Προς το περιεχόμενο

Gps tracker

makrixeris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nkarama είπε

ΟΚ αν μιλάς για tags, έχει ενας συνάδελφος βάλει στην γάτα του ένα και δεν είναι άσχημο... φαίνετε ότι έχουν αρκετοί iPhone ομως στην γειτονιά του :)  

Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Οτι βασίζεσε στο αν υπάρχει κάποιος εκεί κοντά με την αντίστοιχη εφαρμογή/προιόν... Και εκεί βέβαια το περιβάλλον της Apple υπερερεί κατα πολύ...  Αν είσαι σοβαρός με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, μην παίζεις... τα παραπάνω χρήματα της όποιας συνδρομής δώστα για μια καλύτερη ασφαλεια κλοπής...

Και μια εικόνα απο τα παλια... GPS tracker με Arduino και Siemens S25 για τα SMS...  

Οταν είχα χρόνο για παιχνίδι... Βέβαια το S25 δεχόταν μόνο PDU mode SMS οπότε ήμουν στα όρια μνήμης του ATMega328.... 

Και η κατανάλωση του S25 ήταν.... Αλλά λειτουργούσε πολύ καλά και μου έμαθε πολλές τεχνικές εξοικονόμισης ενέργειας για κατασκευές που λειτουργούν απο την μπαταρία...

Στο τέλος του UTP καλωδίου φαίνετε το module του GPS... Και θαμάστε κεραία που υποτίθετε οτι πιάνει δορυφόρους απο τα ...πόδια του οδηγού...

image.png.8e5bd628b46bb416dabdc0d74f80fd18.png

Δεν θα πάρω για iPhone αδελφέ το γράφω κ στο πρώτο ποστ. Xiaomi κινητό έχω 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, makrixeris είπε

Δεν θα πάρω για iPhone αδελφέ το γράφω κ στο πρώτο ποστ. Xiaomi κινητό έχω 

Το ίδιο δουλεύουν. Το κατάλαβα οτι δεν εχεις ούτε iphone ούτε samsung. 
το σχόλιο μου ισχύει. Βασίζεσαι στο ααααανννν κάποιος κοντά στο κλεμένο αυτοκίνητο έχει την ίδια εφαρμογή ή κάτι συμβατό (πχ το sidewalk της amazon αν μιλάμε για το tille).  

οτι νομίζεις κάνε. Δικό σου είναι το αυτοκίνητο…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...