Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Cosmote 24 mbps router

markosmiro
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από johnmegarythmos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χερεται στο φόρουμ. Οποιος γνωρίζει και μπορεί να μου απαντήσει στο παρακάτω παρακαλώ

Έχω 24αρα cosmote η περιοχή μου δεν διαθέτει πάνω από 24αρα γραμμή. Το ρούτερ μου είναι το πρώτο πού μου είχαν δώσει το speedport entry 2i. Το πρόβλημα μου με το ρούτερ είναι ότι στα κινητά υποστηρίζουν 5ghz band ενώ το ρούτερ μου έχει μόνο 2,4. Ζήτησα να κάνω αλλαγή του ρούτερ καθώς cosmote ανανεώνει αυτόματα χωρίς να με πάρει καν τηλέφωνο (δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό αλλά άλλη συζήτηση αυτή) και δέχθηκαν να πάω να αλλάξω το ρούτερ. Το θέμα είναι ποιο ρούτερ θα μου δώσουν εξαρτάται από το συμβόλαιο μου είπαν. Η ερώτηση μου είναι , βλέπω στο site στην 24 δίνουν το speedport plus. Αλλά είδα ότι έχει πολλά προβλήματα και το έχουν αντικαταστήσει λέει με το speedport plus 2. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν το plus 1? Και εάν ναι μπορώ να τους ζητήσω να μου δώσουν το plus 2 λόγο του ότι το 1 έχει πολλά προβλήματα?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από markosmiro
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση

διαβαζω καλυτερα για το μαυρο το zte το ρουτερ. 

Τι ταχυτητα πιανεις με την 24 ρα γραμμη; εγω εχω 24 γραμμη με εως 9,7mbs απο dsl και εχω booster και το τελευταιο ρουτερ υποστηριζει και 2.4 και 5ghz . Αλλα βοηθαει στην γραμμη ο συνδυασμος κινητης και σταθερης. 

οσο για το plus το ενα το ειχα πριν πανω 2,5 χρονια πριν βαλω το booster και βρω την υγεια μου ! με ταχυτητη φορτωση σελιδων. 

το plus το 1 το πρωτο αργει πολυ να συνχρονισει και ειχα αποσυνχρονισμους και μου ειχε σπασει τα νευρα!!. Δοκιμασε να ζητησεις το zte καλυτερα . Αλλιως βαλε booster για καλυτερες ταχυτητες. επιπλέον κοστος 2 ευρω σε σταθερη και 4,80 ευρω λογαριασμος κινητης . Οτι θελεις για το booster ρωτησε με ! , το εχω πανω απο 2,5 χρονια 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα σήμερα, το μαύρο το plus 2. Ναι και αυτό έχει 2 μπάντες και wifi 6. Μέχρι στιγμής καλά τα πάει. Η ταχύτητα είναι η ίδια με πριν γύρο στα 20 πιάνω(δεν το πίστευα όταν είδα τέτοια ταχύτητα με 24αρα γραμμή). Στην περιοχή μου δεν υποστηρίζει πάνω από 24. Στην αρχή μου είπαν ότι υποστηρίζει 50αρα και έβαλα, αλλά μου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις και από ταχύτητα τρίχες 28επιανε αλλά είχα κάθε πέντε λεπτά αποσύνδεση. Και τελικά μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει η περιοχή μου και γύρισα στα 24 και πάει τρένο. Για μπουστερ για τις ανάγκες μου μου φενεται περιττό! Σε ευχαριστώ!! Κάνα καλό repeater γνωρίζεις?

Επεξ/σία από markosmiro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/1/2023 στις 6:20 ΜΜ, markosmiro είπε

Πήρα σήμερα, το μαύρο το plus 2. Ναι και αυτό έχει 2 μπάντες και wifi 6. Μέχρι στιγμής καλά τα πάει. Η ταχύτητα είναι η ίδια με πριν γύρο στα 20 πιάνω(δεν το πίστευα όταν είδα τέτοια ταχύτητα με 24αρα γραμμή). Στην περιοχή μου δεν υποστηρίζει πάνω από 24. Στην αρχή μου είπαν ότι υποστηρίζει 50αρα και έβαλα, αλλά μου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις και από ταχύτητα τρίχες 28επιανε αλλά είχα κάθε πέντε λεπτά αποσύνδεση. Και τελικά μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει η περιοχή μου και γύρισα στα 24 και πάει τρένο. Για μπουστερ για τις ανάγκες μου μου φενεται περιττό! Σε ευχαριστώ!! Κάνα καλό repeater γνωρίζεις?

ναι κοιτα  tiplink το  deco x50 , το διπλο δε χανει ταχυτητα και ποιανει και ασυρματα το ενα με το αλλο. 

Επεξ/σία από johnmegarythmos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...