Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Από Apple TV σε Dac δύσκολο. 
Για High Resolution Audio από Apple Music  η λύση είναι Εδώ
Δουλεύει πολύ καλά 

Εννοείται ‘ότι στέλνεις στο δικό σου Dac. Θέλει βέβαια iPhone ή iPad. 

Για ήχο και εικόνα σε ταινίες πάντως το Apple TV δεν έχει αντίπαλο. 
Ειτε από TV+ (App).   Είτε  με Infuse player από NAS. 

Εχω ηδη εξωτερικο dac, ενα Shanling Ua2, το οποιο ενσυρματα με το iphone μου παιζει πολυ καλα..

αλλα θελω να χρισημοποιω για αυτο τον σκοπο και το mini pc/media center μου. .. γιυτο θα ηταν θαυμα αν επαιζε η εφαρμογη apple music - high res .. αλλιως η αλλη λυση ειναι ενα mac mini - και τελος… αλλα δε περισευει το 800αρι τωρα..  

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Εχω ηδη εξωτερικο dac, ενα Shanling Ua2, το οποιο ενσυρματα με το iphone μου παιζει πολυ καλα..

αλλα θελω να χρισημοποιω για αυτο τον σκοπο και το mini pc/media center μου. .. γιυτο θα ηταν θαυμα αν επαιζε η εφαρμογη apple music - high res .. αλλιως η αλλη λυση ειναι ενα mac mini - και τελος… αλλα δε περισευει το 800αρι τωρα..  

Έχεις δίκιο, το Mac mini είναι η απόλυτη λύση. 
Σκέπτομαι να το δρομολογήσω  και λόγω Roon. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοπος του itunes για windows ήταν να σε κανει να εκνευριστεις τοσο πολυ με το ποσο ηλιθιο και χρονοβορο ήταν να προσθεσεις απο εναν αλλο υπολογιστή ενα τραγουδι που επρεπε να το εγκαταστησέις, να κατεβαζει πρωτα ολα τα τραγουδια στον υπολογιστη και μετα απο 2 ώρες να βάλεις το τραγουδι που οι περισσοτεροι απλα πατούσαν buy να το αγορασουν και ειδικα στην αμερικη ολοι αγοραζαν για να μην σπασουν τον υπολογιστή τους απο τα νευρα. τωρα που πεθανε αυτο λόγω της λογικής spotify το σουταρανε.

Επεξ/σία από klaftop
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Ενδιαφέρον θα το ψάξω.

Ερωτηση, αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (λχ για αλλαγη μπαταριας απο εξουσιοδοτημενο) και μετα επαναφορα/restore backup θα κατσει καλα οπως με το iTunes που ειναι μαμα ή παιζει να υπαρξουν θεματακια στην επαναφορα?

Επισης οτι σωζεις, μεταφερεις, κατεβαζεις μενει μονο τοπικα στο pc ή παει και τιποτα σε σερβερς της εταιρειας του iMazing? Π.χ. προσωπικα δεν εχω κατι στο icloud προτιμω το τοπικο backup και backup αυτων σε αλλα φυσικα μεσα.

Σου παρεχει ιδιωτικοτητα και προστασια το iMazing ως τριτη εφαρμογη?

Ναι, εχει full access οπως και το itunes, και κανει πολλα πολλα παραπανω πιο ευκολα απο ποτε. Εχει μεχρι και να κατεβασεις τα actuall installation packages σε περιπτωση που ενα applcation αφαιρεθει απο το app store για backup. Οπως και backup τα settings του ιδιου του application.

Τοπικά τα πάντα, δεν υπαρχει cloud.  Για ιδιωτικοτητα και τετοια δεν ξερω να σου πω, δεν ειμαι ο τυπος που θα το ξεψυρισει.  Το εχω αγορασμενο το προιον και αξιζει καθε €

20 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Έχεις δίκιο, το Mac mini είναι η απόλυτη λύση. 
Σκέπτομαι να το δρομολογήσω  και λόγω Roon. 

Να πω και εγω οτι εδω και ποοοοολα χρονια ειμαι με ενα mac-mini 2008 τι ειναι αυτο 24χ7 ανοικτο για eyeTV και Kodi και οτι αλλο θες απο netflix κτλ με τα apps Του. Δεν γυριζω πισω για media center PC. Δεν εχει βγαλει το παραμικρό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

Να πω και εγω οτι εδω και ποοοοολα χρονια ειμαι με ενα mac-mini 2008 τι ειναι αυτο 24χ7 ανοικτο για eyeTV και Kodi και οτι αλλο θες απο netflix κτλ με τα apps Του. Δεν γυριζω πισω για media center PC. Δεν εχει βγαλει το παραμικρό.

+1

• Like 1
Δημοσ.

περιέργως, αυτές τις ημέρες έψαχνα για "iPhone management software", επειδή πλέον με το iTunes έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Ειδικά στο κομμάτι για playlists, μεταφορά τραγουδιών από pc (πχ remix που δεν είναι καν διαθέσιμα για αγορά) κτλ. Όχι τόσο για backups δλδ.

με λίγο googling είδα ότι πολλοί προτείνουν το iMazing σαν nr.1, το οποίο είναι freemium, και ειδικότερα η license κλειδώνει με ένα συγκεκριμένο iphone. Έχει δοκιμάσει κανείς την free έκδοση, να πει τι περιορισμούς έχει (αν έχει) στη διαχείριση των τραγουδιών;

• Super Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ubnt22 είπε

2023 και ακομα δεν εχω βρει σε σπιτι apple tv..

Δεν ταιριάζει στο προφίλ του κύκλου σου μάλλον. 😛 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

περιέργως, αυτές τις ημέρες έψαχνα για "iPhone management software", επειδή πλέον με το iTunes έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Ειδικά στο κομμάτι για playlists, μεταφορά τραγουδιών από pc (πχ remix που δεν είναι καν διαθέσιμα για αγορά) κτλ. Όχι τόσο για backups δλδ.

με λίγο googling είδα ότι πολλοί προτείνουν το iMazing σαν nr.1, το οποίο είναι freemium, και ειδικότερα η license κλειδώνει με ένα συγκεκριμένο iphone. Έχει δοκιμάσει κανείς την free έκδοση, να πει τι περιορισμούς έχει (αν έχει) στη διαχείριση των τραγουδιών;

θα δεις και το ποστ μου πιο πανω, το software ειναι εξαιρετικο, δεν μου εχει βγαλειθ τιποτα ουτε χει χαλασει τρια iphone Που το εχω δουλεψει (και οχι δεν εχω καμια σχεση με την εταιρια). Tα λεφτα δεν ειανι πολλά και ειναι forever με τα updates (one time fee)

το λεει στο FAQ

Αναφορά σε κείμενο

Our trial is meant for you to preview iMazing’s many features. Everything is accessible, but we restrict the amount of items which you can transfer.

Dataset Nb of items
File Transfer 100
Media 50
Photos 50
Safari Data 20
Messages 25
WhatsApp 25
Contacts 10
Calendars 10
Call History 5
Notes 5
Voice Memos 3
Voicemail 1
Extract/Edit backup files 10

Backing up and browsing backup contents is 100% supported in the trial version, but reinstalling/updating iOS requires you to activate your copy of iMazing. Simply restoring a backup can be done for free (via iMazing Mini), where as the advanced restore options iMazing offers also require a license. Backing up and restoring apps is not limited.

9 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

ειδικότερα η license κλειδώνει με ένα συγκεκριμένο iphone

δεν ισχυει αυτο. δεν κλειδωνει με κανενα iphone, εχω αλλαξει τρια iphone και δυο ipad. στο PC Πάει

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, ubnt22 said:

2023 και ακομα δεν εχω βρει σε σπιτι apple tv..

Ευτυχώς που οι εταιρείες δεν μετράνε πωλήσεις/απήχηση συσκευών κλπ με βάση την οπτική γωνία ενός καταναλωτή - και μάλιστα κάποιου που συνηθίζει να μπαίνει σε θέματα της Apple για να πετάξει την 'εξυπνάδα' του. 

ΥΓ1: Στο πατρικό μου έχω μία συσκευή Apple TV, στο χωριό άλλη μία και στο σπίτι μου μια τρίτη. 

ΥΓ2: Στην οικογένεια μου δεν υπάρχει άνθρωπος με Android. Μάλλον δεν πηγαίνει πολύ καλά το λειτουργικό. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, great είπε

δεν ισχυει αυτο. δεν κλειδωνει με κανενα iphone, εχω αλλαξει τρια iphone και δυο ipad. στο PC Πάει

δηλαδή αν αλλάξω iphone, η άδεια θα δουλεύει κανονικά; γιατί ένα post στο reddit έτσι είδα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

δηλαδή αν αλλάξω iphone, η άδεια θα δουλεύει κανονικά; γιατί ένα post στο reddit έτσι είδα

ναι καλε σου λεω μην επιμενεις, αν δεν σου δουλευει θα σου πληρωσω την αδεια 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, great είπε

ναι καλε σου λεω μην επιμενεις, αν δεν σου δουλευει θα σου πληρωσω την αδεια 🤣

κρίμα που δεν το ανακάλυψα Black Friday ή Cyber Monday, γιατί είδα ότι κάνουν εκπτώσεις τότε. Εν αναμονή για τις επόμενες :)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 19/01/2023 at 22:04, Athanasios2104 said:

κρίμα που δεν το ανακάλυψα Black Friday ή Cyber Monday, γιατί είδα ότι κάνουν εκπτώσεις τότε. Εν αναμονή για τις επόμενες :)

50% off to imazing black friday. Και με αυτη την αδεια θα μπορει καπιος να παει στο v3 που θα ερθει τελος του χρονου λενε και δειχνει τελειο απο το video.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...