Προς το περιεχόμενο

Επισκευή σπασμένου φαναριού ομίχλης

kaktos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Δεν με ενδιαφέρει να το ανάβω. Με ενδιαφέρει το ότι το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και μπαίνει μέσα νερό.

Τότε δώσε τα 80 ευρώ και αντικατέστησε το, μην ψάχνεις να βρεις να το λύσεις με ημίμετρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, ilias78 είπε

Βασικά άσε το φανάρι κ πήγαινε το πάλι να στο βάψει σωστά. Καινούριο αμάξι (το kamiq πρώτο βγήκε 2020 οπότε το έχεις τουλάχιστον 3 χρόνια), είναι ανεπίτρεπτο να κάνει τέτοια τσαπατσουλια.

1 ώρα πριν, dpolal είπε

Τότε δώσε τα 80 ευρώ και αντικατέστησε το, μην ψάχνεις να βρεις να το λύσεις με ημίμετρα.

Καλημέρα παιδιά, εντελώς φιλικά άλλα πρώτον εγώ ρώτησα για το φανάρι και ΟΧΙ για τη βαφή που έκανε ο φανοποιός και όλοι ασχολείστε (έχω μιλήσει μαζί του και έχει παραδεχθεί ότι δεν έγινε σωστά και θα το φτιάξει από βδομάδα).

Δεύτερον,  αν δεν γνωρίζετε περί του θέματος καλύτερα μην απαντάτε. Τη λύση με το να αγοράσω το καινούργιο με 80 ευρώ τη γνωρίζω. Επειδή όμως, όπως έγραψα, αυτή τη περίοδο είμαι στενά οικονομικά και ήδη ο φανοποιός πληρώθηκε για τη ζημιά,  ρώτησα και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να μην μπαίνουν νερά από ένα σπάσιμο του μισού χιλιοστού με κάποια κόλλα που κάνει για αυτή τη δουλεία  και κάποιος από εσάς γνωρίζει, ώστε να μην βάλω μόνος μου την πρώτη κόλλα που βρω. 

6 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά, εντελώς φιλικά άλλα πρώτον εγώ ρώτησα για το φανάρι και ΟΧΙ για τη βαφή που έκανε ο φανοποιός και όλοι ασχολείστε (έχω μιλήσει μαζί του και έχει παραδεχθεί ότι δεν έγινε σωστά και θα το φτιάξει από βδομάδα).

Δεύτερον,  αν δεν γνωρίζετε περί του θέματος καλύτερα μην απαντάτε. Τη λύση με το να αγοράσω το καινούργιο με 80 ευρώ τη γνωρίζω. Επειδή όμως, όπως έγραψα, αυτή τη περίοδο είμαι στενά οικονομικά και ήδη ο φανοποιός πληρώθηκε για τη ζημιά,  ρώτησα και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να μην μπαίνουν νερά από ένα σπάσιμο του μισού χιλιοστού με κάποια κόλλα που κάνει για αυτή τη δουλεία  και κάποιος από εσάς γνωρίζει, ώστε να μην βάλω μόνος μου την πρώτη κόλλα που βρω. 

Βγάλε και κόλλησε το με μια καλή κόλλα 

Τι το κανείς θέμα εδώ μέσα και σε κοροϊδεύουν; 
Πανε σε ένα μαγαζί με χρώματα σιδερικά και τέτοια πες θέλω να κολλήσω αυτό. Πάρε μια κόλλα και τελείωνε 

• Like 2

αν σου εβαλε κολλα ο φανοποιος θέλει προσοχή να ζεσταθεί να ξεκολλήσει να καθαρισει και να βάλεις καλύτερη κόλλα....μπορεί να κανείς και ζημια

πολύ πιθανόν η υγρασία να μπήκε από το λάστιχο όταν έβαλες το πιεστικό.......και να έχει κολλήσει μια χαρά το πλαστικό......

άφησε το και παρακολούθησε το σε μια βροχή τι θα κάνει

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανές επιλογές για προσωρινή λύση χωρίς να κάνεις ζημιά στα 5-6 ευρώ:

Σημ. Εχω δοκιμάσει το 3ο και ήμουν οκ σε φλας καθρέπτη με μικρή ρωγμή

Επεξ/σία από BTL
  • Thanks 1

Στις 17/1/2023 στις 5:45 ΜΜ, Klausx είπε

Εκεί έβαψε ο φανοποιός...;

Screenshot_1317.png.07d4bf1d170d0bf45068edd372670aa0.png

Ακριβώς από κάτω φαίνεται να έχει ένα οριζόντιο ράγισμα το φανάρι. Κάτω από τον κύκλο, μήπως παίρνει και από εκεί νερό?

Φίλε μου έχει καινούριο αμάξι του κουτιού. Ο φανοποιος πληρώθηκε να κάνει χαλιά δουλειά, και εσύ προσπαθείς με ημίμετρα να διορθώσεις μια ανούσια βλάβη.

Λέει πολλά για το πώς αντιλαμβάνεσαι το ζήτημα. Κάνε υπομονή και πλήρωσε το και καινούριο όταν έχεις 80€ ή ψάξε να το βρεις μεταχειρισμένο απ' έξω ή ποιο οικονομικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνουμε τζιπ, αλλά δεν έχουμε 80€ να αλλάξουμε φανάρι και ψάχνουμε κόλλες στο ινσομνια. Ελλάς το μεγαλείο σου!

Επεξ/σία από InsomniSage

Μόλις τώρα, InsomniSage είπε

Παίρνουμε τζιπ, αλλά δεν έχουμε 80€ να αλλάξουμε φανάρι και ψάχνουμε κόλλες στο ινσομνια. Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γιατί να πετάξει 80€ άδικα; 

• Like 1
  • Confused 1

34 λεπτά πριν, InsomniSage είπε

Ο άνθρωπος πήρε ένα βασικό αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά του (πλέον -- εδώ που φτάσαμε και αρκετό οικονομικό ---)...  δεν ξέρουμε τις ανάγκες του καθενός (πού ζει, πού δουλεύει, πού πρέπει να πηγαίνει, ποιούς να πηγαίνει και πώς ) ....και ΟΧΙ δεν αγοράζουν όλοι αυτοκίνητο για να πάνε για καφέ ένα τετράγωνο μακρυά απο το σπίτι τους....

• Thanks 1

50 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Μιλάς τώρα εσύ που ήθελες να σκάσεις μερικά χιλιάρικα για ένα Almera 20φεύγα χρόνων. 😄

• Like 3

30 λεπτά πριν, BTL είπε

Ο άνθρωπος πήρε ένα βασικό αυτοκίνητο να κάνει τη δουλειά του (πλέον -- εδώ που φτάσαμε και αρκετό οικονομικό ---)...  δεν ξέρουμε τις ανάγκες του καθενός (πού ζει, πού δουλεύει, πού πρέπει να πηγαίνει, ποιούς να πηγαίνει και πώς ) ....και ΟΧΙ δεν αγοράζουν όλοι αυτοκίνητο για να πάνε για καφέ ένα τετράγωνο μακρυά απο το σπίτι τους....

Από 22 χήνες ξεκινάει το καμικ, δεν είναι και Μερσεντές το ξέρω, αλλά δε μπορεί κάποιος να δίνει τόσα λεφτά για αμάξι και μετά να μην έχει δώσει 80€ για κάτι που έσπασε. Κάτι πάει λάθος στον προγραμματισμό...

21 λεπτά πριν, InsomniSage είπε

Από 22 χήνες ξεκινάει το καμικ, δεν είναι και Μερσεντές το ξέρω, αλλά δε μπορεί κάποιος να δίνει τόσα λεφτά για αμάξι και μετά να μην έχει δώσει 80€ για κάτι που έσπασε. Κάτι πάει λάθος στον προγραμματισμό...

Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου και θα μιλήσω για τον εαυτό μου (και όχι προφανώς για το TS) που έτυχε να βρεθώ σε παρόμοιες καταστάσεις. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις να πληρώνεις και που να τελειώσεις... Eίναι τόσα τα 80αρια 100αρια που μαζεύονται οπότε αναγκάζεσαι κάποια έξοδα (δευτερεύοντα) να τα αναβάλεις.

• Thanks 1

4 ώρες πριν, Tasos19s είπε

αν ειναι αδικα προτεινε καποια πιο συμφερουσα λυση.

2 ώρες πριν, BTL είπε

Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου και θα μιλήσω για τον εαυτό μου (και όχι προφανώς για το TS) που έτυχε να βρεθώ σε παρόμοιες καταστάσεις. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις να πληρώνεις και που να τελειώσεις... Eίναι τόσα τα 80αρια 100αρια που μαζεύονται οπότε αναγκάζεσαι κάποια έξοδα (δευτερεύοντα) να τα αναβάλεις.

ωραια να το αναβαλλει για οταν εχει. δεν θα παθει τιποτα το φαναρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...