Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζετε εάν το side panel του be quiet dark Base 900 είναι συμβατό με του dark Base  900 v2. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι έσπασε το side panel και ψάχνω ανταλλακτικό.

Δημοσ.

Μπορείς να φτιάξεις ένα μόνος σε κάποιον που φτιάχνει τζαμια κλπ, μπορεις να στειλεις ενα μέιλ στην εταιρια ΜΗΠΩΣ σε καλυπτει η εγγυηση ή να ρωτησεις αν πουλανε ανταλλακτικο πανελ. 

Δημοσ.

ρώτησα στο customer support και μου πρότειναν το γυάλινο, απάτησα οτι θα προτιμούσα να μην είναι γυάλινο για να μη ξανασπάσει, και περιμένω απάντηση.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thanos300693 είπε

ρώτησα στο customer support και μου πρότειναν το γυάλινο, απάτησα οτι θα προτιμούσα να μην είναι γυάλινο για να μη ξανασπάσει, και περιμένω απάντηση.

Αν δεν υπάρχει ήδη πλαστικό κάλυμμα για το συγκεκριμένο κομμάτι που να είναι κομμένο ήδη στις σωστές διαστάσεις θα είναι μάλλον απίθανο να σου βρουν λύση.

Βρες καλύτερα ένα κατάστημα που ασχολείται με κατασκευές από plexiglass κοντά στην περιοχή σου, πήγαινε τους το πλαϊνό και ζήτα να σου φτιάξουν ένα και να το κολλήσουν επάνω.
Το έκανα παλιότερα όταν τα διαφανή πλαϊνά δεν ήταν ακόμα στη μόδα και μοντάραμε τα κουτιά εμείς οι ίδιοι.
Για να πάρεις πλαστικό και να το κόψεις εσύ ο ίδιος δεν το συνιστώ αν δεν έχεις ήδη τα κατάλληλα εργαλεία διότι θα σου κοστίσει αρκετά.

Δημοσ.

Πάντως στο παρελθόν έτυχε να "πιάσω" στα χέρια μου tempered glass χωρίς να έχω ιδέα ότι έχει μηδενική αντοχή σε κάμψη. Από εκεί καταλαβαίνετε τη συνέχεια 😄

Βρήκα ότι αγορά plexiglass ήταν πολύ οικονομική λύση. 20 ευρώ περίπου κόστισε ένα φύλλο πάχους 3 mm. Δεν σπάει.

Από εργαλεία δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. H φτηνότερη επιλογή για να το κόψεις στα μέτρα σου είναι το μαχαιράκι για κοπή πλαστικών/plexiglass. Κάνει λιγότερο από 10 ευρώ. Αν έχεις και ένα δράπανο (ή δανείζεσαι) με το κατάλληλο τρυπάνι κάνεις και τις τρύπες για τις βίδες και είσαι κομπλέ.

Αυτό τροφή για σκέψη για να γίνει σύγκριση με το τι θα σου ζητήσει ο τεχνίτης εαν ρωτήσεις.

Δημοσ.
Στις 17/1/2023 στις 11:54 ΠΜ, Thanos300693 είπε

https://www.mgmanager.gr/anavathmisi-ypologisti-2/koutia-ypologiston/axesouar-cases/be-quiet-be-quiet-4mm-tinted-tempered-glass-full-window-side-panel-for-dark-base-900-cases-bga02-_239583/?=14&gclid=CjwKCAiAzp6eBhByEiwA_gGq5ERlPr6oiGBq1Sv0mUztNemGZs1qajEOVylafKWQiY0pd_tc1NkfgBoCEw4QAvD_BwE

Το πανελ ειναι ιδιο 900/900Pro

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...