Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Καταρχάς μιλάμε για την υπηρεσία Apple TV και όχι για τη συσκευή. Παρόλα αυτά, η συσκευή είναι αυτή τη στιγμή ο δυνατότερος media player με εκπληκτικό επεξεργαστή και άψογη ποιότητα ήχου και εικόνας. Τώρα σχετικά με την υπηρεσία Apple TV plus, αν και το περιεχόμενο είναι λίγο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, προσφέρει αρκετές σειρές διαμαντακια τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε σενάριο. Επιπλέον η εικόνα του σε 4Κ HDR είναι καλύτερη από αυτή του Netflix. :) 

Ναι ακούω αυτά περί δυνατότερου media player αν κάποιος έχει αυτήν την ανάγκη για ΕΥΚΟΛΙΑ, παρ'όλα αυτά σαφέστατα με ένα android box μπορείς να έχεις x10 τα functionalities και να παίζεις ότι είδους αρχεία θες με subs κλπ. Αλλά για την ευκολία του, σαφέστατα και δεν έχει αντίπαλο. 

'Οσον αφορά στην streaming υπηρεσία όπως είπες και εσύ το περιεχόμενο είναι αρκετά λιγότερο, και (προσωπικά), μόνο ως συμπληρωματική υπηρεσία μπορώ να το σκεφτώ. 

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το iTunes την εποχή που ήταν απαραίτητο για να έχεις τη μουσική σου στα πρώτα iPods κλπ, ήταν ένα πολύ καλό εργαλείο ειδικά αν ήθελες να τα έχεις όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα. Ήταν δύσχρηστο με την πρώτη ματιά αλλά αν αφιέρωνες λίγο χρόνο καταλάβαινες πως σου προσφέρει πράγματα που ακόμη οι άλλοι δεν είχαν. Ειδικά ως προς τα φίλτρα που μπορούσες να δημιουργείς, την αυτόματη επιλογή κομματιών που άκουγες ή δεν άκουγες συχνά ώστε να έχεις νέες playlists κάθε φορά κλπ κλπ.

Για κάποιον όπως που είχε χύμα μουσικά κομμάτια πεταμένα σε έναν φάκελο, προφανώς και θα του φαινόταν χαοτικό. Σε αυτή την περίπτωση έπαιρνε ένα από τα υπόλοιπα mp3 players που κυκλοφορούσαν και ήταν αρχηγός! :) 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του iTunes ήταν το ότι ήταν δύσχρηστο, προσπάθησε σκληρά η Apple να το επιβάλει χουντικά με το να μην μπορείς να κάνεις sync τη μουσική σου με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, αλλά και πάλι απέτυχε, γι'αυτό και δε φτούρησε. Ωραία features όπως λες, αλλά η Apple μια ζωή απευθύνεται στον απλό χρήστη, σωστά? Άρα το να του κάνει τη ζωή δύσκολη στο (φαινομενικά) πιο απλό πράγμα (μεταφορά content από δίσκο σε iPod/iPhone/iPad) δε βοήθησε την κατάσταση.

Πόσο μάλλον όταν ουσιαστικά μπορούσες μόνο από ΕΝΑ device να κάνεις sync τη μουσική σου, αν δοκίμαζες να περάσεις 10 κομμάτια απ'το laptop της δουλειάς σου ξήλωνε όλο το playlist. Δηλαδή οκ κάπου αηδία. Καταλαβαίνω ότι αυτό γινόταν για να ΜΗΝ αποκτάς τραγούδια από δεξιά και αριστέρα (και να αναγκάζεσαι να τα αγοράσεις απ'την Apple), αλλά το frustration ήταν extreme.  

Χωρίς να κρίνω εξ'ιδίων τα αλλότρια, στον αδερφό μου και στη μάνα μου όταν μου ζήτησαν άποψη για mp3 player, τους πήγα οπουδήποτε αλλού εκτός από Apple devices γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Thanoslam είπε

Πες μου κάποιο καλύτερο από αυτά τα δύο. 

Το apple music είναι καλό και το περιβάλλον του ίσως και πιο βολικό από το spotify άλλα με λιγότερο περιεχόμενο, τώρα για το apple tv ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει, μου είναι τόσο αδιάφορη η συνδρομή που και δωρεάν όταν την είχα με την αγορά 2 iphones δεν είδα τίποτα απολύτως εκτός από το να μπω από περιέργεια να δω πως είναι...

• Super Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, d4mage είπε

...τώρα για το apple tv ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει, μου είναι τόσο αδιάφορη η συνδρομή που και δωρεάν όταν την είχα με την αγορά 2 iphones δεν είδα τίποτα απολύτως εκτός από το να μπω από περιέργεια να δω πως είναι...

Severance

The Morning Show

Servant

Ted Lasso

Slow Horses

See

For All ManKind

Tehran

Invasion

Lisey’s story

Αυτές είναι απλά κάποιες από τις πολύ καλές σειρές και δεν βάζω μέσα και τις ταινίες. :) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επι της ουσιας, εβαλα το apple tv preview απο το ms store αμερικης και οταν επιλεξεις ταινια τρως μαυρο

Επεξ/σία από bower
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Severance

The Morning Show

Servant

Ted Lasso

Slow Horses

See

For All ManKind

Tehran

Invasion

Lisey’s story

Αυτές είναι απλά κάποιες από τις πολύ καλές σειρές και δεν βάζω μέσα και τις ταινίες. :) 

Προσθέτω:

black bird

shantaram

acapulco (για το είδος του)

mosquito coast.

αξίζει η συνδρομή στο apple tv αλλά μέσα σε 1 μήνα τα έχεις δει όλα. προσωπικά το ενεργοποιώ όταν θέλω τα βλέπω και το απενεργοποιώ  (αν δεν βρω δωρεάν)

Το μόνο κακό είναι το χάλια appletv.com που πραγματικά είναι μαρτύριο να βλέπεις στο browser τις σειρες/ταινίες. Ελπίζω τώρα να φτιάξει αυτό.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bower είπε

επι της ουσιας, εβαλα το apple tv preview απο το ms store αμερικης και οταν επιλεξεις ταινια τρως μαυρο

Προφανώς, αφού ακόμη δεν είναι διαθέσιμο για το δικό μας region στο MS store! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προφανώς, αφού ακόμη δεν είναι διαθέσιμο για το δικό μας region στο MS store! 

καθόλου προφανές. η MS δεν κλειδώνει τα regions. ξεκινάει, παίζει 2 λεπτά και σταματάει στα καλά καθούμενα. δυσλειτουργεί.

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό iPod Nano, για το οποίο είχα δαπανήσει πολλές ώρες να περάσω μέσα μουσική (με artwork, ιστορίες κλπ). Έχω να το συνδέσω χρόνια, άραγε πλέον τί θα γίνει με αυτό;

• Super Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, bower είπε

καθόλου προφανές. η MS δεν κλειδώνει τα regions. ξεκινάει, παίζει 2 λεπτά και σταματάει στα καλά καθούμενα. δυσλειτουργεί.

"All three new Apple apps are now available for download from Microsoft. However, they’re all beta apps, so some features may not work as expected – that’s why they are all labeled as “Preview.” And since they’re beta apps, availability may be limited to some regions."

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

"All three new Apple apps are now available for download from Microsoft. However, they’re all beta apps, so some features may not work as expected – that’s why they are all labeled as “Preview.” And since they’re beta apps, availability may be limited to some regions."

availability λεει. οχι functionality. μπες US και κατεβασε το.

• Super Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bower είπε

availability λεει. οχι functionality. μπες US και κατεβασε το.

Δεν υπάρχει λόγος να το κατεβάσω αφού δεν λειτουργεί σωστά. Άσε που το έχω στο Apple Tv player και στo WebOS της LG. :) 

Κάτσε να εμφανιστεί επισήμως στο MS store και μετά βλέπουμε το πως θα τα πάει! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν είμαι σίγουρος πως θα υποστηρίζει κάτι τέτοιο το windows app. Στο Apple TV το music υποστηρίζει κανονικά Atmos και lossless. 

Το ξερω για το AppleTv… απλα το apple tv εχει μονο hdmi out, ενω εγω θελω η οπτικη η spdif για να το ριξω στο dac του ηχοσυστηματος μου… 

παιζω μουσικη κ ταινιες απο το pc μου, και στο ηχοσυστημα μου τα high res κανουν διαφορα που ακουγεται… γιαυτο ελπιζω η εφαρμογη apple music να παιζει high res .. θα μουρθει κουτι!!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, great είπε

iTunes το πιο μισητό πρόγραμμά ever!

Εβαλα iMazing και βρηκα την υγεια μου.

Ενδιαφέρον θα το ψάξω.

Ερωτηση, αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (λχ για αλλαγη μπαταριας απο εξουσιοδοτημενο) και μετα επαναφορα/restore backup θα κατσει καλα οπως με το iTunes που ειναι μαμα ή παιζει να υπαρξουν θεματακια στην επαναφορα?

Επισης οτι σωζεις, μεταφερεις, κατεβαζεις μενει μονο τοπικα στο pc ή παει και τιποτα σε σερβερς της εταιρειας του iMazing? Π.χ. προσωπικα δεν εχω κατι στο icloud προτιμω το τοπικο backup και backup αυτων σε αλλα φυσικα μεσα.

Σου παρεχει ιδιωτικοτητα και προστασια το iMazing ως τριτη εφαρμογη?

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ενδιαφέρον θα το ψάξω.

Ερωτηση, αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (λχ για αλλαγη μπαταριας απο εξουσιοδοτημενο) και μετα επαναφορα/restore backup θα κατσει καλα οπως με το iTunes που ειναι μαμα ή παιζει να υπαρξουν θεματακια στην επαναφορα?

Επισης οτι σωζεις, μεταφερεις, κατεβαζεις μενει μονο τοπικα στο pc ή παει και τιποτα σε σερβερς της εταιρειας του iMazing? Π.χ. προσωπικα δεν εχω κατι στο icloud προτιμω το τοπικο backup και backup αυτων σε αλλα φυσικα μεσα.

Σου παρεχει ιδιωτικοτητα και προστασια το iMazing ως τριτη εφαρμογη?

Αμα δεν το πληρώσεις, δεν κανεις προκοπει... Αρα, δεν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε

παιζω μουσικη κ ταινιες απο το pc μου, και στο ηχοσυστημα μου τα high res κανουν διαφορα που ακουγεται… γιαυτο ελπιζω η εφαρμογη apple music να παιζει high res .. θα μουρθει κουτι!!

Από Apple TV σε Dac δύσκολο. 
Για High Resolution Audio από Apple Music  η λύση είναι Εδώ
Δουλεύει πολύ καλά 

Εννοείται ‘ότι στέλνεις στο δικό σου Dac. Θέλει βέβαια iPhone ή iPad. 

Για ήχο και εικόνα σε ταινίες πάντως το Apple TV δεν έχει αντίπαλο. 
Ειτε από TV+ (App).   Είτε  με Infuse player από NAS. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...