Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Δεν σε χάλασε!

Δεν μπορώ να το πάρω, βρίσκομαι δυτική Μακεδονία :P

Αλλά είναι καλή ευκαιρία για όποιον είναι κοντά. 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ ικανοποιημένος απο τον Zero pro και θα έλεγα τόσο όσο ευαίσθητος με την ατμόσφαιρα.
Θέλει μεγάλη προσοχή στην συντήρηση.
Έχω φτιάξει τον παρακάτω οδηγό που δείχνω πως αλλάζουμε τα φίλτρα, πως καθαρίζουμε τον αισθητήρα και τι πρέπει να κανουμε μετά απο αυτά.

Αν σας αρέσει το βίντεο μη ξεχάσετε να κάνετε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο. Ευχαριστώ!
Τρέχει και giveaway μέχρι τον Μάρτιο στο κανάλι!

https://www.youtube.com/shorts/IA9y-hnc4DA

• Like 2
Δημοσ.

@HERTHAN @Maurikycli

Στο κοντινό κατάστημα franchise κωτσόβολου έχει τον philco cleanair 60 στα 220.

Αυτο τι λέει? Το μόνο που δεν μπορώ να βρω, είναι η ελάχιστη κατανάλωση, μιας και τα 80w φαντάζομαι αφορά στο δυνατό + led ανοιχτά. Βλέπω και 320 cadr. Ίσως υπερβολή για υπνοδωμάτιο, αλλά πιο γρήγορα στην χαμηλή λειτουργία, και πιθανό να μπορω να το μεταφέρω και σε άλλους χώρους 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

@HERTHAN @Maurikycli

Αυτο τι λέει? Το μόνο που δεν μπορώ να βρω, είναι η ελάχιστη κατανάλωση, μιας και τα 80w φαντάζομαι αφορά στο δυνατό + led ανοιχτά. Βλέπω και 320 cadr. Ίσως υπερβολή για υπνοδωμάτιο, αλλά πιο γρήγορα στην χαμηλή λειτουργία, και πιθανό να μπορω να το μεταφέρω και σε άλλους χώρους 

Προσωπικα θα επελεγα μονο Winix.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 2:03 ΜΜ, SabotazNic είπε

@HERTHAN @Maurikycli

Καλό είναι , έχω πάρει το προηγούμενο μοντέλο αλλά η φίλκο είναι λίγο απάλευτη στην υποστήριξη και τα αναλώσιμα

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Καλό είναι , έχω πάρει το προηγούμενο μοντέλο αλλά η φίλκο είναι λίγο απάλευτη στην υποστήριξη και τα αναλώσιμα

Όσον αφορά τον ιονιστή, είναι καλύτερα να το κρατάω απενεργοποιημένο? 

Δημοσ.

Καλύτερα λένε πως ναι.

Βάζε τον όταν λείπεις

* Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί να χρειάζεται αλλαγή το φίλτρο άνθρακα κάθε μήνα ανάλογα τη χρήση. Εκτός του κόστους, αν η φίλκο είναι ασυνεπείς, θα είναι σαν να έχεις καθαριστή αλλά δεν θα έχεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 2:05 ΜΜ, HERTHAN είπε

Προσωπικα θα επελεγα μονο Winix.

Στις 24/1/2023 στις 11:56 ΜΜ, Maurikycli είπε

Πηρα τον winix zero compact τελικα. Οταν τον εβαλα, ηταν στο μπλε, ανεβοκατεβηκε στο πορτοκαλι αρκετες φορες και τωρα κοκκινο και βαραει. Ελπιζω να δω διαφορα στο θεμα αλλεργιες/βηχα (εχω στο προγραμμα και αλλεργιολογο).

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2023 στις 12:06 ΠΜ, SabotazNic είπε

Πηρα τον winix zero compact τελικα. Οταν τον εβαλα, ηταν στο μπλε, ανεβοκατεβηκε στο πορτοκαλι αρκετες φορες και τωρα κοκκινο και βαραει. Ελπιζω να δω διαφορα στο θεμα αλλεργιες/βηχα (εχω στο προγραμμα και αλλεργιολογο).

Καλησπέρα, τελικά διορθώθηκε το θέμα του; βλέπω κριτικές στο σκρουτζ και το θάβουν λίγο, για την τιμή του το λες και ανησυχητικό

Προσωπικά τον θέλω σε μικρό χώρο για σκόνη από οικοδομή, εάν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ, κοιτάζω τους winix αλλά και είναι για μεγαλύτερο χώρο και είναι αρκετά ακριβοί. Ρίχνω και ματιές προς Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite, μήπως...

Επεξ/σία από whosethere
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, whosethere είπε

Καλησπέρα, τελικά διορθώθηκε το θέμα του; βλέπω κριτικές στο σκρουτζ και το θάβουν λίγο, για την τιμή του το λες και ανησυχητικό

Προσωπικά τον θέλω σε μικρό χώρο για σκόνη από οικοδομή, εάν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ, κοιτάζω τους winix αλλά και είναι για μεγαλύτερο χώρο και είναι αρκετά ακριβοί.

Ναι, εχει μειωθει κατα πολυ ο βηχας μου. Υποψιν, στο σπιτι μου καπνιζουν, οποτε παιζει απλα να με ενοχλουσε το τσιγαρο. Οπως και να εχει, εκανε την δουλεια του, αλλα θα παω και σε αλλεργιολογο καποια στιγμη.

Αν το θες ΚΑΙ για την σκονη, ε πρεπει να πας σε καποιο winix ή καποιο αλλο με υψηλο cadr. Θες να τραβαει αερα και αρα να πηγαινει η σκονη προς τον καθαριστη. Γενικα στον 1 μηνα που το ειχα σε λειτουργια, 2 φορες το καθαρισα εξωτερικα απο τριχες (εχω γατες), ενω το φιλτρο 1 φορα και ειχε σκονη. Σιγουρα θα βοηθησει στο να τραβαει προς το μερος του την σκονη, και οχι να πηγαινει παντου (για 1 μπαλκονοπορτα ανοιχτη, γιατι αν αφηνεις 2 και εχει δυνατο ρευμα, ε δεν θα το τραβηξει). Επειδη εχω παντως και δωματιο που το βλεπει ο ηλιος, πλεον δεν βλεπω αυτο να τιναζω ρουχο, ή οτιδηποτε, και να βλεπω σκονη στον αερα (οχι στον ιδιο βαθμο τουλαχιστον)

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα ελέγξω και cadr (που δεν έχω τσεκάρει) να δω τί άλλο γίνεται γιατί ο winix zero κοστίζει κοντά 240€ (+60 για τα φίλτρα).

Δημοσ.
12 ώρες πριν, whosethere είπε

σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα ελέγξω και cadr (που δεν έχω τσεκάρει) να δω τί άλλο γίνεται γιατί ο winix zero κοστίζει κοντά 240€ (+60 για τα φίλτρα).

192 απο πρακτικερ

https://www.skroutz.gr/s/15967146/Winix-Zero-Καθαριστής-Αέρα-75W-για-Χώρους-99m.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, SabotazNic είπε

ουαου, ευχαριστώ! αν και δεν ξέρω εάν μπορώ να δώσω τώρα τα χρήματα, αναρωτιέμαι εάν θα ήταν καλύτερα να αγοραστεί μεσω skroutz αντί για praktiker, εάν μπορεί δλδ να σιγουρέψει καλύτερη εξυπηρέτηση (και εγγύηση μετά) με βάση κάποιες κριτικές.

Στην ιστοσελίδα η healthy house hellas λέει ότι είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι άρα είναι το ελληνικό παράρτημα για επισκευές; Χρειάστηκες ποτέ τη βοήθειά τους για το compact?

Επεξ/σία από whosethere
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

@x_revenge τόσο αδύναμα που είναι αυτά τα φτηνά, δεν κάνουν για σκονες/τρίχες. Παίζει τα ρεύματα του σπιτιού να είναι πιο δυνατά από τον ίδιο τον ανεμιστήρα. Για τέτοια χρήση, πας σε δυνατό καθαριστή αέρα όπως έχω γράψει εδώ μέσα.

Και ο winix compact zero που έχω, αλλά και το μεγάλο, μαζεύουν αρκετό πράγμα. Τα καθαρίζω 1/μηνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...