Προς το περιεχόμενο

Yaris vs Mazda 2

DoctorWho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Σεπτεμβρη ηταν 10 μηνες αναμονη. Αλλα το 2023 ανεβηκε το Υβριδικο 500€ ακόμα βλέπω..

Επεξ/σία από Jason13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Τον Σεπτεμβρη ηταν 10 μηνες αναμονη. Αλλα το 2023 ανεβηκε το Υβριδικο 500€ ακόμα βλέπω..

Mε την καμία δεν περίμενα τόσο και με "ξεκλείδωτη" τιμή. 

1 ώρα πριν, jmmys είπε

Και τα δυο πάντως αν εξαιρεσει κανεις το σήμα και τα γράμματα,είναι ίδια εξωτερικά.

To mazda 2 hybrid, είναι το Toyota Yaris. Τα αγοράζει χονδρική η Mazda και τα πουλάει με το σήμα της, γιατί δεν έχει τεχνογνωσία σε Hybrid και πρέπει να ρίξει τον μ.ο. των ρύπων της. 

• Like 3

ποια ειναι η διαρκεια της εγγυησης και τι καλυπτει το ενα και το αλλο.

θα πρεπει να λαβεις υποψιν σου τυχον μεταπωλητικη αξια.

Αν αποφασισεις να το δωσεις σε 2 χρονια πχ, μπορει και να το δωσεις οσο το πηρες με βαση τα υπαρχοντα δεδομενα.

9 ώρες πριν, Stergios74 είπε

Αν μειωθεί η τιμή τότε τί δίνεις; Την κλειδωμένη ήτην καινούργια

Πιθανότητα να μειωθεί είναι ίση με το να πατήσει άνθρωπος στον Άρη τον επόμενο μήνα. Εδώ δεν πέφτουν οι τιμές σε βασικά αγαθά στο σούπερ μάρκετ και θα πέσει στα αυτοκίνητα;

• Like 1

με κάτι λιγότερο από 18000(δε ξέρω αν ισχύουν πλέον οι ίδιες τιμές) παίρνεις i10 φουλ εξτρα με 1.0t 100ps, κλειδωμένη τιμή και καλύτερους χώρους από yaris(κι όμως). βέβαια hyundai και όχι toyota

• Like 1

δεν έχει την ίδια ποιότητα η hyundai με τη toyota. άμα βάλεις και γερμανικά στο παιχνίδι, άστο η διαφορά είναι πολύ μεγάλη στη ποιότητα συναρμογής και υλικών

1 λεπτό πριν, gsisr είπε

δεν έχει την ίδια ποιότητα η hyundai με τη toyota. άμα βάλεις και γερμανικά στο παιχνίδι, άστο η διαφορά είναι πολύ μεγάλη στη ποιότητα συναρμογής και υλικών

Έχεις δει ποιότητα εσωτερικού σε γιαρις; Επειδή έχω πολλά γύρω μου διαφόρων ετών γελάω και μόνο για την ποιότητα που λες. Ούτε και σε αξιοπιστία είναι πίσω. Απλά πουλάει εδώ και καιρό brandname.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, gsisr είπε

με κάτι λιγότερο από 18000(δε ξέρω αν ισχύουν πλέον οι ίδιες τιμές) παίρνεις i10 φουλ εξτρα με 1.0t 100ps, κλειδωμένη τιμή και καλύτερους χώρους από yaris(κι όμως). βέβαια hyundai και όχι toyota

Το i10 είναι μια κατηγορία κάτω. Είναι κατηγορία Aygo. Είναι άτοπη σύγκριση. Εϊναι σαν να συγκρίνεις Yaris με Corolla ή με Golf. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Το i10 είναι μια κατηγορία κάτω. Είναι κατηγορία Aygo. Είναι άτοπη σύγκριση. Εϊναι σαν να συγκρίνεις Yaris με Corolla ή με Golf. 

κι όμως σε χώρους κερδίζει το i10

1 ώρα πριν, gsisr είπε

Με 18000 ευρώ είναι αμαρτία να πάρει κάποιος i10. Το έχω από τον Ιούλιο αλλά έδωσα 12500, όχι κοντά 20000...

Είναι όντως κατηγορία aygo αλλά έχει πραγματικά μεγάλους χώρους για τα δεδομένα του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...