triantaepta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Σκέφτομαι να πάρω ένα Kindle. Θα το πάρω από Amazon, αλλά απ' ό,τι βλέπω άλλες τιμές έχει το co.uk, άλλες το .de, άλλες το .es και ούτω καθεξής. Καλοβλέπω αυτό γιατί είναι και σε έκπτωση, που δεν την έχουν τα άλλα Amazon. Επειδή δεν έχω καμία εμπειρία με Kindle, γνωρίζει κανείς ποια τα τυχόν μειονεκτήματά του; Π.χ. ενώ στην περιγραφή του τίτλου του αναφέρει No ads, λίγο πιο κάτω έχει μια λίστα, όπου, αν καταλαβαίνω καλά, το Kindle χωρίς διαφημίσεις το έχει +20€. Επίσης, έχει την επιλογή Kindle unlimited, όπου, αν ισχύει, νομίζω ότι έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με την πιο απλή εκδοχή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Απο τα ευρωπαικά Amazon.de λιγο πιο safe to γερμανικό. Μειονεκτηματα των Kindle γενικότερα ειναι Το φαινομενο eye strain που γενικα κουραζει η μακροχρονια χρήση τα ματια Χωρις χρωματα αφου ειναι black & White Περιορισμος στο amazon ecosystem Δεν ειναι ευκολο οταν διαβαζεις ενα ebook να μεταφερθεις σε αλλη σελιδα Επισκευη Εγγυηση δυσκολη λογω του kindle format Στα πλεονεκτηματα τους Ευκολα στη χρηση Οικονομικά Καλη αυτονομια αφου εχουν γενικά χαμηλη καταναλωση Μεγαλη γκαμα/συλλογη απο ebooks για να διαλεξει κανεις Δωρεαν ebooks Ενσωματωμενο Λεξικό & Μετάφραση Hope this helps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, aces είπε Απο τα ευρωπαικά Amazon.de λιγο πιο safe to γερμανικό. Μειονεκτηματα των Kindle γενικότερα ειναι Το φαινομενο eye strain που γενικα κουραζει η μακροχρονια χρήση τα ματια Χωρις χρωματα αφου ειναι black & White Περιορισμος στο amazon ecosystem Δεν ειναι ευκολο οταν διαβαζεις ενα ebook να μεταφερθεις σε αλλη σελιδα Επισκευη Εγγυηση δυσκολη λογω του kindle format Στα πλεονεκτηματα τους Ευκολα στη χρηση Οικονομικά Καλη αυτονομια αφου εχουν γενικά χαμηλη καταναλωση KΜεγαλη γκαμα/συλλογη απο ebooks για να διαλεξει κανεις Δωρεαν ebooks Ενσωματωμενο Λεξικό & Μετάφραση Hope this helps Σ' ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς, το γερμανικό δεν μου το στέλνει Ελλάδα. Τώρα, για να το δοκιμάσω, κατέβασα το Kindle app στο tablet μου. Δεν βρίσκω, όμως, τρόπο να κατεβάσω ένα αγγλο-ελληνικό λεξικό. Να μεταφράζει δηλαδή τυχόν άγνωστες λέξεις/προτάσεις στα ελληνικά. Ενώ έχει τόσες άλλες γλώσσες και στη μετάφραση και στα λεξικά, ελληνικά δεν έχει. Μήπως υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από triantaepta 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, triantaepta είπε Σ' ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς, το γερμανικό δεν μου το στέλνει Ελλάδα. Τώρα, για να το δοκιμάσω, κατέβασα το Kindle app στο tablet μου. Δεν βρίσκω, όμως, τρόπο να κατεβάσω ένα αγγλο-ελληνικό λεξικό. Να μεταφράζει δηλαδή τυχόν άγνωστες λέξεις/προτάσεις στα ελληνικά. Ενώ έχει τόσες άλλες γλώσσες και στη μετάφραση και στα λεξικά, ελληνικά δεν έχει. Μήπως υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Περιεργο που το γερμανικο δεν στελνει Ελλαδα. Για το λεξικο θελει ψαξιμο γενικοτερα θα επρεπε να εχει ελληνικα εφοσον το πηρες απο Ευρωπη θα επρεπε να τα υποστηρίζει/εμφανίζει κανονικά. Εναλλακτικά ρωτησε/ανοιξε ticket και στο amazon support εφοσον ειναι EU θα υπαρχει τροπος εμφάνισης. Άγγλο-Ελληνικό Λεξικό για το Kindle Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, aces είπε Περιεργο που το γερμανικο δεν στελνει Ελλαδα. Για το λεξικο θελει ψαξιμο γενικοτερα θα επρεπε να εχει ελληνικα εφοσον το πηρες απο Ευρωπη θα επρεπε να τα υποστηρίζει/εμφανίζει κανονικά. Εναλλακτικά ρωτησε και στο amazon support εφοσον ειναι EU θα υπαρχει τροπος εμφάνισης. Άγγλο-Ελληνικό Λεξικό για το Kindle Όχι, δεν πήρα συσκευή Kindle ακόμα. Απλά, κατέβασα την εφαρμογή στο τάμπλετ για να δω αν με βολεύει να διαβάζω ebooks. Εκεί ήθελα τη μετάφραση σου Αγγλικά σε Ελληνικά. Θα με βοηθούσε πολύ να βρω τρόπο να το κάνω γιατί αν δεν με βολεύει να διαβάζω στα αγγλικά θα συνεχίσω απλά να αγοράζω κανονικά βιβλία στα ελληνικά. Τώρα, ότι το γερμανικό δεν στέλνει Ελλάδα, κι εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο, αλλιώς θα το είχα πάρει ήδη. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από triantaepta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, triantaepta είπε Τώρα, ότι το γερμανικό δεν στέλνει Ελλάδα, κι εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο, αλλιώς θα το είχα πάρει ήδη. Ισως εχει να κανει με την υποστήριξη για kindle?? γιατι ειδικά το γερμανικό Amazon.de κατα 99% εξυπηρετεί τόσο αποστολές όσο & έγγυηση προιόντων Ελλαδα κατά 99%. Αφου εχεις Tablet μπορεις και εκει να κανεις αναγνωση ebooks κ με κανονικά χρώματα απλα το kindle ειναι εξειδικευμενο λιγο περισσοτερο σ αυτο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, aces είπε Ισως εχει να κανει με την υποστήριξη για kindle?? γιατι ειδικά το γερμανικό Amazon.de κατα 99% εξυπηρετεί τόσο αποστολές όσο & έγγυηση προιόντων Ελλαδα κατά 99%. Αφου εχεις Tablet μπορεις και εκει να κανεις αναγνωση ebooks κ με κανονικά χρώματα απλα το kindle ειναι εξειδικευμενο λιγο περισσοτερο σ αυτο. Ναι, αυτό θέλω να κάνω, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να διαβάζω από το τάμπλετ, αλλά δεν μπορώ να βρω αν γίνεται να προσθέσω αγγλοελληνικό λεξικό, γιατί χωρίς το λεξικό δεν θα μου είναι τόσο εύκολο, ώστε να κατανοήσω πλήρως το γραπτό. Μου φαίνεται απίστευτο που δεν μπορώ να βρω άκρη με το να προσθέσω ένα αγγλοελληνικό λεξικό. Είναι τόσο δύσκολο, απλά δεν γίνεται, ή εγώ δεν έχω βρει τη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, aces είπε Απο τα ευρωπαικά Amazon.de λιγο πιο safe to γερμανικό. Μειονεκτηματα των Kindle γενικότερα ειναι Το φαινομενο eye strain που γενικα κουραζει η μακροχρονια χρήση τα ματια Δεν υπάρχει eye strain με καμια συσκευή e-ink αφού δεν υπάρχει refesh rate στην οθόνη. Οι e-ink οθόνες είναι πιο ξεκούραστες που υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, aces είπε Ισως εχει να κανει με την υποστήριξη για kindle?? γιατι ειδικά το γερμανικό Amazon.de κατα 99% εξυπηρετεί τόσο αποστολές όσο & έγγυηση προιόντων Ελλαδα κατά 99%. Αφου εχεις Tablet μπορεις και εκει να κανεις αναγνωση ebooks κ με κανονικά χρώματα απλα το kindle ειναι εξειδικευμενο λιγο περισσοτερο σ αυτο. Η πλάκα είναι ότι το ίδιο Kindle, αλλά αυτό των 8GΒ αντί για 16GB, μπορεί να το στείλει κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στέλνει το ένα και όχι το άλλο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από triantaepta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, triantaepta είπε Η πλάκα είναι ότι το ίδιο Kindle, αλλά αυτό των 8GΒ αντί για 16GB, μπορεί να το στείλει κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στέλνει το ένα και όχι το άλλο. ίσως έχει να κάνει με το απόθεμα του amazon.de για το συγκεκριμένο κ αν ειναι αμεσα διαθέσιμο για αποστολη κ βγάζει μόνο το 1 διαθεσιμο. Δες/κανε αναζητηση κ στα ευρωπαϊκά amazon.it / amazon.fr / amazon.es διαθεσιμοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Λέτε να ψάξω για κάνα μεταχειρισμένο; Πού, όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια έκδοση ψάχνεις. Την έκδοση με τις διαφημίσεις δεν τη στέλνει κανένα αμαζον από όσο ξέρω. Τόσο όμως την έκδοση με τα 8GB όσο και την έκδοση με τα 16GB ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις τις στέλνει κανονικότατα το Γερμανικό. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από shodan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό με τις διαφημίσεις (δεν ήξερα ότι δεν το στέλνει το άμαζον), γιατί πάει πάνω από 20€ λιγότερα και απ' ό,τι ξέρω οι διαφημίσεις δεν ενοχλούν, τουλάχιστον όσον αφορά κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Αλήθεια, ξέρει κανείς πού θα μπορούσα να ψάξω για κάνα μεταχειρισμένο; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από triantaepta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, triantaepta είπε Αυτό με τις διαφημίσεις (δεν ήξερα ότι δεν το στέλνει το άμαζον), γιατί πάει πάνω από 20€ λιγότερα και απ' ό,τι ξέρω οι διαφημίσεις δεν ενοχλούν, τουλάχιστον όσον αφορά κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Αλήθεια, ξέρει κανείς πού θα μπορούσα να ψάξω για κάνα μεταχειρισμένο; Στο ebay. Έχει πάρα πολλά και σε λογικές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, random_dude είπε Στο ebay. Έχει πάρα πολλά και σε λογικές τιμές. Σ' ευχαριστώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διασφαλίσεις πως αυτό που θα αγοράσεις (ή απ' αυτόν που θα το αγοράσεις) θα είναι καλής ποιότητας, θα αξίζει τα λεφτά του; Ή απλά βασίζεσαι στην τύχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα