Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Θέλω να βάλω έναν πύργο υπολογιστή σε μικρή βαλίτσα (μέτρησα και χωράει και είναι οκ και στα κιλά) και να το περάσω ως χειραποσκευη. Θα έχω πρόβλημα στο security check?

Ξέρω ότι κανονικά δεν θα πρέπει να έχω γτ με την ίδια λογική περνάς και λάπτοπ, απλά ρωτάω μήπως το έχει κάνει κανείς. 

Επεξ/σία από Natha
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Natha είπε

Ξέρω ότι κανονικά δεν θα πρέπει να έχω γτ με την ίδια λογική περνάς και λάπτοπ, απλά ρωτάω μήπως το έχει κάνει κανείς. 

Τα laptop περνάνε κανονικότατα στις χειραποσκευές, ενώ μάλιστα ορισμένες εταιρείες επιτρέπουν ΈΞΤΡΑ το laptop (πέρα απ' την κανονική χειραποσκευή, σαν 2η). Τώρα αν δέχονται να περάσουν το "κασόνι" σαν χειραποσκευή, δε το ξέρω...

Δημοσ.

είναι τύπου small form factor ή mini tower? Με την καμία ο πύργος ο κανονικός δεν είναι κάτω από τις διαστάσεις της χειραποσκευης

56*45*25 για καμπίνα. 

Δημοσ.

Πέρασα fulltower, το 2013, με την British συσκευασμένο σε χαρτοκούτι έτσι ώστε να χωράει στο sizer.

Όταν το πέρασα από τις ακτίνες με προειδοποιήσανε ότι αν μέσα στο κουτί έχω και άλλα πράγματα θα έχω θέμα.

Στις ακτίνες φάνηκε καθαρά όλο το περιεχόμενο του κουτιού.

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να το βάλω στο ντουλαπάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

είναι τύπου small form factor ή mini tower? Με την καμία ο πύργος ο κανονικός δεν είναι κάτω από τις διαστάσεις της χειραποσκευης

56*45*25 για καμπίνα. 

Δεν ξέρω ακριβώς τον τύπο, αλλά τον έβαλα ήδη μέσα στη βαλίτσα που έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για χειραποσκευη και τον έχω ζυγίσει.

Το θέμα μου είναι αν υπάρχει νομικό πρόβλημα στο να περάσει το security γιατί αν υπάρχει δεν θα έχω τι να τον κάνω.

1 λεπτό πριν, tinapo είπε

Πέρασα fulltower, το 2013, με την British συσκευασμένο σε χαρτοκούτι έτσι ώστε να χωράει στο sizer.

Όταν το πέρασα από τις ακτίνες με προειδοποιήσανε ότι αν μέσα στο κουτί έχω και άλλα πράγματα θα έχω θέμα.

Στις ακτίνες φάνηκε καθαρά όλο το περιεχόμενο του κουτιού.

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να το βάλω στο ντουλαπάκι.

Ευχαριστώ πολύ, στο size δεν ζω θέμα, θα τον έχω μέσα στην βαλίτσα.

Δημοσ.

Περνάει κανονικά. Στην χειρότερη να σου πουν να τον ανοίξεις για να τον δουν και να σου πιάσουν κουβέντα, αν έχεις κανέναν τούμπανο με RTX 6090 ti (αν και σε αυτή την περίπτωση, μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τον υποσταθμό/τροφοδοτικό).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να το χωρίσω σε κομμάτια μέσα στις βαλίτσες που παραδίδεις (PSU-mb-GPU-HDD) (βάζεις λουκέτα και τις τυλίγεις με ζελατίνες στο αεροδρόμιο) και κουτί δεν θα έπαιρνα μαζί αν μιλάμε για midi-full. Θα αγόραζα ένα απλό -αν χρειαζόταν- στη χώρα προορισμού.

Επεξ/σία από iml
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, iml είπε

Εγώ θα σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να το χωρίσω σε κομμάτια μέσα στις βαλίτσες που παραδίδεις (PSU-mb-GPU-HDD) (βάζεις λουκέτα και τις τυλίγεις με ζελατίνες στο αεροδρόμιο) και κουτί δεν θα έπαιρνα μαζί αν μιλάμε για midi-full. Θα αγόραζα ένα απλό -αν χρειαζόταν- στη χώρα προορισμού.

ο true gamer παει παντου μαζι με το τουμπανο pc του 💪

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, iml είπε

Εγώ θα σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να το χωρίσω σε κομμάτια μέσα στις βαλίτσες που παραδίδεις (PSU-mb-GPU-HDD) (βάζεις λουκέτα και τις τυλίγεις με ζελατίνες στο αεροδρόμιο)

Σε χειραποσκευη αναφέρεται ο op, οπότε κάτι λουκέτα είναι περιττά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Natha είπε

Ξέρω ότι κανονικά δεν θα πρέπει να έχω γτ με την ίδια λογική περνάς και λάπτοπ

Αυτό το συμπέρασμα από που το έβγαλες;;;;;;

Τίποτε από τα δυο δεν ισχύει.

Το λαπτοπ απλά το εβγαζες εκτός της τσάντας ή χειραποσκευή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δεν θα έχεις θέμα, απλά βγάλε κάρτα γραφικών και σκληρούς και τύλιξε τα 

Την κάρτα γραφικών είχα σκοπό να τη βγάλω, οι σκληροί είναι βιδωμενοι. Η αλήθεια είναι ότι άπαξ και περάσει θεωρώ ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί το κουτί, καθώς θα είναι τυλιγμένο και μέσα στη βαλίτσα.

1 ώρα πριν, iml είπε

Ισχύει απλά έχω φουλ χώρο σε αποσκευές και είπα 1ον να γλιτώσω το όποιο έξοδο, και 2ον με το που φτάσω σπίτι μου απλά το συνδέω και είναι έτοιμο .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Natha είπε

Την κάρτα γραφικών είχα σκοπό να τη βγάλω, οι σκληροί είναι βιδωμενοι. Η αλήθεια είναι ότι άπαξ και περάσει θεωρώ ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί το κουτί, καθώς θα είναι τυλιγμένο και μέσα στη βαλίτσα.

Οι σκληροί ίσως έχουν θέμα, ίσως και όχι. Αν την βαλίτσα την έχεις στα ροδάκια, τότε οποιοδήποτε τράνταγμα ίσως προκαλέσουν θέμα. Τα λαστιχένια εκείνα είναι απλά για να μην συντονίζουν κατά την λειτουργία και ακούγεται βουητό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οι σκληροί ίσως έχουν θέμα, ίσως και όχι. Αν την βαλίτσα την έχεις στα ροδάκια, τότε οποιοδήποτε τράνταγμα ίσως προκαλέσουν θέμα. Τα λαστιχένια εκείνα είναι απλά για να μην συντονίζουν κατά την λειτουργία και ακούγεται βουητό. 

Ωραία.  Βσκ όλα λύνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να αποφύγω την motherboard και το τροφοδοτικό. 

Αν έχω λύσει κάρτα γραφικών και δίσκους μήπως είναι και πιο εύκολο να περάσουν το security?

Επεξ/σία από Natha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...