gazp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, Σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση, ήμουν με Covid. Δυστυχώς τίποτε, δεν δουλεύει όπως πρέπει με κανένα τρόπο
giavra Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, gazp είπε Καλημέρα, Σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση, ήμουν με Covid. Δυστυχώς τίποτε, δεν δουλεύει όπως πρέπει με κανένα τρόπο μηπως να εκανες επανεγκατασταση τα windows;
Aris_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, giavra είπε μηπως να εκανες επανεγκατασταση τα windows; παλι θα εχει το ιδιο πρόβλημα μετα απο λιγο καιρό
gazp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, giavra είπε μηπως να εκανες επανεγκατασταση τα windows; Τα έκανα, πριν ανοίξω το θέμα. Έκανα όλα τα update κλπ και δούλευε. Και 2 μέρες μετά το ίδιο θέμα
giavra Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, gazp είπε Τα έκανα, πριν ανοίξω το θέμα. Έκανα όλα τα update κλπ και δούλευε. Και 2 μέρες μετά το ίδιο θέμα οταν δουλευε κανονικα τις πρωτες 2 μερες μετα την εγκατασταση των windows θυμασε τι προγραμματα εγκαταστησες; μεχρι να εμφανισει το προβλημα;
Apaleytos80 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ίσως να δουλέψει αυτο για error code 38. Κανε Full shutdown Spoiler Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από Apaleytos80
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 8:52 ΜΜ, gazp είπε Τα έκανα, πριν ανοίξω το θέμα. Έκανα όλα τα update κλπ και δούλευε. Και 2 μέρες μετά το ίδιο θέμα Αυτό μοιάζει με drivers conflict. Στην διαχείριση υλικού->Ελεγκτές USB τι δείχνει; Αντιμετώπισα πρόσφατα πρόβλημα με usb controller σε μητρική με intel series 6 / c200 controller και τελικά έφταιγε ο driver της intel που ήταν broken. Το γύρισα από intel σε microsoft driver και δούλεψε κανονικά. Δεν είναι ακριβώς σαν το δικό σου αλλά για δες τι controller έχεις. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/intel-6-series-c200-series-chipset-family-usb/e351ce7c-23ae-4db2-846f-2854241ae830
gazp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Το θέμα με τη μνήμη το είδα και εγώ, δοκίμασα και τη λύση με το shift αλλά πάλι μόλις συνδέσω ένα στικακι αν το αφαιρέσω μετά πάλι πρέπει να κάνω reboot όπως και να έχει. Τα μόνα που εγκατέστησα ήταν οι ενημερώσεις των windows και η αναβάθμιση στη latest version. Δεν πείραξα drivers, δεν πείραξα τίποτε. Τα προγράμματα που εγκατέστησα ήταν office acrobat, και κάποια συνεργειακα όπως autodata, atris technic, opcom, delphi. Δυστυχώς τα προγράμματα αυτά τα χρειάζομαι οπότε αν υπάρχει κάποιο conflict εξ αιτίας τους θα πρέπει απλά να το δεχτω
Aris_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 τέλος πάντων αν δεν βρεις άκρη με άλλους drivers που είπε ο micos000 άλλαξε stickακη δεν είναι ολα ίδια, προτείνω όχι φτηνά sandisk
gazp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Aris_ είπε τέλος πάντων αν δεν βρεις άκρη με άλλους drivers που είπε ο micos000 άλλαξε stickακη δεν είναι ολα ίδια, προτείνω όχι φτηνά sandisk eείναι σε όλα τα αφαιρούμενα μέσα, από σκληρούς δίσκους, στικάκια κλπ....
Aris_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, gazp είπε eείναι σε όλα τα αφαιρούμενα μέσα, από σκληρούς δίσκους, στικάκια κλπ.... δοκίμασε με powered usb hub αν υπάρχει η δανείσου κάποιον αλλα έχεις θεμα με τον controller αν στο κάνει σε ολα μπορεί pcie εσωτερική σε usb να σου δώσει λύση, οι καλές είναι ακριβές
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 3:12 ΜΜ, gazp είπε Τα μόνα που εγκατέστησα ήταν οι ενημερώσεις των windows και η αναβάθμιση στη latest version. Δεν πείραξα drivers, δεν πείραξα τίποτε. Τα 10άρια βάζουν μόνα τους λάθος driver για τον συγκεκριμένο controller. Έλεγξε αυτό που σου λέω και ποιον controller έχεις. 2
RTW4ever Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 5:56 ΜΜ, micos000 είπε Τα 10άρια βάζουν μόνα τους λάθος driver για τον συγκεκριμένο controller. Έλεγξε αυτό που σου λέω και ποιον controller έχεις. Αυτό. Φορμάτ, βάζεις drivers μητρικής χωρίς να συνδεθείς στο internet, απενεργοποιείς την αυτόματη ενημέρωση drivers των Windows και μετά συνδέεσαι στο internet. 1
condim35 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 φιλε μου διαβασα το ποστ σου και εδω και παρα πολυ καιρο εχω ακριβως το ιδιο θεμα. Σε παρακαλω πολυ πες μου αν καταφερες να το λυσεις και πως για να σωθω και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα