johnydre Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πια εταιρια αυτη την στιγμη αξιζει για απλη καρτα τον 10-12 euro? Εχω Vodafone CU πολλα χρονια αλλα τωρα τελευταια το Internet σερνεται και πολλες φορες δεν εχει καλο σημα. Τι να βαλω? το F2G? η watchup? η cosmo καρτα? Η η χρηση που κανω ειναι απλη. Λιγο τηλεφωνο λιγο Internet και κανα sms που και που. Στο vodafone CU τα λεπτα ομιλιας και τα GB του Internet καθε φορα που κανω ανανεωση μενουν μεσα και δεν διαγραφονται. Στης υπόλοιπες καρτες μενουν και σε αυτες μεσα? η μηδενιζονται καθε μηνα? σκεφτομουν για cosmo καρτα. Εσεις τι μου προτεινεται? 1
e1995kati Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα φίλε......όλες οι εταιρίες εκτός της cosmote κατήργησαν την 10 εύρη ανανεωση......εγώ προσωπικά έχω whatsu up φοιτητικό που το είχα κάνει από αγγελία στο όνομα μου.....όλα καλά μέχρι που βγήκαν τα unlimited λεπτά στο κινητό και βάζω το πρόγραμμα με τα 13.5 δηλ 15 ευρώ κάρτα.....βλέπω αρκετοί πάροχοι πλέον προμοταρουν τα συμβόλαια με 14 και 15 φραγγα.....πιστεύω ακόμα η ιδεολογία της χώρας μας(ελληναρας) και η γενικά ανορθόδοξη πολιτική των παροχών τηλ....με κάνουν να αποφεύγω να βάλω την τζιφρα μου σε συμβόλαια η καρτοσυμβολαια.........πρόσφατα έκανα αίτηση για φορητότητα σε νοβα f2g....με 13.30 9gb και unlimited λεπτά.....προσωπικά εμένα το σήμα που λένε πολλοί δεν με ενοχλεί δεν είμαι ψείρας....με 20 mgbs στο κινητό μου κάνω δουλειά.....δεν έχω σκοπό να κατεβάζω games Kai 4k video Καλησπέρα φίλε......όλες οι εταιρίες εκτός της cosmote κατήργησαν την 10 εύρη ανανεωση......εγώ προσωπικά έχω whatsu up φοιτητικό που το είχα κάνει από αγγελία στο όνομα μου.....όλα καλά μέχρι που βγήκαν τα unlimited λεπτά στο κινητό και βάζω το πρόγραμμα με τα 13.5 δηλ 15 ευρώ κάρτα.....βλέπω αρκετοί πάροχοι πλέον προμοταρουν τα συμβόλαια με 14 και 15 φραγγα.....πιστεύω ακόμα η ιδεολογία της χώρας μας(ελληναρας) και η γενικά ανορθόδοξη πολιτική των παροχών τηλ....με κάνουν να αποφεύγω να βάλω την τζιφρα μου σε συμβόλαια η καρτοσυμβολαια.........πρόσφατα έκανα αίτηση για φορητότητα σε νοβα f2g....με 13.30 9gb και unlimited λεπτά.....προσωπικά εμένα το σήμα που λένε πολλοί δεν με ενοχλεί δεν είμαι ψείρας....με 20 mgbs στο κινητό μου κάνω δουλειά.....δεν έχω σκοπό να κατεβάζω games Kai 4k video.. Eno to f2g 1
johnydre Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, e1995kati είπε Καλησπέρα φίλε......όλες οι εταιρίες εκτός της cosmote κατήργησαν την 10 εύρη ανανεωση......εγώ προσωπικά έχω whatsu up φοιτητικό που το είχα κάνει από αγγελία στο όνομα μου.....όλα καλά μέχρι που βγήκαν τα unlimited λεπτά στο κινητό και βάζω το πρόγραμμα με τα 13.5 δηλ 15 ευρώ κάρτα.....βλέπω αρκετοί πάροχοι πλέον προμοταρουν τα συμβόλαια με 14 και 15 φραγγα.....πιστεύω ακόμα η ιδεολογία της χώρας μας(ελληναρας) και η γενικά ανορθόδοξη πολιτική των παροχών τηλ....με κάνουν να αποφεύγω να βάλω την τζιφρα μου σε συμβόλαια η καρτοσυμβολαια.........πρόσφατα έκανα αίτηση για φορητότητα σε νοβα f2g....με 13.30 9gb και unlimited λεπτά.....προσωπικά εμένα το σήμα που λένε πολλοί δεν με ενοχλεί δεν είμαι ψείρας....με 20 mgbs στο κινητό μου κάνω δουλειά.....δεν έχω σκοπό να κατεβάζω games Kai 4k video Καλησπέρα φίλε......όλες οι εταιρίες εκτός της cosmote κατήργησαν την 10 εύρη ανανεωση......εγώ προσωπικά έχω whatsu up φοιτητικό που το είχα κάνει από αγγελία στο όνομα μου.....όλα καλά μέχρι που βγήκαν τα unlimited λεπτά στο κινητό και βάζω το πρόγραμμα με τα 13.5 δηλ 15 ευρώ κάρτα.....βλέπω αρκετοί πάροχοι πλέον προμοταρουν τα συμβόλαια με 14 και 15 φραγγα.....πιστεύω ακόμα η ιδεολογία της χώρας μας(ελληναρας) και η γενικά ανορθόδοξη πολιτική των παροχών τηλ....με κάνουν να αποφεύγω να βάλω την τζιφρα μου σε συμβόλαια η καρτοσυμβολαια.........πρόσφατα έκανα αίτηση για φορητότητα σε νοβα f2g....με 13.30 9gb και unlimited λεπτά.....προσωπικά εμένα το σήμα που λένε πολλοί δεν με ενοχλεί δεν είμαι ψείρας....με 20 mgbs στο κινητό μου κάνω δουλειά.....δεν έχω σκοπό να κατεβάζω games Kai 4k video.. Eno to f2g Ευχαριστω για την βοηθεια θα δω και για watchup τοτε. Φαινεται οκ.
Giama Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Και το Frog της Cosmote έχει δυο καλά πακέτα με 8,90 και 10,90: Με 8,90: 10GB, 200' προς όλους, 400' προς Frog Με 10,90: 13GB, 200' προς όλους, 400' προς Frog 1 1
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, e1995kati είπε προσωπικά εμένα το σήμα που λένε πολλοί δεν με ενοχλεί δεν είμαι ψείρας. Αναλογως το σημα ομως , πιανεις και ταχυτητα ιντερνετ. Εγω στο σπιτι μου εχω απο μηδεν εως μια παυλες σημα. Αν ανοιξω τα δεδομενα στο 5g κινητο μου , θα πιασω στην καλυτερη ... EDGE Oυτε να σερφαρεις δεν μπορεις , σε απλες σελιδες. 1
johnydre Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν εχει καλο σημα εδω και ειμαι και κεντρο.... οταν παω θαλασσα ακομα χειροτερα. Λεω να παω σε F2G τελικα γιατι εχει καλο σημα εδω αλλα ειναι και γρηγορο στο Internet. Τα πακετα του πανω κατω σαν της αλλες εταιριες ειναι. Λεω να κανω Online την αιτηση για μεταβαση σε F2G απο vodafone cu. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από johnydre
walex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Από τι καταλαβαίνω τα πακέτα FROG πρέπει να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί από πακέτα με πολλά MB. Με €8,90 δεν νομίζω να υπάρχει άλλο πακέτο να δίνει 10GB. Πως ανανεώνονται αυτό κάθε μήνα? 1
vasioula1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Και επισης στη φρογκ αν δεν το ξοδεψεις πάει στον αλλο μηνα; 1
gx2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 NAI. Μεταφέρονται τα υπόλοιπα αν ανανεώσεις πριν τη λήξη 1
prometheas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Το vodafone CU δινει επισης συχνά εξαιρετικά δωράκια . Εαν σε βολεύει η κάλυψη στις περιοχές που γενικά κυκλοφορείς, θεωρώ οτι αυτή την στιγμή ειναι το καλύτερο value/money στα καρτοκινητά 1
adi32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Αν δεν κάνεις μεγάλη χρήση q και βγάζεις δίμηνο με 10€ Χρεωση ανά δευτερόλεπτο και δε μηδενίζει ποτέ αν ξεπεράσεις το χρόνο ή τα gb 1
thyreates Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 η q εχει ανανεωση απο 10€ και οταν εχει countdown offer ειναι στα 8€ στα καρτοκινητα 1
kounga Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 1:00 ΜΜ, prometheas είπε Το vodafone CU δινει επισης συχνά εξαιρετικά δωράκια . Εαν σε βολεύει η κάλυψη στις περιοχές που γενικά κυκλοφορείς, θεωρώ οτι αυτή την στιγμή ειναι το καλύτερο value/money στα καρτοκινητά Πολύ καλός και ο "έξτρα δωρεαν χρόνος" προς CU αλλά πως μπορώ να καταλάβω ποιοι αριθμοι σπο τις επαφές μου είναι CU? Έχει καποιο εργαλείο η Vodafone?
giorgos_76 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Έχω q από την wind...φθηνό μεν, αλλά δεν δίνει πολλά GB τον μήνα στις προσφορές μαζί με ομιλία...Ένα 10ρικο τον μήνα το θες για να έχεις ομiλία και GB.. Επιπλέον έχει πολύ χάλια σήμα 4g με πολλές αποσυνδέσεις..
Titos301 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από Titos301
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα