Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

@x_revenge τόσο αδύναμα που είναι αυτά τα φτηνά, δεν κάνουν για σκονες/τρίχες. Παίζει τα ρεύματα του σπιτιού να είναι πιο δυνατά από τον ίδιο τον ανεμιστήρα. Για τέτοια χρήση, πας σε δυνατό καθαριστή αέρα όπως έχω γράψει εδώ μέσα.

Και ο winix compact zero που έχω, αλλά και το μεγάλο, μαζεύουν αρκετό πράγμα. Τα καθαρίζω 1/μηνα. 

μεγαλη διαφορα στο κοστος και για ενα μικρο δωματιο δε νομιζω οτι αξιζει, στη τελικη αν δε μου κανει τον παω πισω

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, x_revenge είπε

μεγαλη διαφορα στο κοστος και για ενα μικρο δωματιο δε νομιζω οτι αξιζει, στη τελικη αν δε μου κανει τον παω πισω

Ακομα και στα μεγάλα, για να δεις σκόνη πάνω στα φίλτρα θέλει εβδομάδα+. Δεν ξέρω τι ισχύει στα lidl για επιστροφή προϊόντων απλά επειδή δεν έμεινες ευχαριστημένος. (δλδ αν έχουν το 14ημερο όπως στις ηλεκτρονικές παραγγελίες) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ακομα και στα μεγάλα, για να δεις σκόνη πάνω στα φίλτρα θέλει εβδομάδα+. Δεν ξέρω τι ισχύει στα lidl για επιστροφή προϊόντων απλά επειδή δεν έμεινες ευχαριστημένος. (δλδ αν έχουν το 14ημερο όπως στις ηλεκτρονικές παραγγελίες) 

ουτε εγω ξερω ακριβως αλλα απο αλλες φορες που εχω παει πισω πραγματα κοιτανε στο ταμειο να δουν αν λειπει τπτ σε ρωτανε γιατι το επιστρεφεις και σου βαζουν τα λεφτα στο λογαριασμο μετα απο κατι μερες, τουλαχιστον αν το πηρες με καρτα αν το πειρες με μετρητα παιζει να στα δινουν στο χερι αλλα παντα με καρτα αγοραζω ετσι κι αλλιως

Επεξ/σία από x_revenge
  • Like 1
Δημοσ.

Το Lidl μέχρι δύο μήνες αν έχεις τη Συσκευασία σου δίνει πίσω τα χρήματα επιστρέφοντας το. Το καλύτερο φίλτρο είναι του κλιματιστικού. Και πλένετε πολύ εύκολα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω ν' αγοράσω έναν ιονιστή για το υπνοδωμάτιο που έχω και τον υπολογιστή και κάθομαι αρκετές ώρες.
Με ενδιαφέρει να καθαρίζει την σκόνη διότι φτερνίζομαι συνέχεια κι έχω γενικά πολύ σκόνη αν και ξεσκονίζω κάθε μέρα. Να καθαρίζει και την γύρη. 
Επίσης δεν καπνίζω.

Έχει κανένας αγοράσει κανέναν οικονομικό που να κάνει καλή δουλειά να μου προτείνει; 

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
6 hours ago, @ngelos said:

Μέχρι 150 ευρώ.

Winix compact τότε. Ξεχνάς τον ιονιστή. Είναι μια βλακεια για να κολλάει η σκόνη σε επιφάνειες. Αν έχετε στικ σκούπα, μια φορά την ημέρα δεν είναι δύσκολο + ένα swiffer για επιφάνειες. 

• Like 1
Δημοσ.

θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα μετρητή CO2 . Στοίχημα πως θα είναι πάνω από τα επιτρεπτά επίπεδα.
Αυτοί οι μετρητές είναι ένας καλός τρόπος να βλέπεις την ποιότητα του αέρα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, @ngelos είπε

Αυτός έχει καλές κριτικές και είναι οικονομικός. Έχει κανένας γνώση αν είναι καλός;

TnS 32.5x18x56.5cm Ιονιστής / Καθαριστής Αέρα 35W για Χώρους 35m² | Skroutz.gr

Σίγουρα δεν θα κάνεις δουλειά με το παραπανω 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 3/8/2023 στις 11:24 ΜΜ, SabotazNic είπε

Σίγουρα δεν θα κάνεις δουλειά με το παραπανω 

Στις 3/8/2023 στις 4:54 ΜΜ, @ngelos είπε

Αυτός έχει καλές κριτικές και είναι οικονομικός. Έχει κανένας γνώση αν είναι καλός;

TnS 32.5x18x56.5cm Ιονιστής / Καθαριστής Αέρα 35W για Χώρους 35m² | Skroutz.gr

γεια σας παιδιά , ερώτηση πήρα προχθές ένα Dyson PH01 αυτός έχεις δυο φίλτρα κ hepa κάτι λέει για pm2.5 pm10 voc no2 

μπορειται να τον δείτε κ να νου πείτε αξίζει ;;; Τον πήρα σε  Προσφορά 270€ τον γελώ περισσότερο για να καθαρίζει το σπίτι να μην έχουμε σκόνη γενικά όσο γίνεται !! Και τ καλοκαίρι είναι και ανεμιστήρας !! Ευχαριστώ 

Στις 3/8/2023 στις 3:59 ΜΜ, spooker είπε

θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα μετρητή CO2 . Στοίχημα πως θα είναι πάνω από τα επιτρεπτά επίπεδα.
Αυτοί οι μετρητές είναι ένας καλός τρόπος να βλέπεις την ποιότητα του αέρα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

γεια σας παιδιά , ερώτηση πήρα προχθές ένα Dyson PH01 αυτός έχεις δυο φίλτρα κ hepa κάτι λέει για pm2.5 pm10 voc no2 

μπορειται να τον δείτε κ να νου πείτε αξίζει ;;; Τον πήρα σε  Προσφορά 270€ τον γελώ περισσότερο για να καθαρίζει το σπίτι να μην έχουμε σκόνη γενικά όσο γίνεται !! Και τ καλοκαίρι είναι και ανεμιστήρας !! Ευχαριστώ 

Τον βλεπω μια χαρα. Να δεις αν βρισκεις οικονομικα φιλτρα <60€

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hepa φίλτρο οικονομικό ποιος.ιονιστης της Xiaomi παίρνει? Εγώ έχω το xiaomi purifier 3H αλλά θέλω για τη κόρη μου για το υπνοδωμάτιο? Ευχαριστώ πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...