Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πάρει το αουτο του τίτλου εδώ και μαι εβδομάδα (σε πάρα πολύ καλή κατάσταση), και έχω κάποιες απορίες. Δεν ξέρει ο τοπικός αντιπρόσωπος (μικρή πόλη) γιατί δεν έχει ξαναδεί τέτοιο αυτόματο και όπως είδε από το VIN είχε γίνει ειδική παραγγελία. Πιστεύω όμως οτι εδώ όλο και κάποιος ίσως το έχει υπόψη του. Το αγόρασα από μαι γκόμενα άσχετη τελείως με τα μηχανικά. Οταν άρχισα και ρωτούσα κάποια πράγματα μου απαντούσε διάφορα άκυρα και τα παράτησα.

Μηχανή είναι Duratec 1.4 με 97 ίππους. Η Wikipedia λέει οτι το σαζμάν είναι κλασικό αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Ισχύει αυτό; Έχει  4 ταχύτητες και δεν έχει overdrive. Υπάρχει ένας δείκτης στάθμης πιο πίσω από το μοτέρ, και τον τράβηξα και έχει μέσα ενα ροζουλί λαδάκι σαν ATF.

Στο σαλόνι, κάτω από τα μπροστά τζαμάκια υπάρχουν αριστερά και δεξιά δυο πραγματάκια που μοιάζουν με αισθητήρες συναγερμού. Μαζί με το ένα απ αυτά βγαίνει απ τα πλαστικά και κάτι που μοιάζει με δέκτη τηλεχειρισμού. Ομως εγώ δεν παρέλαβα τηλεχειριστήριο χωριστό, μόνο αυτό που είναι ενσωματωμένο στο κλειδί. Υπάρχει περίπτωση να είναι εργοστασιακός ο συναγερμός;

Οποιος μπορεί να ρίξει τα φώτα του θα ήμουν υπόχρεος, και οτιδήποτε συμβουλή για το συγκεκριμένο δεκτή.

Δημοσ.

Πιθανοτατα ειναι καποιος aftermarket συναγερμος που δουλευει με το κουμπι του κλειδιου του αυτοκινητου κι οχι με εξτρα τηλεχειρισμο. Δε νομιζω να υπηρχε εργοστασιακος συναγερμος σε εκεινο το μοντελο, αλλα κι εργοστασιακος να ειναι, παλι με τον ιδιο τροπο δουλευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...