Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να 'ναι απ' τις χειρότερες δουλειές που 'χω δει από φανοποιό. Ναι, δε προσφέρω πολλά στο νήμα, αλλά μη ξαναπάς σ' αυτόν άλλη φορά.

5 ώρες πριν, InsomniSage είπε

Παίρνουμε τζιπ, αλλά δεν έχουμε 80€ να αλλάξουμε φανάρι και ψάχνουμε κόλλες στο ινσομνια. Ελλάς το μεγαλείο σου!

Δεν είναι Jeep. Skoda είναι. Ναι, είμαι fun at parties. :P

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Haldol είπε

Παίζει να 'ναι απ' τις χειρότερες δουλειές που 'χω δει από φανοποιό. Ναι, δε προσφέρω πολλά στο νήμα, αλλά μη ξαναπάς σ' αυτόν άλλη φορά 

Πραγματικά ότι χειρότερο έχω δεί με διαφορά. Με ασταρι πρώτα και μετά με σπρέι χειρός πρέπει να το έβαψε!

Επεξ/σία από InsomniSage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mak3don είπε

Ακριβώς από κάτω φαίνεται να έχει ένα οριζόντιο ράγισμα το φανάρι. Κάτω από τον κύκλο, μήπως παίρνει και από εκεί νερό?

Δεν ειναι ράγισμα, αντανάκλαση είναι. Οπότε όχι.

9 ώρες πριν, tzotzo είπε

Φίλε μου έχει καινούριο αμάξι του κουτιού. Ο φανοποιος πληρώθηκε να κάνει χαλιά δουλειά, και εσύ προσπαθείς με ημίμετρα να διορθώσεις μια ανούσια βλάβη.

Λέει πολλά για το πώς αντιλαμβάνεσαι το ζήτημα. Κάνε υπομονή και πλήρωσε το και καινούριο όταν έχεις 80€ ή ψάξε να το βρεις μεταχειρισμένο απ' έξω ή ποιο οικονομικά.

Όπως έγραψα, ο φανοποιός έχει αποδεχθεί ότι δεν έγινε σωστή δουλειά και θα το φτιάξει εκ νέου δωρεάν. Με ενδιαφέρει το φανάρι γιατί αυτό θα πρέπει να πληρώσω πλέον. Πως θεωρείς ότι αντιλαμβανόμαι τα πράγματα δηλαδή; Να κάτσω να σκάσω επειδή σε ένα τμήμα 1.5 επί 1.5 εκατοστό φαίνεται λες και το έβαψε με σπρέι; Τι στιγμή μάλιστα που έχουμε συμφωνήσει και θα το φτιάξει τσάμπα;

9 ώρες πριν, InsomniSage είπε

Παίρνουμε τζιπ, αλλά δεν έχουμε 80€ να αλλάξουμε φανάρι και ψάχνουμε κόλλες στο ινσομνια. Ελλάς το μεγαλείο σου!

Αρχικά δεν είναι τζιπ, σε λίγο θα μας πεις ότι είναι 4χ4 κιόλας. Δεύτερον, το αυτοκίνητο δεν το «πήρα» όπως λες, το χρωστάω. Ακριβώς αυτό λέω και εγώ, Ελλάς το μεγαλείο σου, που πάντα θα κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου και να του την πούμε σε μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστεί.

7 ώρες πριν, InsomniSage είπε

Από 22 χήνες ξεκινάει το καμικ, δεν είναι και Μερσεντές το ξέρω, αλλά δε μπορεί κάποιος να δίνει τόσα λεφτά για αμάξι και μετά να μην έχει δώσει 80€ για κάτι που έσπασε. Κάτι πάει λάθος στον προγραμματισμό...

Και πάλι γράφεις γράφεις χωρίς να ξέρεις τίποτα. 23 πήγε και τα μιςά τα χρωστάω, αυτό μάλλον θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις γιατί τα 80 τα χρειάζομαι για τη δόση του δανείου και προτιμώ να τα δώσω εκεί προσπαθώντας να φτιάξω με λίγη κόλλα το φανάρι. Επίσης, το αυτοκίνητο το πήρα λόγω χαμηλής κατανάλωσης και πολλών χιλιομέτρων που κάνω και μάντεψε τα λεφτά που έδωσα για προκαταβολή δεν μου περίσσευαν, πούλησα το προηγούμενο που έκαιγε βενζίνη και τα έδωσα.

8 ώρες πριν, BTL είπε

Ο άνθρωπος πήρε ένα βασικό αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά του (πλέον -- εδώ που φτάσαμε και αρκετό οικονομικό ---)...  δεν ξέρουμε τις ανάγκες του καθενός (πού ζει, πού δουλεύει, πού πρέπει να πηγαίνει, ποιούς να πηγαίνει και πώς ) ....και ΟΧΙ δεν αγοράζουν όλοι αυτοκίνητο για να πάνε για καφέ ένα τετράγωνο μακρυά απο το σπίτι τους....

Να και ένας που με καταλαβαίνει. Πήρα το αυτοκίνητο για να καταλάβεις λόγω του cng γιατί δεν είχα να πληρώνω για βενζίνη.

3 ώρες πριν, InsomniSage είπε

Πραγματικά ότι χειρότερο έχω δεί με διαφορά. Με ασταρι πρώτα και μετά με σπρέι χειρός πρέπει να το έβαψε!

Και τέλος, επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ρώτησα και ΔΕΝ ζήτησα συμβουλή για το χρώμα, αλλά για το φανάρι. Δυστυχώς από όσους γράψατε μόνο 2-3 απάντησαν στο ερώτημα μου.

Καλύτερα λοιπόν να κλείσει το νήμα γιατί μερικοί έχετε ξεφύγει εντελώς και από το τι κόλλα να βάλω για να κολλήσω το φανάρι ώστε να γλιτώσω 80 ευρώ, βρέθηκα ότι είμαι ΒουΠου επειδή πήρα ένα kamiq με δάνειο. Συνέλθετε…

Επεξ/σία από kaktos77
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tzotzo είπε

αν ειναι αδικα προτεινε καποια πιο συμφερουσα λυση.

ωραια να το αναβαλλει για οταν εχει. δεν θα παθει τιποτα το φαναρι.

Είπαμε μια καλή κόλλα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...