοι ήταν στο backpack και το οποίο επίσης πέρασε χωρίς πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από Natha 5 1
vamvakoolas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 πηγα να απαντησω αλλα χαιρομαι που το εκανες. Καλο θα ηταν να αναφερεις απο ποια περιοχη σε ποια το περασες... Εγω Καναδα->Ευρωπη και το αναποδο το περασα κανονικα απλως τη πρωτη φορα την ειδε ο ενας σκληρος οταν περασε απο ακτινες χ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα