MiJ16 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 19 hours ago, efib said: @MiJ16 και εγω προς αυτό προσανατολίζονται. Πόσο το πήρες; Από το γερμανικό; Ναι, από το Γερμανικό. Έπεσα στην έκπτωση και στα δωρεάν μεταφορικά, οπότε βγήκε στα 208€.
mdkamael Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 μμ Καλησπερα σας... αποψη για τους καθαριστες daikin ?! Εχω βαλει στο ματι τον MC55W ....
efib Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ Δεν σε καλύπτουν οι γνωστές εταιρείες; Σε έρευνα αγοράς που έκανα δεν είδα πουθενά να αναφέρει την Daikin. Βλέπω και αλμυρή τιμή. Ο levoit vital 200s δεν σου κάνει; 1
mdkamael Δημοσ. Δευτέρα στις 12:54 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:54 πμ 1 λεπτό πριν, efib είπε Δεν σε καλύπτουν οι γνωστές εταιρείες; Σε έρευνα αγοράς που έκανα δεν είδα πουθενά να αναφέρει την Daikin. Βλέπω και αλμυρή τιμή. Ο levoit vital 200s δεν σου κάνει; Το 200αρι της levoit μικρο για τον χωρο που θα ηθελα να καλυψω (σαλονοκουζινα 50τμ. ), κ αντιστοιχες επιφανειες απο την ιδια εταιρεια πανω κατω ιδια τιμη με αυτον της daikin εχει, οποτε δεν πεφτει και πολυ εξω απο το μπατζετ. Αν παιζει κατι καλυτερο βεβαια και αθορυβο συναμα το ακουω σαν προταση... προβλεπεται για 24ωρη λειτουργια...
efib Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 πμ @mdkamael το vital 200s καλύπτει ~80τμ εάν θυμάμαι καλά. Το βγάζει το Amazon de στα 209€, και είναι πολύ καλό vfm σε αυτή την τιμή. Έχει και πολύ καλές κριτικές. 1
mdkamael Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 πμ 10 ώρες πριν, efib είπε @mdkamael το vital 200s καλύπτει ~80τμ εάν θυμάμαι καλά. Το βγάζει το Amazon de στα 209€, και είναι πολύ καλό vfm σε αυτή την τιμή. Έχει και πολύ καλές κριτικές. Για το winix zero pro έχουμε άποψη ?!
efib Δημοσ. Δευτέρα στις 02:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:06 μμ @mdkamaelαρχικά τον winix ήθελα, είδα όμως στα reviews ότι ο vital 200s είναι καλύτερος για τις ανάγκες μου. Αν τον βρεις σε καλή τιμή παρτον! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα