manosp87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας , θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας σχετικά με το στήσιμο οικιακού δικτύου. Στο σπίτι υπάρχει 100 Μbps σύνδεση της nova με ρουτερ το ZTE H288A. Επίσης υπάρχει στο χώρο και το TP-LINK MERCUSYS MR30G AC1200 που χρησιμοποιείται ως access point. Πέρα από τις κλασσικές συσκευές όπως κινητά και τηλεοράσεις οι οποίες εξυπηρετούνται από το access point μέσω του SSID1 Υπάρχουν στο χώρο επίσης περίπου 20 έξυπνες πρίζες, διακόπτες, hub zigbee , hub rf οι οποίες εξυπηρετούνται από το SSID 2 μέσω του ρουτερ ΖΤΕ. Το θέμα μου είναι ότι εxώ περιορισμένη εμβέλεια . Αν έπαιρνα άλλα 2 access point συνδεδεμένα ενσύρματα στο ρουτερ και όλα ρυθμισμένα με το ίδιο SSID2 θα δούλευε το σύστημα; Το πλήθος των συσκευών είναι μεγάλο προς διαχείριση ; Η επειδή θα είναι διαμοιρασμένα σε διαφορετικά access point δεν υπάρχει θέμα ;
Λύση vasilllis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/14239733/TP-LINK-EAP225-v3-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz.html Εγω με ενα τετοιο καλυπτω σπιτι 100μ² .Παιρνει μεχρι 8 ssid .Την τελευταια εβδομαδα εχω κλεισει και το ασυρματο του αθλιου ρουτερ και παιζω μονο με αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα