Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Μένω σε μονοκατοικία και ο ένας τοίχος του σπιτιού συνορεύει με ανοιχτό parking ενός γείτονα. Θέλω να μονώσω τον τοίχο αυτό εξωτερικά, διότι έχει πολλή υγρασία από μέσα αυτός ο τοίχος. Το πρόβλημα είναι πως ο ιδιοκτήτης του parking δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος και δεν φαίνεται να επιτρέπει να "πατήσω" στο χώρο του για να μονώσουμε τον τοίχο του σπιτιού. Να τονίσω πως Θέλω να κάνω μόνωση με κάποιου είδους χρώμα, όχι θερμοπρόσοψη, καθώς έτσι θα του "έτρωγα" λίγους πόντους από το parking του. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που συνεχιστεί το ίδιο βιολί με δαύτον;

Δημοσ.

Οι κοινοχρηστοι τοιχοι εχουν πολεοδομικούς κανόνες, αν η επιφανεια του τοιχου σου ανοίκει μπορείς αν οχι δεν μπορείς 

Εν ολίγοις αν στον τοιχο το δικο σου εχει σηκώσει τοιχο και ο γείτονας οχι δεν εχεις πρόσβαση 

Ρωτα μηχανικό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Οι κοινοχρηστοι τοιχοι εχουν πολεοδομικούς κανόνες, αν η επιφανεια του τοιχου σου ανοίκει μπορείς αν οχι δεν μπορείς 

Εν ολίγοις αν στον τοιχο το δικο σου εχει σηκώσει τοιχο και ο γείτονας οχι δεν εχεις πρόσβαση 

Ρωτα μηχανικό.

Το θέμα δεν είναι αν μπορεί η δεν μπορεί. Αλλά και να μπορεί, ο άλλος δεν επιθυμεί να του επιτρέψει την προσβαση.

Οπως ειπώθηκε πρώτα ρωτάς μηχανικό και έπειτα αν έχετε πρόβλημα ακολουθεί ο δικηγόρος. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Το θέμα δεν είναι αν μπορεί η δεν μπορεί. Αλλά και να μπορεί, ο άλλος δεν επιθυμεί να του επιτρέψει την προσβαση.

Οπως ειπώθηκε πρώτα ρωτάς μηχανικό και έπειτα αν έχετε πρόβλημα ακολουθεί ο δικηγόρος. 

Θα ρωτήσω φυσικά. Ιδανικά δεν θα ήθελα να φτάσω σε δικηγόρο, αλλά εκεί το κόβω. Νομίζω πως δεν είναι διπλός τοίχος (ένας δικός μου, ένας του γείτονα), σε περίπτωση που αλλάζει κάτι. 

6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ρωτα μηχανικό.

Μονός είναι ο τοίχος αν δεν κάνω λάθος, όχι διπλός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...