zoranb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε να πληρώσω το λογ. της Wind στο site της Nova... 🙄. Tί συμβαίνει έχει γίνει κάποια αγορά ή συγχώνευση ανάμεσα στις δύο αυτές εταιρίες και εμφανίζονται η μια να εξυπηρετεί την άλλη; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από zoranb 1
kormos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Μου ήρθε να πληρώσω το λογ. της Wind στο site της Nova... 🙄. Tί συμβαίνει έχει γίνει κάποια αγορά ή συγχώνευση ανάμεσα στις δύο αυτές εταιρίες και εμφανίζονται η μια να εξυπηρετεί την άλλη; https://nova.gr/nea-nova 1
verylife78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 τωρα μας κανεις πλακα??? εχει βουηξει ο κοσμος εχουν αλλαξει τα μαγαζια της Wind και εγιναν NOVA με τεραστιο μαυρο λογοτυπο, παιζει διαφημισεις καθε μια ωρα σιγουρα μια φορα και το λεω εγω που βλεπω τηλεοραση το μεσημερι ρουκ ζουκ... και δεν το εχεις παρει χαμπαρι. Αληθεια??? 1
pandisworld Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Η Wind έγινε NOVA , μια συγχώνευση που διαφημίζεται εδώ και καιρό
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, zoranb είπε Μου ήρθε να πληρώσω το λογ. της Wind στο site της Nova... 🙄. Tί συμβαίνει έχει γίνει κάποια αγορά ή συγχώνευση ανάμεσα στις δύο αυτές εταιρίες και εμφανίζονται η μια να εξυπηρετεί την άλλη; Απάτη είναι!!!Μην πληρώνεις τίποτα.Θα πας σε κατάστημα Τελεστέτ .
zoranb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 NewZealand for the moment guys… πού να ξέρω τί γίνεται!
partblah1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Σας ενημερώνουμε ότι από τον Ιανουάριο του 2023 καταργείται η έκπτωση λόγω πληρωμής με πάγια εντολή εξόφλησης Τραπεζικού Λογαριασμού. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών Nova.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα