Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Εγώ προτείνω στα επόμενα μοντέλα μαζί με την apple να μην βάζουν ούτε κινητό μέσα στη συσκευασία, απλά να σου πιστοποιούν πως έδωσες 1500 ευρώ και αυτό κάπως να φαίνεται όταν θα πηγαίνεις στην καφετέρια για μόστρα.

δωσε ιδέες εσυ να μας πουλάνε και τα updates σε λιγο χαααχαχαχαχ

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κινητό αλλάζω κάθε 3 χρόνια παίρνοντας πάντα το s της samsung. Τα λεφτά με πονάνε αλλά μπαίνουν σε πιστωτική για 24 μήνες(και με αποφορολογιση λόγω επαγγελματος). Νομίζω πως αξίζει έτσι μιας και δεν μου φαίνονται τα χρηματα τόσο πολύ. Κατι πολυ σημαντικο που δεν το εχω δει γραμμενο πουθενα είναι όταν κάνω την προπαραγγελία και ερθει η ωρα της ποαραλαβης η εγγυηση ειναι για 3 χρονια (συγκεκριμενα αγοραζω απο Me... Ma...) και δινουν τα buds σαν δώρο. Οποτε με 3 χρονια εγγυηση παλι θεωρω τα 3 χρονια αλλαγης κινητου μια καλη περιοδο. Δεν ξερω τι γνωμη εχετε εσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Macosj είπε

Γιατί δεν παίρνεις έκδοση με 1 TB? Ούτως ή άλλως και SD να έπαιρνε δεν υποστήριζε μεγαλύτερη χωρητικότητα. Άρα είναι ακριβώς το ίδιο, εκτός αν πεις ότι θα είχες 5 κάρτες των 1 TB, τοτς μπορείς να κάνεις την λύση με το otg φλασακι που γράφει ο φίλος παραπάνω 

γιατί η έκδοση 1tb θα κοστίζει πάρα πολλά ενώ μία sd οχι. 

1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

δεν μιλάω απ έξω απο τον χορό, λόγω δουλειάς έχω κ εγώ μερικές εμπειρίες παραπάνω στον χώρο της sams, και το 90% των περιπτώσεων είναι "χαζά" προβλήματα και τέτοιες καταστάσεις.

Αυτός που χρειάζεται ένα επαγγελματικό τηλέφωνο (προφανώς για να έχεις τόσα δεδομένα μέσα είναι -πέρα απο συσκευή - και εργαλείο δουλειάς) θα πάει στην παραπάνω χωρητικότητα και θα παίρνει μπακάπ τα αρχεία του 1 φορά την εβδομάδα σε εξωτερικό μέσο ώστε να τα διασφαλίζει.

η σειρά Note έχει τελειώσει δυστυχώς φίλτατε. Η κάρτα μνήμης οκ σου είναι χρήσιμη αλλά πχ είσαι έξω και μεταφέρεις αρχεία; άρα έχεις μαζί σου και εναν εξωλκέα και βάζεις-βγάζεις τα συρταράκια; παλιότερα ήταν πιο εύκολη η διαδικασία σαφέστατα.

Κοιτάζοντας τις κάρτες μνήμης, μια πχ samsung 512 γίγα έχει κάτι ταχύτητες 130ΜΒ  και αργή απόκριση σε σχέση με τα ufs3-ufs 4 των συσκευών.

Για το πενάκι, πάσο σε όλα, σε μερικούς είναι τέρμα χρήσιμο και το κατανοώ απόλυτα.

Και επειδή θα πέσουν μαχαίρια να με φάνε, τονίζω οτι όσα έχω γράψει αφορούν ενα μεγάλο μέρος που θα πάρει τις εν λόγω συσκευές για καθαρή διασκέδαση (ουαου εχω 100Χ στην κάμερα φιλεναδα ελα να δεις) κλπ.

Κάποτε και εγώ τα ίδια έλεγα για τις κάρτες μνήμης και τι θα κάνω κλπ και πραγματικά δεν μπορώ  να καταλάβω την τότε λογική μου, δεν μου έλειψε ποτέ. Δυστυχώς η αγορά άλλαξε και ο κόσμος συνέχισε να παίρνει αυτές τις συσκευές. Ας μην έπαιρνε κανεις συσκευή χωρις φορτιστή στο κουτί και να επέλεγαν τις άλλες η χωρις κάρτα μνήμης και πιθανότατα θα είχαμε άλλες εξελίξεις. Το ίδιο συμβαίνει και στα αυτοκίνητα, παλαιότερα είχαμε σωστά hot hatch και τώρα έχουμε γεμίσει B-SUV έξω λες και μας είναι απαραίτητο.

με τέτοιους δρόμους τι περίμενες??? 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERMES33 είπε

δωσε ιδέες εσυ να μας πουλάνε και τα updates σε λιγο χαααχαχαχαχ

Το γελάς, εγώ το πιστεύω, ένα συνδρομητικό μοντέλο του τύπου με 5 ευρώ το μήνα android 13 αλλιώς μείνε στο 12 ή κάπως έτσι. Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή είναι πολλά τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφορά σε κείμενο

Εικόνες των Galaxy S23 Ultra και Plus αποκαλύπτουν σχεδιαστικές λεπτομέρειες

...γιατί δε βάλαν και άλλες κάμερες; Έχει χώρο στην πλάτη 🤔

• Like 1
Δημοσ.

" Εικόνες των Galaxy S23 Ultra και Plus αποκαλύπτουν σχεδιαστικές λεπτομέρειες"...

Σχεδιαστικά, εγώ βλέπω μια πόρτα με 5 μάτια κουζίνας επάνω - και μάλιστα χωρίς πόμολο...

image.png.3eb62061ff046afca01854a46f4785

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σκοπίμως η Samsung δεν βελτιώνει (εκει που πονάει) όσο πρέπει την Z fold Για να παραμένει ζωντανή η σειρά S….

Για μένα εκεί είναι το ζουμί….

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eloy είπε

" Εικόνες των Galaxy S23 Ultra και Plus αποκαλύπτουν σχεδιαστικές λεπτομέρειες"...

Σχεδιαστικά, εγώ βλέπω μια πόρτα με 5 μάτια κουζίνας επάνω - και μάλιστα χωρίς πόμολο...

image.png.3eb62061ff046afca01854a46f4785

Μου θυμίζει ένα Sony Xperia xzs που είχα το 2017.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει πολύ τα περί διαρροής φωτογραφιών των S23… εδώ και δυο εβδομάδες οι promoters της Samsung τα έχουν στα χέρι τους και τα δείχνουν σε όλους του πωλητές των μεγάλων αλυσίδων… μόνο στην Ελλάδα τα έχουν πιάσει στα χέρι τους μερικές χιλιάδες πωλητές… και φυσικά μιλάμε για λειτουργικές συσκευές. 

Επεξ/σία από Xviper13
Δημοσ.
Στις 15/1/2023 στις 1:56 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Όντως κόψανε και το led notification. 

Τι να πω όσο πάνε τα κόβουν όλα(headphone jack, καρτα μνήμης, αλλαγή μπαταρίας κτλ) στο τέλος θα μας χρεώνουν έξτρα ακόμα και για το πόσο βλέπουμε την οθόνη. 

Έχουν κοπεί χρόνια τώρα, έχεις πλέον επιλογή να φωτίζει το πλαίσιο της οθόνης.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, stormrain είπε

S Pen θα εχει μπας και αλλαξω το Ν20 Ultra η μπα? 😛

Λογικα το Ultra θα εχει. Για καποιον διεστραμμενο λογο εγω μαλλον θα περιμενω το Fold 5 με φημολογουμενη ενσωματοση S Pen και Snapdragon 8 Gen 2 πριν αλλαξω το Ν20 Ultra.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, aces είπε

Πιστευω οτι το σχολιο του @poulinosισχυει ακομη κ σημερα (ακόμη με τις νεες αυξημενες τιμες apple/samsung) κ πολλοι τρεχουν να κανουν κ προπαραγγελια τα 14 pro max/ ultra klp.

Ξέχασες να πεις για τις 964 δόσεις που βάζουν όμως. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/1/2023 στις 6:33 ΜΜ, Macosj είπε

Σε λίγο θα διαμαρτυτεστε που δεν παίρνει και κασέτες 😁. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό( από  iphone 13->14) σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι σαφώς βελτιωμένο. Το νέο GPU θα είναι 2-3 φορές πιο δυνατό, 200 κάμερα, νέα οθοναρα. Αν δεν επέμενε με την αρχαία φόρτιση, και έπαιρνε καμία κινεζική πατέντα για 220w θα ήταν ο,τι καλύτερο 

Η αμηχανη στιγμή που ναυαρχίδα βγάζει κάθε χρόνο. 

Συμφωνω μαζι σου φιλε οντως ναυαρχιδα 1 τον χρονο βγαζει εγω το μονο που ειπα ειναι πως δεν μας υποχρεωνει κανεις να αγοραζουμε καθε χρονο κινητο !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...