Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε προτείνετε κάποιο soundbar κατά προτίμηση 5.1 με ασύρματα πίσω ηχεία ή τη δυνατότητα να προστεθούν αργότερα. Η τηλεόραση μου είναι μια LG 65'.

Κόστος θα ήθελα 200-400 ευρώ.

Δημοσ.
1 hour ago, Ashaman said:

Θα σου πρότεινα την jbl 5.1 που βγαίνει στα 400 περίπου. Υπάρχει και η πιο καινούρια με atmos αλλά βγαίνει στα 470

JBL Bar 500; Δεν έχει πίσω ηχεία νομίζω.

Δημοσ.

Το ασύρματα πίσω δεν το ειχα προσέξει. Υπάρχει και τέτοια πάλι jbl 5.1 αλλα πάει στα 570 οπότε μάλλον πολύ εκτός μπάτζετ. Από την άλλη χλωμό να βρεις μέχρι 400 με ασύρματα πίσω και καλό sub κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, Ashaman said:

Το ασύρματα πίσω δεν το ειχα προσέξει. Υπάρχει και τέτοια πάλι jbl 5.1 αλλα πάει στα 570 οπότε μάλλον πολύ εκτός μπάτζετ. Από την άλλη χλωμό να βρεις μέχρι 400 με ασύρματα πίσω και καλό sub κλπ

Ίσως κάτι σε LG ή Samsung ή κάποια μπάρα που να έχει την δυνατότητα να προστεθούν αργότερα;

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, αυτες με ασύρματα πίσω για Samsung & LG πάνε κοντά στο 1000αρικο και παραπάνω.θα το ψάξω λίγο αύριο και θα σου πω 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε

Ίσως κάτι σε LG ή Samsung ή κάποια μπάρα που να έχει την δυνατότητα να προστεθούν αργότερα;

H Samsung εχει αυτην : Samsung HW-Q930B

Η LG αυτην : LG Soundbar S80QR

Η πρωτη σιγουρα εχει ασυρματα πισω αλλα ξεκιναει απο τα 750.

Η 2η δεν ξερω αν ειναι ασυρματα και ξεκιναει απο τα 590.

Αν μιλαμε για αντιστοιχες τιμες θα επελεγα JBL λογω και του τεραστιου sub που εχει αλλα και γιατι JBL > LG & Samsung οσον αφορα τον ηχο (κατ'εμε παντα).

• Thanks 1
Δημοσ.

Sorry δεν είδα ότι έγραψες πάλι. 

Ναι οκ καλή είναι. Όπως είπα και πριν θα προτιμούσα JBL και λόγω του τεράστιου sub αλλά και λόγω του ότι αν δεν κάνω λάθος τα πίσω ηχεία ειναι εντελώς wireless, ούτε ρεύμα χρειάζονται και φορτίζουν όταν δεν τη χρησιμοποιεις ενώνοντας τα πάνω στην μπάρα. 

Δε νομίζω να ισχύει το ίδιο σε κάποια από τις άλλες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...