Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω την lte version του galaxy watch 5 και δεν γνωρίζω αν θα μπορεί να χρησιμέψει στην Ελλάδα. Έχουν όλες οι εταιρείες esim ? Υπάρχει όντως η πιθανότητα να αφήσω το κινητό στο σπίτι και να απαντήσω σε κλήση απομακρυσμένα απο το ρολόι ή συνδέοντας ακουστικά μέσω bluetooth με το ρολόι ? Υπάρχει καποιο έξτρα κόστος για την μόνιμη χρήση επιπλέον esim από τις εταιρείες κινητής? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από όσο ξέρω, μονό η cosmote σου δίνει multiSim με το ίδιο νούμερο με το κινητό που χτυπάνε παράλληλα και κόστος 5 ευρώ το μήνα.

Αν έχεις πρόγραμμα με unlimited data, πάει στα 25 😮

Δες εδώ: https://www.germanos.gr/multisim/

Έχει και σαν παράδειγμα το Watch 5 LTE

Αν θες απλά να έχεις data ή κάποιο άλλο νούμερο, μπορείς λογικά να βάλεις μια οποιαδήποτε eSim

Επεξ/σία από georgios29
Δημοσ.
Στις 20/1/2023 στις 4:22 ΜΜ, georgios29 είπε

Από όσο ξέρω, μονό η cosmote σου δίνει multiSim με το ίδιο νούμερο με το κινητό που χτυπάνε παράλληλα και κόστος 5 ευρώ το μήνα.

Αν έχεις πρόγραμμα με unlimited data, πάει στα 25 😮

Δες εδώ: https://www.germanos.gr/multisim/

Έχει και σαν παράδειγμα το Watch 5 LTE

Αν θες απλά να έχεις data ή κάποιο άλλο νούμερο, μπορείς λογικά να βάλεις μια οποιαδήποτε eSim

πήγα απο cosmote και μου λέει  δεν μπορώ να το κάνω αυτό και να έχεις κανονική sim και esim στο smartwatch ίδιο νούμερο

η μετατροπή από sim σε esim είναι 5-10 ευρώ μια φορά 

πάω στον γερμανό και μου είπαν πρώτη φορά για την multisim . Ακόμα και εκεί δεν είχαν ιδέα δηλαδή το έψαχναν . Επίσης υποστηρίζουν συγκεκριμένα μοντέλα.

Αν ήθελα να πάω σε google watch απλά δεν θα έχω lte. 

Δημοσ.

εγω πιστευω πως εως τελος του '23 (max) θα εχει δοθει λυση στο προβλημα. Η αγορα μιας συσκευης future proof ειναι αναγκαιο κακο ......

εκτος εαν καποιος μπορει καθε χρονο να αγοραζει νεα προιοντα

Δημοσ.
Στις 22/1/2023 στις 7:43 ΠΜ, lneam είπε

εγω πιστευω πως εως τελος του '23 (max) θα εχει δοθει λυση στο προβλημα. Η αγορα μιας συσκευης future proof ειναι αναγκαιο κακο ......

εκτος εαν καποιος μπορει καθε χρονο να αγοραζει νεα προιοντα

για Google watch δεν το συζητώ καν εντωμεταξύ δεν το έχουν καν στην λίστα υποστήριξης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...