Runner25 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 υπαρχει καποιος ξεχωριστος χωρος στη θεσσαλονικη για να γιορτασω την επετειο μας με την συντροφο μου υπαρχει μεταφορικο μεσο οποτε δεν υπαρχει θεμα θα ηθελα κατι ρομαντικο κλασικο και οχι γκουρμε η περιεργες γευσεις και χωρο
UncleKim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Runner25 είπε υπαρχει καποιος ξεχωριστος χωρος στη θεσσαλονικη για να γιορτασω την επετειο μας με την συντροφο μου υπαρχει μεταφορικο μεσο οποτε δεν υπαρχει θεμα θα ηθελα κατι ρομαντικο κλασικο και οχι γκουρμε η περιεργες γευσεις και χωρο Στο καινουριο το ξενοδοχείο στο κέντρο έχει ένα ωραίο, αλλά δεν ξέρω το budget σου. Πάντως σαν χώρος είναι πολύ ωραίος, ήσυχος και ρομαντικός. 1
Runner25 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 15 minutes ago, UncleKim said: Στο καινουριο το ξενοδοχείο στο κέντρο έχει ένα ωραίο, αλλά δεν ξέρω το budget σου. Πάντως σαν χώρος είναι πολύ ωραίος, ήσυχος και ρομαντικός. μου φαινετε καλο σαν ιδεα, ποιο εννοεις λεγοντας καινουργιο ξενοδοχειο?
UncleKim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Runner25 είπε μου φαινετε καλο σαν ιδεα, ποιο εννοεις λεγοντας καινουργιο ξενοδοχειο? To Monasty, με το εστιατόριο του το Botargo. 1
Runner25 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 18 minutes ago, UncleKim said: To Monasty, με το εστιατόριο του το Botargo. τελεια, ευχαριστω παρα πολυ θα το κοιταξω
JakeKaufman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, UncleKim είπε To Monasty, με το εστιατόριο του το Botargo. Όχι γκουρμέ είπε
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Να πάτε στο πρώτο μαγαζί που πήγατε όταν συναντηθήκατε για πρώτη φορά.
Finn Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Balaro στην Παύλου Μελά δίπλα στο Τσιν Τσιν; trattoria Signora πάλι στην Παύλου Μελά απέναντι απ' το λοκαλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα