achikoukou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, Εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζω το πρόβλημα των οσμών βενζίνης ή αναθυμιάσεων στο αυτοκίνητο. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το αμάξι έμεινε για περίπου 1 μήνα με σχεδόν φουλαρισμένο ρεζερβουάρ. Το πρώτο συνεργείο μου είχε πει ΄τοι είχε πρόβλημα ο σωλήνας αναθυμιάσεων Κατόπιν άλλαξα και αντλία βενζίνης και ειμουν καλά. 2 μήνες αργότερα ξαφνικά εν κινήσει με ανοιχτά παράθυρα η μυρωδιά επανήλθε. Έχω κάνει το αμάξι καινούριο, αλλά η μυρωδιά δεν έχει φύγει. Υπάρχει κάποια ιδέα. Ευχαριστώ.
spirosta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Αν άλλαξες αντλία και αν το ρεζερβουάρ είναι κάτω από το πίσω κάθισμα ψάξε να δεις μήπως δεν άλλαξαν την λαστιχένια φλάντζα και η παλιά δεν έκατσε καλά και ψιλοχανει. Το έχω πάθει σε άλλο αμάξι και είχα πρόβλημα κυρίως μόλις φουλαρα και έχανε.
achikoukou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, Την άλλαξα πρόσφατα με καινούρια, που μπήκε σωστά. Δεν ήταν αυτό. Το φούλαρα επίσης και έβαλα το αμάξι σε κεκλιμένο έδαφος, πάλι τίποτα. Πουθενά ούτε σταγόνα.
Tasos19s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, achikoukou είπε Καλημέρα, Την άλλαξα πρόσφατα με καινούρια, που μπήκε σωστά. Δεν ήταν αυτό. Το φούλαρα επίσης και έβαλα το αμάξι σε κεκλιμένο έδαφος, πάλι τίποτα. Πουθενά ούτε σταγόνα. Σήκωσε τα πίσω καθίσματα από κάτω είναι η αντλία βενζίνης Δες εάν μυρίζει εκεί Αλλιως χάνει κάπου στο χώρο της μηχανής και τα φέρνει μέσα από το καλοριφέρ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα