drapanakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μου ειπαν τηλεφωνικα απο την εθνικη τραπεζα πτι θα μπορουσα να κανω τραπεζικο λογαριασμο απο την εφαρμογη της εθνικης στο Pkaystore. Το κατεβασα, ηεκινησα τη διαδικασια, αλλα κολλουσε επειδη δεν εβρισκε την τοποθεσια. Πηγα ενεργοποιησα και με τοχερι την εφαρμογη να εχει προσβαση στην τοποθεσια. Παλι τιποτα . Τι μπορει να κανω λαθος ; ευχαριστω.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 δεν ειναι κατι που εχω δοκιμασει αλλα προτιμησε να μπεις να το κανεις απο υπολογιστη. εχει περισσοτερες δυνατοτητες 2
drapanakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δεν υπαρχει η επιλογη απο υπολογιστη. Ετσι μου ειπε η τραπεζα.
aces Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, drapanakis είπε Δεν υπαρχει η επιλογη απο υπολογιστη. Ετσι μου ειπε η τραπεζα. Αποκλειεται να μην υπάρχει επιλογή αφου μιλάμε ουσιαστικά για ανοιγμα λογαριασμου σε browser ειτε σε mobile ειτε σε desktop περιβαλλον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα