Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα ειδα πως το εσωτερικο τζαμι της πορτα του φουρνου εχει ραγισει, δε ξερω πως.. Μπορω αραγε να συνεχισω να χρησιμοποιω τον φουρνο; Γνωριζει κανεις κοστος περιπου; Υποθετω κανα 200αρι αντιπροσωπεια..

*αναφερομαι στο κρυσταλλο που εχει ραγισει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Καλησπερα σημερα ειδα πως το εσωτερικο τζαμι της πορτα του φουρνου εχει ραγισει, δε ξερω πως.. Μπορω αραγε να συνεχισω να χρησιμοποιω τον φουρνο; Γνωριζει κανεις κοστος περιπου; Υποθετω κανα 200αρι αντιπροσωπεια..

*αναφερομαι στο κρυσταλλο που εχει ραγισει

Πριν 3-4 χρόνια είχα σπάσει και εγώ το  κρύσταλλο σε DAEWOO DHP-651 από νερό που έπεσε κατά λάθος …κάπου στα 60€ εάν ξέρεις το μοντέλο είναι εύκολο να το βρεις...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Πριν 3-4 χρόνια είχα σπάσει και εγώ το  κρύσταλλο σε DAEWOO DHP-651 από νερό που έπεσε κατά λάθος …κάπου στα 60€ εάν ξέρεις το μοντέλο είναι εύκολο να το βρεις...

Ευχαριστω για την απαντηση. 60ε και το αλλαξες μονος ή στο αλλαξαν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι ακριβο , εαν εισαι αθηνα κοιτα στον κομινη στην Αχαρνων ή στον κουρλαμπα

https://www.kominis.gr/index.php?virtuemart_category_id[0]=121319&custom_f_18[0]=424f534348&Itemid=608&option=com_customfilters&view=products

https://www.kourlabas.gr/oshop/index.php?route=product/category&path=14_17_103&manufacturer=14

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, villasg είπε

Δεν ειναι ακριβο , εαν εισαι αθηνα κοιτα στον κομινη στην Αχαρνων ή στον κουρλαμπα

Θενξ θα παρω να ρωτησω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ευχαριστω για την απαντηση. 60ε και το αλλαξες μονος ή στο αλλαξαν;

Μόνος μου, στη δική μου κουζίνα από τη μέσα πλευρά είχε τρεις βίδες σε μια βάση και έμπαινε συρταρωτά …πιστεύω πάνω κάτω όλες ίδιες είναι…

Επεξ/σία από corsair04
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...