Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, harry.d είπε

Το έχω , δεν είναι άσχημο προϊόν αλλά δεν συγκρίνεται με το AirTag, δυστυχώς δεν έχει την επαρκή αριθμό  χρηστών για να είναι χρήσιμο .

αν της google δουλευει οπως το airtag θα ειναι καλυτερο και απο gps. δεν υπαρχει σημειο που να μην υπαρχει android κινητο κοντα. 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αν της google δουλευει οπως το airtag θα ειναι καλυτερο και απο gps. δεν υπαρχει σημειο που να μην υπαρχει android κινητο κοντα. 

Αυτό σκέφτηκα και εγώ, και μακάρι να μπορώ να τα κάνω pair και από iPhone, όχι μόνο android (αφου έχω iphone). Δεν με νοιάζει να κάνουν update περιοχή αν περάσει κάποιος με iphone, απλά να γίνεται το pair θελω. 

Αν ισχύει αυτό, είναι instant purchase από μένα. Στο κάθε σκορποχώρι υπάρχει android ακόμα και 12 χρονών!

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα ισχύει για όλες τις συσκευες Android αλλα για τα Pixel. H Samsung έχει παρόμοιο προιον, αλλά δεν είναι compatible με άλλα android out of the box.  Δεν μπορεί η Google να αναγκάσει όλους τους κατασκευαστες με android να το εφαρμόσουν. Διαφορετικά θα ήταν ανώτερο απο το airtag 

Δημοσ.

αν το βγαλεις και θα δουλεύει σε ολα τα android (καλά οκ μην υπερβάλω αλλά από μια εκδοση και μετά)
με απλά ενημέρωση στα googleplayservices(που την κάνει αυτοματα)

και θα ειναι by default ενεργό μην σου πω να ειναι σαν το iphone να μην μπορείς να το βγαλεις καν (δλδ θες δεν θες θα συμμετάσχεις στον εντοπισμό καθώς δεν χάνεις κάτι από αυτό)

αν αυτά τα 3 τα τηρήσει θα περπατήσει πολυ παρααααα πολυ μπορώ να πω

1 ώρα πριν, cyberguy είπε

Δεν θα ισχύει για όλες τις συσκευες Android αλλα για τα Pixel. H Samsung έχει παρόμοιο προιον, αλλά δεν είναι compatible με άλλα android out of the box.  Δεν μπορεί η Google να αναγκάσει όλους τους κατασκευαστες με android να το εφαρμόσουν. Διαφορετικά θα ήταν ανώτερο απο το airtag 

μην το λες το google play services που ειναι by default σε ολα τα android και ενημερώνεται αυτοματα ανετα μπορει να κάνει αυτή την δουλειά..... ετσι χωρίς πολλά πολλά μέσα σε ένα μήνα σχεδόν όλα τα android θα ειναι σε θέση να δίνουν στίγμα οταν περνάνε δίπλα στο tag , στην πραξη τα εχει ολα ετοιμα λιγη δουλεια για το tag θελει τπτ παραπανω

το παν ειναι αν θέλει να το κάνει η όχι η θα το βαλει μόνο στα pixel και όλα τα άλλα καημένα κινιτα θα παίζουν σαν target locator χωρίς να μπορουν να έχουν το tag

η samsung ειναι με το samsung framework και από τα της δίκες της υπηρεσίες το εχει αυτό και να θελει δεν θα μπορει να μπει σε άλλα android

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

αν το βγαλεις και θα δουλεύει σε ολα τα android (καλά οκ μην υπερβάλω αλλά από μια εκδοση και μετά)
με απλά ενημέρωση στα googleplayservices(που την κάνει αυτοματα)

και θα ειναι by default ενεργό μην σου πω να ειναι σαν το iphone να μην μπορείς να το βγαλεις καν (δλδ θες δεν θες θα συμμετάσχεις στον εντοπισμό καθώς δεν χάνεις κάτι από αυτό)

αν αυτά τα 3 τα τηρήσει θα περπατήσει πολυ παρααααα πολυ μπορώ να πω

μην το λες το google play services που ειναι by default σε ολα τα android και ενημερώνεται αυτοματα ανετα μπορει να κάνει αυτή την δουλειά..... ετσι χωρίς πολλά πολλά μέσα σε ένα μήνα σχεδόν όλα τα android θα ειναι σε θέση να δίνουν στίγμα οταν περνάνε δίπλα στο tag , στην πραξη τα εχει ολα ετοιμα λιγη δουλεια για το tag θελει τπτ παραπανω

το παν ειναι αν θέλει να το κάνει η όχι η θα το βαλει μόνο στα pixel και όλα τα άλλα καημένα κινιτα θα παίζουν σαν target locator χωρίς να μπορουν να έχουν το tag

η samsung ειναι με το samsung framework και από τα της δίκες της υπηρεσίες το εχει αυτό και να θελει δεν θα μπορει να μπει σε άλλα android

Το google play δεν έχει δικαιώματα να αλλάξει τα settings στο bluetooth στο π.χ. Xiaomi UI. Μονο στα pixel μπορουν να το κάνουν αυτόματα. Εαν δεν συμφωνήσει ο κατασκευαστής δεν πρόκειται να γίνει. Ακόμα και εαν δεχτούν άλλοι κατασκευαστές θα είναι σαν option. Στα android δεν είμαστε apple να εφαρμόζουν ότι θέλουν. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να καταλάβω. Νόμιζα οτι τα airtag εντοπίζονται από bluetooth, οπότε νόμιζα οτι πρέπει να είμαι πολύ κοντά στο δικό μου airtag. Δηλαδή αν έχω χάσει κάτι μέσα στο σπίτι. 

Από ότι κατάλαβα από τα σχόλια σας όμως μπορώ να εντοπίσω και κάτι που έχω χάσει σε ξεκάρφωτο σημείο, αρκεί να υπάρχει κάποιο iphone κοντά, που στην ουσία δεν βλέπει το δικό μου airtag, αλλά ακούσια συμμετέχει σε ένα "δίκτυο" που με βοηθάει να βλέπω το δικό μου airtag???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, killer76 είπε

Ρε παιδιά για να καταλάβω. Νόμιζα οτι τα airtag εντοπίζονται από bluetooth, οπότε νόμιζα οτι πρέπει να είμαι πολύ κοντά στο δικό μου airtag. Δηλαδή αν έχω χάσει κάτι μέσα στο σπίτι. 

Από ότι κατάλαβα από τα σχόλια σας όμως μπορώ να εντοπίσω και κάτι που έχω χάσει σε ξεκάρφωτο σημείο, αρκεί να υπάρχει κάποιο iphone κοντά, που στην ουσία δεν βλέπει το δικό μου airtag, αλλά ακούσια συμμετέχει σε ένα "δίκτυο" που με βοηθάει να βλέπω το δικό μου airtag???

Αν είναι κοντά  σε Apple συσκευή  με ανοιχτό Bluetooth κει δεδομένα το AirTag θα την χρησιμοποιήσει για να «δηλώσει» την θέση του . Η Apple το βαφτίζει “find my network”.

Επεξ/σία από harry.d
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, harry.d είπε

Το έχω , δεν είναι άσχημο προϊόν αλλά δεν συγκρίνεται με το AirTag, δυστυχώς δεν έχει την επαρκή αριθμό  χρηστών για να είναι χρήσιμο .

https://chipolo.net/en/pages/chipolo-one-spot

"Hole-ready!" ;-)

Επεξ/σία από basil9
Δημοσ.

Τα airtag ειναι πραγματικα ενας τεραστιος λογος που θα με εκανε να φυγω απο android και να παω σε iphone.

Χανω και ξεχναω πραγματα τουλαχιστον 4 φορες την ημερα :P

Δημοσ.
10 hours ago, harry.d said:

Αν είναι κοντά  σε Apple συσκευή  με ανοιχτό Bluetooth κει δεδομένα το AirTag θα την χρησιμοποιήσει για να «δηλώσει» την θέση του . Η Apple το βαφτίζει “find my network”.

Να είναι απλά κοντά συσκευή Apple με Bluetooth ανοιχτό και δεδομένα ή μήπως πρέπει ακόμη να έχει και το location ανοιχτό συν το share my location?

Πήρα ένα πακέτο με τέσσερα τις προάλλες και το έχω απορία. Ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...