Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaliakman είπε

Δεν ενοχλεί (σχεδόν) καθόλου η τσάκιση. Ας έχουν καλύτερη αντοχή και αδιαβροχοποίηση (μακάρι και για σκόνη αλλά δύσκολο) και ας έχει μικρή τσάκιση.

Δεν είναι κρίμα το άρθρο να είναι λέξη προς λέξη μετάφραση και να μην δίνεται η πηγή;

Spoiler

Αυτοί το μετέφρασαν από το insomnia.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνω πάνω λέει "μπορεί επιτέλους να εξαφανίσει τη τσάκιση" και πιο κάτω "θα μπορούσε να έρθει με μια πολύ λιγότερο ορατή τσάκιση".Τι θα γίνει τελικά???? αν είναι με τσάκα να φορέσω σκαρπίνι.

Επεξ/σία από toxoths73
Δημοσ.

"το οποίο έχει μια αισθητά μη αντιληπτή τσάκιση"

Δεν ξέρω ποιος πήρε το άρθρο από πού, αλλά αυτά είναι κακά ελληνικά!..

• Like 2
Δημοσ.

Και που μπήκατε στην διαδικασία να κάνετε σχόλια...ακόμα και γώ  τώρα που γράφω ζήτω που  καηκαμε...όλα τα είχε η μαργιορη τα fold μας μαράνανε...😝

Δημοσ.

Fold και μλκιες ενα ένα μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο άντε βάλτε ένα spen ενσωματωμένο όπως στα note και να μπορούμε να γράψουμε και στην εξωτερική οθόνη Όχι μόνο στην μέσα και μετά βλέπουμε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν σε καλούν και έχεις το κινητό ανοιχτό σε ταμπλετ mode όπως στη φωτό απαντάς κανονικά ? ή το κλείνεις πρώτα ? αν το κλείνεις για να μιλησεις πιο άνετα δεν πιστεύω να πέφτει η σύνδεση ?

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheeBam είπε

Fold και μλκιες ενα ένα μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο άντε βάλτε ένα spen ενσωματωμένο όπως στα note και να μπορούμε να γράψουμε και στην εξωτερική οθόνη Όχι μόνο στην μέσα και μετά βλέπουμε.

Νομιζω στο Fold 6 θα μας το δωσουν. Πολυ νωρις ακομη!

• Like 1
Δημοσ.

Όπως σημειώνει το Naver, η Samsung κατοχύρωσε αρχικά με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έναν μεντεσέ τύπου δάκρυ το 2016, χωρίς να γνωρίζουμε γιατί η εταιρεία δεν αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.

το naver μην πω τι.ηλιθιοι ειναι στην samsung να το χρησιμοποιησουν απο την αρχη?πως θα πουλησει το νεο μοντελο?καθε χρονο και λιγοτερο τσακιση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Voodooman είπε

"το οποίο έχει μια αισθητά μη αντιληπτή τσάκιση"

Δεν ξέρω ποιος πήρε το άρθρο από πού, αλλά αυτά είναι κακά ελληνικά!..

Ναι, λογικό είναι, γιατί το "ανεπαίσθητη", ως λέξη, δεν είναι πλέον ευρέως χρησιμοποιούμενη. Ούτε η "δυσδιάκριτη", μήτε η "αδιόρατη".

Αυτό, ας πούμε ότι είναι έλλειψη γνώσης μιας λέξης ή περισσοτέρων και χρήση περίφρασης.

Το γεγονός ότι γράφει κάποιος "έναν μεντεσέ τύπου δάκρυ", αντί για "τύπου δακρύου", μου φαίνεται πολύ χειρότερα ελληνικά. Εκεί, δε διαφεύγει μόνο η λέξη που δείχνει την έννοια, διαφεύγει η... γενική σχέση μεταξύ "τύπου" και "δακρύου". Θα μπορούσε να είναι αντίστοιχα "ήρθε από του Παπάγος", ή "ο γρηγορότερος υπολογιστής του κόσμος".

Χρόνο να έχουμε, να χαζεύουμε την κατεκρεούργηση των ελληνικών.😆 
Για να πω κι εγώ την αμαρτία μου, ακούω καμία φορά ("ενίοτε", που λένε) κανέναν γνώστη της γλώσσας και νομίζω πως ένας από τους δυο μας είναι από άλλο πλανήτη. Δεν αναφέρομαι σε αρχαιολάτρες και λεξιλάγνους, αλλά σε ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να εκφραστούν με σαφήνεια και είναι εύγλωττοι. Αυτούς που μπορεί να διαβάζουν και κανένα βιβλίο, την ώρα που εγώ περιηγούμαι στο διαδίκτυο.

Και αν τα φόρουμ (ή φόρα, αν προτιμάει κανείς) είναι ένα ζήτημα, όπου είναι αμφιλεγόμενο το αν μπορείς να περιμένεις κάποιος που γράφει δημόσια, να γράφει σωστά, οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί, είναι ένα εντελώς άλλο.

Επεξ/σία από user024
  • Like 6
Δημοσ.
18 ώρες πριν, takjar είπε

Πραγματικά απίστευτο. Θα το περίμενα από κανένα blogάκι της πλάκας.

Αλλά θα έρθει η απάντηση που θα λέει ότι έχει βάλει την πηγή της πηγής οπότε αρκεί :D

https://n.news.naver.com/article/030/0003072645?sid=105

18 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Η τσάκιση είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί (κάπου μου αρέσει η αίσθηση ανοιχτού βιβλίου που αφήνει - κάτοχος fold 4).

Όλα δείχνουν ότι πάμε για πιο βαρύ και μακρόστενο (με το συμπάθειο) Fold 5. Αν αυτό σημαίνει ενσωματωμένο s-pen και κάτι καλύτερο σε μπαταρία, κανένα πρόβλημα..

Μια χαρά ενοχλεί Και μάλιστα σκαλώνει αντιαισθητικά το δάχτυλο όταν έχεις την συσκευή σε landscape mode και σερφάρεις για παράδειγμα στο ίντερνετ…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...