giorgosk12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Το θέμα είναι πως παράγινε το κακό, κάθε 3-4 μέρες η Samsung βγάζει ένα κινητό...🤣
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 38 minutes ago, aces said: Σωστά, και στα 2 χρόνια λιγο θα καταλαβεις οτι εχει εμφανή διαφορα η παλια με τη νεα συσκευή αν προβεις σε νέα αγορά. Πρωτη η Apple εβαζε το ιδιο σασι κ τα πουλουσε ως νεα κινητά. Δεν αργει και πολύ το 2χιλιαρο.....Ηδη φημολογείται νεες αυξησεις στα iphone 15 κλπ....οποτε δεν αργει κ πολυ το 2000ε/συσκευή. Αλλα και η Samsung ακολουθει με ίδιες μικρό-αλλαγες το ίδιο μοτίβο κάθε χρόνο με το τουφέκι/σταγονόμετρο προς οφελος της εταιρίας. Αλλαγή Συσκευής καλύτερα ή στα 3 έτη ή στα 4 χρόνια μαξ (με μια αλλαγη μπαταρίας στο ενδιάμεσο οποτε/αν χρειαστεί) για να καταλαβεις και καμια ουσιαστική διαφορα με δεδομένο α) τις συνεχείς αυξησεις τιμων στα καινούργια β) να δεις κ καμια εμφανη διαφορά σε συγκριση με την προηγουμενη συσκευή καλυτερα καθε 4 έτη. απο s10+ σε s20+ που αλλαξα λογω της οθονης που ειχε προβλημα η αληθεια ειναι οτι περα απο την καλυτερη καμερα δεν εχω δει τιποτα αλλο σε διαφορα.ειδικα για την δικη μου χρηση. βεβαια οπως λεω ευχαριστω τα ατομα που αλλαζουν συνεχεια κινητα γιατι ευχαριστιομαστε εμεις τα παλια τους κατα τα αλλη η εταιρεια θα κανει εστω και μιση αλλαγη για να βγει το καθιερωμενο μοντελο καθε χρονο. γιατι πολυ απλα πρεπει να πουλησουν νεο μοντελο για το 2023 για παραδειγμα.
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Θα δούμε βιντεάκι με YouTuber να ρωτάει περαστικούς "Πώς σας φαίνεται το νέο S23 Ultra?" ενώ τους δείχνει ένα S22u; 2
Taoustaoys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, konan76 είπε Τελικά ο καταναλωτής επιβάλει αυτά που θέλει η δεν λαμβάνετε υπόψη. Βλέπω μεγάλο φάουλ όλες της ελλείψεις που έχει το κινητό και το βλέπω να βουλιάξει σε θέμα πωλήσεων . Βγάλτε και το καλώδιο φόρτισης κοστίζει. Δεν λαμβάνεται φυσικά, ότι θέλουν κάνουν είναι ξεκάθαρο. Έχουν βρει την καραμέλα με την προστασία του περιβάλλοντος και καλά για να έχουν κέρδος. Δεν βάζουν φορτιστές μέσα στα καινούργια τηλέφωνα για οικολογία και καλά επειδή κάποιος πιο πιθανόν να έχει από το προηγούμενο τηλέφωνο άρα πάει χαμένος άρα σπατάλη, αλλά πουλάνε τον καινούριο φορτιστη 40 ευρώ. Το κόστος της προστασίας του περιβάλλοντος το επομιζεται ο καταναλωτής και μόνο, οι εταιρίες έχουν τεράστιο κέρδος από αυτό, ήταν κάτι που τους έκατσε κουτί για να μπορούν να πουλάνε σε υψηλότερες τιμές με μικρό κόστος. Εμείς σαν πρόβατα δεν υπάρχει περίπτωση εις τους αιώνες των αιώνων να σηκώσουμε κεφάλι. 2
lneam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Αναφορά σε κείμενο The Galaxy S23+ and Galaxy S23 Ultra will support Wi-Fi 7, while the base Galaxy S23 will be restricted to Wi-Fi 6. https://www.notebookcheck.net/New-Galaxy-S23-price-leak-ranges-from-US-799-for-entry-level-model-to-right-up-to-US-1-499-for-a-fully-kitted-out-S23-Ultra.681829.0.html δεν ξερω εαν ειναι αληθεια, το διαβασα και το μεταφερω
artemios1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, giorgosk12 είπε Το θέμα είναι πως παράγινε το κακό, κάθε 3-4 μέρες η Samsung βγάζει ένα κινητό...🤣 Aστην να βγαζει φιλε κανεις δεν μας υπορεωνει να περνουμε οτι βγαζουν 😃 1
Giorgos17589 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Είπαν οτι θα έχουν διαφορετική υπερχρονισμενη εκδοχη του snapdragon κατασκευασμενη απο την samsung και οχι απο tsmc... Αυτο ειναι λιγο ύποπτο καθως ο τροπος κατασκευής έκανε τους exynos να υπερθερμενονται και να αδειαζουν μπαταρια.. Οπως και τους snap 888 και 8 gen 1 που επισης τους εφτιαξε η samsung... Ενω ο 8 plus gen 1 απο την tsmc εχει εντελως αλλη(καλυτερη) θερμικη συμπεριφορά. Θα δειξει. Τωρα για την καρτα μνημης που βλεπω σε πολλα σχολια... Ρε παιδιά οκ μακαρι να χαν... Αλλα εχουν σταματησει να εχουν sd οι ναυαρχιδες (εκτος sony και huawei (nano sd)) εδώ και 3 χρονια. Νταξει πλεον ειναι αναξιο αναφορας... Συνηθιστε το... Ετσι ειναι πλεον. Μακαρι να ειχαν αλλα εχει τελειωσει αυτο. Οποιος θελει καρτα μνημης σε ναυαρχιδα ας παρει Sony(πανακριβα και με καποιες ελλείψεις) η huawei (κινητάρες αλλα χωρις google services). Εναλλακτική σε sd card εκτος το cloud(δεν χρησιμοποιώ) ειναι να παρετε ενα φλασακι otg και να περνάτε σε τακτα διαστηματα οποια αρχεια θελετε εκει... Ιδια δουλεια με την καρτα μνημης κανει.. Μπαινει και στο pc... Και ειναι και πολυ μικρα που τα κουβαλάς ανετα σε ενα μπρελοκ με τα κλειδια.... Εναλλακτικες υπαρχουν.. Μην κολλατε στο παρελθον... Αλλιως ειπαμε.. Sony.. Huawei... Η μετα midrange οποιασδήποτε εταιρείας... 2
Macosj Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Σε λίγο θα διαμαρτυτεστε που δεν παίρνει και κασέτες 😁. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό( από iphone 13->14) σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι σαφώς βελτιωμένο. Το νέο GPU θα είναι 2-3 φορές πιο δυνατό, 200 κάμερα, νέα οθοναρα. Αν δεν επέμενε με την αρχαία φόρτιση, και έπαιρνε καμία κινεζική πατέντα για 220w θα ήταν ο,τι καλύτερο 16 λεπτά πριν, artemios1983 είπε Aστην να βγαζει φιλε κανεις δεν μας υπορεωνει να περνουμε οτι βγαζουν 😃 Η αμηχανη στιγμή που ναυαρχίδα βγάζει κάθε χρόνο.
Spiraulos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Μερικοί κράζετε για τις κάρτες μνήμης αλλά όταν πάτε να πάρετε κάρτα, παίρνετε την φτηνότερη κ ας γράφει με 3MB/s και μετά λέτε κολλάει η συσκευή όταν γράφω 4Κ60 fps, δεν ανοίγει τα αρχεία γρήγορα κλπ κλπ τι ρημάδι πήγα και πήρα. Κάρτες μνήμης με σωστές ταχύτητες και πάνω απο 128 γίγα έχουν κοντά 90€. Αν δεν σε φτάνει το 128 να πάρεις το 256 και αν το 256 είναια ακριβότερο να πάρεις το 128 και εναν σκληρό δίσκο να κάνεις και backup τα αρχεία γιατί αν χαλάσει η πλακέτα μετά κλάμα. Όσο εύκολα μπορεί να χαλάσει η κάρτα μνήμης μπορεί και η πλακέτα του οποιοδήποτε τηλεφώνου απο 100€ μεχρι 2000€. Για το notification led υπάρχει εφαρμογή που κάνει ακριβώς το ίδιο και χρησιμοποιεί την AOD του τηλεφώνου (να πεις οτι δεν υπάρχει ουτε κ αυτό για εναλλακτική; ) το audio jack χοντρικά ασχολίαστο καθώς ακόμα και στα σύγχρονα συστήματα των αυτοκινήτων το aux δύσκολα το βρίσκεις, συνήθως είτε ΒΤ είτε android auto θα υπάρχει σαν επιλογή. Χριστάρα είσαι λάθος, καταρχήν που ξέρεις τι κάρτα μνήμης βάζει ο άλλος? Σχολιάζουμε το γεγονός ότι features της γραμμής Note που ήταν ναυαρχίδα εξαφανιστηκαν/εξαφανιζονται. π.χ sd card που για μενα ειναι must, IR bluster που ηταν τέλειο και το θέλω ακόμα. Όλα αυτά είναι χρήσιμα όπως και το Led. Το γεγονός οτι υπάρχει εφαρμογή (που διαβαζει ολα τα notifications btw) άρα μπορούν να βλέπουν και αυτοί τι σου έρχεται δεν παύει να χρησιμοποιεί οθόνη και αρα περισσότερη μπαταρία, πόσο μάλλον αν το έχεις να κάνει εφε. Το επιχείρημα αν δεν σου φτάνουν τα 128 παρε τα 256 είναι άτοπο διότι ο χώρος κάποια στιγμή όσο και να ναι θα γεμίσει. Η sd σου δινει την δυνατότητα να μη δώσεις 200 300 400 ευρω παραπανω για δεσμευτεις παλι με 256 αλλα να δωσεις οσα θελεις για να βαλεις οποια θελεις. Δεν τραβάνε ολοι 4κ στα 60 φπς ή στα 120φπς ξερεις, άλλοι σαν κι μένα θελουν απλά περισσότερο χώρο για αλλα πραγματα. Drop mic 3 3
NERRY Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Μην πάρεις samsung, δεν σε αναγκάζει κανείς. Υπάρχουν τόσες άλλες εταιρίες που βάζουν τα πάντα στο κουτί μέσα. Εμπρός για πίσω με κινητά 3πλάσια σε μέγεθος με καπάκι πίσω,μη στεγανά, τίγκα στο πλαστικό που ξεβάφει και πήγαινε πάρε μπαταρία με 5€ αμφιβόλου ποιότητας απο το κατάστημα στο Κέντρο με τους αλλοδαπούς μέσα. Υπάρχουν τέτοιες συσκευές να ξέρεις ακόμα κάτι νοκια. Α και επίσης ξέχασα να αναφέρω, ας αγοράσω τα 5€ ακουστικά που κάνουν χριτς χριτς σε συσκευή των 500€ γιατί δεν δίνω παραπάνω. Ασύρματα ακουστικά ΒΤ βρίσκεις και φτηνά δεν σε αναγκάζει κανείς να πάρεις της ίδιας μάρκας! (κάτι xiaomi ακουστικά με 15€ είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια για τη μητέρα μου ασύρματα και δεν έχει παραπονεθεί ούτε μια φορά οτι δεν της επαρκούν, σε αντίθεση με του καλωδίου που ανα 2 μήνες τα έκοβε στην τσάντα της ) και ξαναγράφω, αν τα 256 γιγα δεν σε φτάνουν, κάτι δεν πάει καλά αλλιώς είσαι επαγγελματίας φωτογράφος; Μη μου πείτε δικαιολογία εγώ θέλω να έχω όλη τη συλλογή μου απο το 1990 μέσα στη συσκευή, δεν στέκει, είναι πράγματα που ίσως να χρειαστείς μια στο τόσο. ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ, τα αρχεία μας ΠΡΕΠΕΙ να τα έχουμε BACKUP κάπου, σήμερα λειτουργεί η συσκευή ΑΥΡΙΟ ΟΧΙ, μην τα θεωρείτε δεδομένα όλα. Κάρτα μνήμης ήθελες οταν ειχαν 128ΜΒ οι συσκευές πριν καμια 15ετια εκεί ναι. Στο 1+ της υπογραφής, εχω 51 ΓΙΓΑ πιασμένα απο τα 109 που δίνει η συσκευή για αποθήκευση χωρίς να μου λείπει κάτι. Αρχικά καλό είναι να μην τσουβαλιαζεις ανθρώπους και καταστάσεις. Επίσης δεν αγοράζουμε όλοι κάρτες μνήμης ή ακουστικά που κάνουν χρατσ χρουτσ. Μπράβο που εσύ πιάνεις μόνο 51gb αλλά σένα σεβασου και δέξου ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες με εσένα. Εγώ αυτοί τη στιγμή χρησιμοποιώ περίπου 170gb άσχετα με τον σκληρό δίσκο που έχω. Γιατί; γιατί έχω τους λόγους μου. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από NERRY 4
Macosj Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Spiraulos είπε Χριστάρα είσαι λάθος, καταρχήν που ξέρεις τι κάρτα μνήμης βάζει ο άλλος? Σχολιάζουμε το γεγονός ότι features της γραμμής Note που ήταν ναυαρχίδα εξαφανιστηκαν/εξαφανιζονται. π.χ sd card που για μενα ειναι must, IR bluster που ηταν τέλειο και το θέλω ακόμα. Όλα αυτά είναι χρήσιμα όπως και το Led. Το γεγονός οτι υπάρχει εφαρμογή (που διαβαζει ολα τα notifications btw) άρα μπορούν να βλέπουν και αυτοί τι σου έρχεται δεν παύει να χρησιμοποιεί οθόνη και αρα περισσότερη μπαταρία, πόσο μάλλον αν το έχεις να κάνει εφε. Το επιχείρημα αν δεν σου φτάνουν τα 128 παρε τα 256 είναι άτοπο διότι ο χώρος κάποια στιγμή όσο και να ναι θα γεμίσει. Η sd σου δινει την δυνατότητα να μη δώσεις 200 300 400 ευρω παραπανω για δεσμευτεις παλι με 256 αλλα να δωσεις οσα θελεις για να βαλεις οποια θελεις. Δεν τραβάνε ολοι 4κ στα 60 φπς ή στα 120φπς ξερεις, άλλοι σαν κι μένα θελουν απλά περισσότερο χώρο για αλλα πραγματα. Drop mic Γιατί δεν παίρνεις έκδοση με 1 TB? Ούτως ή άλλως και SD να έπαιρνε δεν υποστήριζε μεγαλύτερη χωρητικότητα. Άρα είναι ακριβώς το ίδιο, εκτός αν πεις ότι θα είχες 5 κάρτες των 1 TB, τοτς μπορείς να κάνεις την λύση με το otg φλασακι που γράφει ο φίλος παραπάνω
TaxiarhisGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Αυτά θα παίρνουν κάρτα μνήμης ή πάει και η Samsung να γίνει σαν την Apple για να σε χρεώνει για cloud services γιατι στα s21 & s22 δεν παίρνουν. Απ' ότι βλέπω ούτε τα s23 θα δέχονται κάρτα μνήμης. Και μ' αρέσει που κατά τ' άλλα η Samsung κράζει την Apple και στη τελική κάνει ότι και η Apple. Μια με τους φορτιστές, τώρα με τις κάρτες μνήμης. Καρτα μνημης καταργηθηκε πριν 3 χρονια απο την Samsung.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, NERRY είπε Αρχικά καλό είναι να μην τσουβαλιαζεις ανθρώπους και καταστάσεις. Επίσης δεν αγοράζουμε όλοι κάρτες μνήμης ή ακουστικά που κάνουν χρατσ χρουτσ. Μπράβο που εσύ πιάνεις μόνο 51gb αλλά σένα σεβασου και δέξου ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες με εσένα. Εγώ αυτοί τη στιγμή χρησιμοποιώ περίπου 170gb άσχετα με τον σκληρό δίσκο που έχω. Γιατί; γιατί έχω τους λόγους μου. δεν μιλάω απ έξω απο τον χορό, λόγω δουλειάς έχω κ εγώ μερικές εμπειρίες παραπάνω στον χώρο της sams, και το 90% των περιπτώσεων είναι "χαζά" προβλήματα και τέτοιες καταστάσεις. Αυτός που χρειάζεται ένα επαγγελματικό τηλέφωνο (προφανώς για να έχεις τόσα δεδομένα μέσα είναι -πέρα απο συσκευή - και εργαλείο δουλειάς) θα πάει στην παραπάνω χωρητικότητα και θα παίρνει μπακάπ τα αρχεία του 1 φορά την εβδομάδα σε εξωτερικό μέσο ώστε να τα διασφαλίζει. 22 λεπτά πριν, Spiraulos είπε Χριστάρα είσαι λάθος, καταρχήν που ξέρεις τι κάρτα μνήμης βάζει ο άλλος? Σχολιάζουμε το γεγονός ότι features της γραμμής Note που ήταν ναυαρχίδα εξαφανιστηκαν/εξαφανιζονται. π.χ sd card που για μενα ειναι must, IR bluster που ηταν τέλειο και το θέλω ακόμα. Όλα αυτά είναι χρήσιμα όπως και το Led. Το γεγονός οτι υπάρχει εφαρμογή (που διαβαζει ολα τα notifications btw) άρα μπορούν να βλέπουν και αυτοί τι σου έρχεται δεν παύει να χρησιμοποιεί οθόνη και αρα περισσότερη μπαταρία, πόσο μάλλον αν το έχεις να κάνει εφε. Το επιχείρημα αν δεν σου φτάνουν τα 128 παρε τα 256 είναι άτοπο διότι ο χώρος κάποια στιγμή όσο και να ναι θα γεμίσει. Η sd σου δινει την δυνατότητα να μη δώσεις 200 300 400 ευρω παραπανω για δεσμευτεις παλι με 256 αλλα να δωσεις οσα θελεις για να βαλεις οποια θελεις. Δεν τραβάνε ολοι 4κ στα 60 φπς ή στα 120φπς ξερεις, άλλοι σαν κι μένα θελουν απλά περισσότερο χώρο για αλλα πραγματα. Drop mic η σειρά Note έχει τελειώσει δυστυχώς φίλτατε. Η κάρτα μνήμης οκ σου είναι χρήσιμη αλλά πχ είσαι έξω και μεταφέρεις αρχεία; άρα έχεις μαζί σου και εναν εξωλκέα και βάζεις-βγάζεις τα συρταράκια; παλιότερα ήταν πιο εύκολη η διαδικασία σαφέστατα. Κοιτάζοντας τις κάρτες μνήμης, μια πχ samsung 512 γίγα έχει κάτι ταχύτητες 130ΜΒ και αργή απόκριση σε σχέση με τα ufs3-ufs 4 των συσκευών. Για το πενάκι, πάσο σε όλα, σε μερικούς είναι τέρμα χρήσιμο και το κατανοώ απόλυτα. Και επειδή θα πέσουν μαχαίρια να με φάνε, τονίζω οτι όσα έχω γράψει αφορούν ενα μεγάλο μέρος που θα πάρει τις εν λόγω συσκευές για καθαρή διασκέδαση (ουαου εχω 100Χ στην κάμερα φιλεναδα ελα να δεις) κλπ. Κάποτε και εγώ τα ίδια έλεγα για τις κάρτες μνήμης και τι θα κάνω κλπ και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την τότε λογική μου, δεν μου έλειψε ποτέ. Δυστυχώς η αγορά άλλαξε και ο κόσμος συνέχισε να παίρνει αυτές τις συσκευές. Ας μην έπαιρνε κανεις συσκευή χωρις φορτιστή στο κουτί και να επέλεγαν τις άλλες η χωρις κάρτα μνήμης και πιθανότατα θα είχαμε άλλες εξελίξεις. Το ίδιο συμβαίνει και στα αυτοκίνητα, παλαιότερα είχαμε σωστά hot hatch και τώρα έχουμε γεμίσει B-SUV έξω λες και μας είναι απαραίτητο. 1
htw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, koutsis είπε που τη θυμήθηκες την κάρτα μνήμης? Σταμάτησαν να παιρνουν κάρτα μνήμης απο το S20. 3 χρόνια πριν... Το s20 παίρνει κάρτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα