dpolal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, kaktos77 είπε Δεν με ενδιαφέρει να το ανάβω. Με ενδιαφέρει το ότι το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και μπαίνει μέσα νερό. Τότε δώσε τα 80 ευρώ και αντικατέστησε το, μην ψάχνεις να βρεις να το λύσεις με ημίμετρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, ilias78 είπε Βασικά άσε το φανάρι κ πήγαινε το πάλι να στο βάψει σωστά. Καινούριο αμάξι (το kamiq πρώτο βγήκε 2020 οπότε το έχεις τουλάχιστον 3 χρόνια), είναι ανεπίτρεπτο να κάνει τέτοια τσαπατσουλια. 1 ώρα πριν, dpolal είπε Τότε δώσε τα 80 ευρώ και αντικατέστησε το, μην ψάχνεις να βρεις να το λύσεις με ημίμετρα. Καλημέρα παιδιά, εντελώς φιλικά άλλα πρώτον εγώ ρώτησα για το φανάρι και ΟΧΙ για τη βαφή που έκανε ο φανοποιός και όλοι ασχολείστε (έχω μιλήσει μαζί του και έχει παραδεχθεί ότι δεν έγινε σωστά και θα το φτιάξει από βδομάδα). Δεύτερον, αν δεν γνωρίζετε περί του θέματος καλύτερα μην απαντάτε. Τη λύση με το να αγοράσω το καινούργιο με 80 ευρώ τη γνωρίζω. Επειδή όμως, όπως έγραψα, αυτή τη περίοδο είμαι στενά οικονομικά και ήδη ο φανοποιός πληρώθηκε για τη ζημιά, ρώτησα και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να μην μπαίνουν νερά από ένα σπάσιμο του μισού χιλιοστού με κάποια κόλλα που κάνει για αυτή τη δουλεία και κάποιος από εσάς γνωρίζει, ώστε να μην βάλω μόνος μου την πρώτη κόλλα που βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Καλημέρα παιδιά, εντελώς φιλικά άλλα πρώτον εγώ ρώτησα για το φανάρι και ΟΧΙ για τη βαφή που έκανε ο φανοποιός και όλοι ασχολείστε (έχω μιλήσει μαζί του και έχει παραδεχθεί ότι δεν έγινε σωστά και θα το φτιάξει από βδομάδα). Δεύτερον, αν δεν γνωρίζετε περί του θέματος καλύτερα μην απαντάτε. Τη λύση με το να αγοράσω το καινούργιο με 80 ευρώ τη γνωρίζω. Επειδή όμως, όπως έγραψα, αυτή τη περίοδο είμαι στενά οικονομικά και ήδη ο φανοποιός πληρώθηκε για τη ζημιά, ρώτησα και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να μην μπαίνουν νερά από ένα σπάσιμο του μισού χιλιοστού με κάποια κόλλα που κάνει για αυτή τη δουλεία και κάποιος από εσάς γνωρίζει, ώστε να μην βάλω μόνος μου την πρώτη κόλλα που βρω. Βγάλε και κόλλησε το με μια καλή κόλλα Τι το κανείς θέμα εδώ μέσα και σε κοροϊδεύουν; Πανε σε ένα μαγαζί με χρώματα σιδερικά και τέτοια πες θέλω να κολλήσω αυτό. Πάρε μια κόλλα και τελείωνε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Ίσως και λίγη διάφανη σιλικόνη έκανε δουλειά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 αν σου εβαλε κολλα ο φανοποιος θέλει προσοχή να ζεσταθεί να ξεκολλήσει να καθαρισει και να βάλεις καλύτερη κόλλα....μπορεί να κανείς και ζημια πολύ πιθανόν η υγρασία να μπήκε από το λάστιχο όταν έβαλες το πιεστικό.......και να έχει κολλήσει μια χαρά το πλαστικό...... άφησε το και παρακολούθησε το σε μια βροχή τι θα κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιθανές επιλογές για προσωρινή λύση χωρίς να κάνεις ζημιά στα 5-6 ευρώ: Τοποθέτηση διάφανης μεμβράνης Αυτοκόλλητη ταινία επιδιόρθωσης "Lens repair tape" πχ 3M https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=gMFsazPValw&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&feature=emb_logo Σφραγιστική Σιλικόνη Υψηλής Θερμοκρασίας διάφανη πχ https://www.skroutz.gr/s/29120288/K2-Σφραγιστική-Σιλικόνη-Υψηλής-Θερμοκρασίας-Διάφανη-85gr-K2-B255.html δες φώτο στα https://www.amazon.de/-/en/K2-temperature-silicone-resistant-transparent/dp/B01FBTD6LE Σημ. Εχω δοκιμάσει το 3ο και ήμουν οκ σε φλας καθρέπτη με μικρή ρωγμή Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από BTL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Στις 17/1/2023 στις 5:45 ΜΜ, Klausx είπε Εκεί έβαψε ο φανοποιός...; Ακριβώς από κάτω φαίνεται να έχει ένα οριζόντιο ράγισμα το φανάρι. Κάτω από τον κύκλο, μήπως παίρνει και από εκεί νερό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Φίλε μου έχει καινούριο αμάξι του κουτιού. Ο φανοποιος πληρώθηκε να κάνει χαλιά δουλειά, και εσύ προσπαθείς με ημίμετρα να διορθώσεις μια ανούσια βλάβη. Λέει πολλά για το πώς αντιλαμβάνεσαι το ζήτημα. Κάνε υπομονή και πλήρωσε το και καινούριο όταν έχεις 80€ ή ψάξε να το βρεις μεταχειρισμένο απ' έξω ή ποιο οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsomniSage Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίρνουμε τζιπ, αλλά δεν έχουμε 80€ να αλλάξουμε φανάρι και ψάχνουμε κόλλες στο ινσομνια. Ελλάς το μεγαλείο σου! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από InsomniSage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, InsomniSage είπε Παίρνουμε τζιπ, αλλά δεν έχουμε 80€ να αλλάξουμε φανάρι και ψάχνουμε κόλλες στο ινσομνια. Ελλάς το μεγαλείο σου! Γιατί να πετάξει 80€ άδικα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, InsomniSage είπε Παίρνουμε τζιπ, αλλά δεν έχουμε 80€ να αλλάξουμε φανάρι και ψάχνουμε κόλλες στο ινσομνια. Ελλάς το μεγαλείο σου! Ο άνθρωπος πήρε ένα βασικό αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά του (πλέον -- εδώ που φτάσαμε και αρκετό οικονομικό ---)... δεν ξέρουμε τις ανάγκες του καθενός (πού ζει, πού δουλεύει, πού πρέπει να πηγαίνει, ποιούς να πηγαίνει και πώς ) ....και ΟΧΙ δεν αγοράζουν όλοι αυτοκίνητο για να πάνε για καφέ ένα τετράγωνο μακρυά απο το σπίτι τους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Γιατί να πετάξει 80€ άδικα; Μιλάς τώρα εσύ που ήθελες να σκάσεις μερικά χιλιάρικα για ένα Almera 20φεύγα χρόνων. 😄 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsomniSage Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, BTL είπε Ο άνθρωπος πήρε ένα βασικό αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά του (πλέον -- εδώ που φτάσαμε και αρκετό οικονομικό ---)... δεν ξέρουμε τις ανάγκες του καθενός (πού ζει, πού δουλεύει, πού πρέπει να πηγαίνει, ποιούς να πηγαίνει και πώς ) ....και ΟΧΙ δεν αγοράζουν όλοι αυτοκίνητο για να πάνε για καφέ ένα τετράγωνο μακρυά απο το σπίτι τους.... Από 22 χήνες ξεκινάει το καμικ, δεν είναι και Μερσεντές το ξέρω, αλλά δε μπορεί κάποιος να δίνει τόσα λεφτά για αμάξι και μετά να μην έχει δώσει 80€ για κάτι που έσπασε. Κάτι πάει λάθος στον προγραμματισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, InsomniSage είπε Από 22 χήνες ξεκινάει το καμικ, δεν είναι και Μερσεντές το ξέρω, αλλά δε μπορεί κάποιος να δίνει τόσα λεφτά για αμάξι και μετά να μην έχει δώσει 80€ για κάτι που έσπασε. Κάτι πάει λάθος στον προγραμματισμό... Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου και θα μιλήσω για τον εαυτό μου (και όχι προφανώς για το TS) που έτυχε να βρεθώ σε παρόμοιες καταστάσεις. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις να πληρώνεις και που να τελειώσεις... Eίναι τόσα τα 80αρια 100αρια που μαζεύονται οπότε αναγκάζεσαι κάποια έξοδα (δευτερεύοντα) να τα αναβάλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Tasos19s είπε Γιατί να πετάξει 80€ άδικα; αν ειναι αδικα προτεινε καποια πιο συμφερουσα λυση. 2 ώρες πριν, BTL είπε Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου και θα μιλήσω για τον εαυτό μου (και όχι προφανώς για το TS) που έτυχε να βρεθώ σε παρόμοιες καταστάσεις. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις να πληρώνεις και που να τελειώσεις... Eίναι τόσα τα 80αρια 100αρια που μαζεύονται οπότε αναγκάζεσαι κάποια έξοδα (δευτερεύοντα) να τα αναβάλεις. ωραια να το αναβαλλει για οταν εχει. δεν θα παθει τιποτα το φαναρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα