biliardas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλα τα μέλη…Ήμουν επιλαχών στη προκυρηξη 6Κ και πριν λίγες εβδομάδες με καλέσανε τηλεφωνικά ότι κάποια άτομα δεν αποδέχθηκαν τη θέση διορισμού τους και τελικά είναι η σειρά μου για διορισμό (όντως βρήκα το όνομα μου και την λίστα στο site διαύγεια)..Έχω στείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αποδοχή της θέσης και ότι ήταν απαραίτητο από μέρος μου..Γνωρίζει κάποιος-α ποσό είναι το χρονικό διάστημα,αν μπορώ να ενημερωθώ από κάπου (κάποιο επίσημο site διαύγεια) για το ποτέ θα γίνει η πρόσληψη η εάν έχει τύχει σε κάποιον άλλο εδώ μέσα.? 1
rodosf1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 20 μέρες έως κ μήνες. Θα σε καλέσουν με τηλέφωνο, email κλπ για να πας να ορκιστείς στο Σύνταγμα και να αναλάβεις υπηρεσία. Την ίδια ημέρα θα βγει το ΦΕΚ διορισμού με το όνομα σου (Τεύχος Β της Εφημερίδας της Κυβέρνησης). Το ΦΕΚ διορισμού το κρατάς για πάντα τον αριθμό του γιατί θα χρειαστεί σε πολλά. Καλή δύναμη και να είσαι ένας δίκαιος υπάλληλος στην υπηρεσία του πολίτη εύχομαι. 7
biliardas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, rodosf1 είπε 20 μέρες έως κ μήνες. Θα σε καλέσουν με τηλέφωνο, email κλπ για να πας να ορκιστείς στο Σύνταγμα και να αναλάβεις υπηρεσία. Την ίδια ημέρα θα βγει το ΦΕΚ διορισμού με το όνομα σου (Τεύχος Β της Εφημερίδας της Κυβέρνησης). Το ΦΕΚ διορισμού το κρατάς για πάντα τον αριθμό του γιατί θα χρειαστεί σε πολλά. Καλή δύναμη και να είσαι ένας δίκαιος υπάλληλος στην υπηρεσία του πολίτη εύχομαι. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις πληροφορίες σου…
rodosf1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, biliardas είπε Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις πληροφορίες σου… να σαι καλα. Μια διόρθωση μόνο, έγραψα τεύχος Β ενώ είναι τεύχος Γ οι μεταβολές του προσωπικού, διορισμοί κλπ. Εκεί θα αναζητάς το όνομα σου στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου et.gr και κρατάς το pdf όταν με το καλό ορκιστείτε πίστη κ αφοσίωση στο Σύνταγμα και τους Νόμους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα