Nen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας για οποιον ξερει απο pay pal !! Κατεβασα το pay pal για να λαβω χρηματα απο αμερικη .. πρωτο θεμα ειναι οτι δεν ξερω που μπορω να βρω το κωδικο qR μου και δευτερον για να μου στειλουν ενα μεγαλο ποσο περιπου 2.500 ευρω μου ζητησε επειδη εχει εταιρικο προφιλ να του στειλω εγω εκατο ευρω ! Υπαρχει κατι τετιο η ειναι απατες ; Για να μου στειλουν λεφτα μεγαλα ποσα πρεπει να στειλω εγω πρωτα για να τα δω στον λογαριασμπ της pay pal ;
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Καταρχάς είναι κάποιος συγγενής; Κάποιος που τον ξέρεις έμπιστος; 1
Nen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Οχι δεν τον ξερω καλα ! Και επισης και για αλλη συνναλαγη που θελησαν να μου στειλουν χρηματα απο μακρυα παλι μου ζητησαν 30 δολαρια ! Αν ειναι απατη αυτη η τακτικη να μην το κανω μολις την κατεβασα την εφαρμογη δεν γνωριζω τιποτα ακομη !
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Nen είπε Καλησπερα παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας για οποιον ξερει απο pay pal !! Κατεβασα το pay pal για να λαβω χρηματα απο αμερικη .. πρωτο θεμα ειναι οτι δεν ξερω που μπορω να βρω το κωδικο qR μου και δευτερον για να μου στειλουν ενα μεγαλο ποσο περιπου 2.500 ευρω μου ζητησε επειδη εχει εταιρικο προφιλ να του στειλω εγω εκατο ευρω ! Υπαρχει κατι τετιο η ειναι απατες ; Για να μου στειλουν λεφτα μεγαλα ποσα πρεπει να στειλω εγω πρωτα για να τα δω στον λογαριασμπ της pay pal ; Βρωμάει απάτη.Γιατί να στείλεις εσύ λεφτά πρώτα; Τι συναλλαγές εχεις εσύ με αυτούς;Γράψε αναλυτικά τι γίνεται για να σε βοηθήσουμε.
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Nen είπε Οχι δεν τον ξερω καλα ! Και επισης και για αλλη συνναλαγη που θελησαν να μου στειλουν χρηματα απο μακρυα παλι μου ζητησαν 30 δολαρια ! Αν ειναι απατη αυτη η τακτικη να μην το κανω μολις την κατεβασα την εφαρμογη δεν γνωριζω τιποτα ακομη ! Αν δεν τον ξέρεις γιατί να σου στείλει χρήματα; Στα χρωσταγε; Εννοείται πως είναι απάτη. Δύσκολα τα οικονομικά όλων. Κάνεις δεν μοιράζει χρήματα. Κανείς.
Nen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βρωμάει απάτη.Γιατί να στείλεις εσύ λεφτά πρώτα; Τι συναλλαγές εχεις εσύ με αυτούς;Γράψε αναλυτικά τι γίνεται για να σε βοηθήσουμε. Αυτο ειπα και εγω ! Μηπως επειδη ειναι σε ξενο νομισμα ; Δεν ξερω πως γινονται η συναλαγες ! Παιδια δεν χαριζουν λεφτα η δουλεια μου ειναι απλα επειδη πρωτη φορα μου ετυχε απο τοσο μακρυα να στειλω κατι και να πληρωθω αλλα πρωτη φορα ακουω να πρεπει να στειλεις εσυ λεφτα για να ερθουν τα λεφτα σου ! Νταξει ευχαριστω πολυ 5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Αν δεν τον ξέρεις γιατί να σου στείλει χρήματα; Στα χρωσταγε; Εννοείται πως είναι απάτη. Δύσκολα τα οικονομικά όλων. Κάνεις δεν μοιράζει χρήματα. Κανείς. Δεν ειναι αυτο ! Σαν pay pal ρωτησα αν υπαρχει αυτη η μεθοδος ; Για να σου στειλουν λεφτα απο ξενο νομισμα απο bussines προφιλ !
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nen είπε Αυτο ειπα και εγω ! Μηπως επειδη ειναι σε ξενο νομισμα ; Δεν ξερω πως γινονται η συναλαγες ! Παιδια δεν χαριζουν λεφτα η δουλεια μου ειναι απλα επειδη πρωτη φορα μου ετυχε απο τοσο μακρυα να στειλω κατι και να πληρωθω αλλα πρωτη φορα ακουω να πρεπει να στειλεις εσυ λεφτα για να ερθουν τα λεφτα σου ! Νταξει ευχαριστω πολυ Εστειλες κάτι χωρίς να έχεις πληρωθεί πρώτα;Φοβάμαι ότι έμπλεξες. 1
Nen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εστειλες κάτι χωρίς να έχεις πληρωθεί πρώτα;Φοβάμαι ότι έμπλεξες. Χαχα ολα καλα δεν εχω στειλει τιποτα ακομη πρωτα περνω τα χρηματα και μετα θα κανω την μεταφορα απλα οταν κατεβασα το pay pal και ακουσα τον τροπο της πληρωμης μονο που δεν τον εβρισα ! Δεν εκανα καμια ενεργεια 🧐 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Απατη ειναι αλλα και να μην ηταν αν ανοιξεις ππ και σου στείλει κάποιος 2500 κατα 99% θα φας μπλοκ απο το ππ.
christo7s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Απατη ειναι αλλα και να μην ηταν αν ανοιξεις ππ και σου στείλει κάποιος 2500 κατα 99% θα φας μπλοκ απο το ππ. Για ποιό λόγο τρώει μπλοκ? Δε ξέρω απλα ρωτάω...
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, christo7s είπε Για ποιό λόγο τρώει μπλοκ? Δε ξέρω απλα ρωτάω... Γιατι ειναι νεος λογαριασμος και μεγαλο το ποσό, κατόπιν θα σου ζητηθούν κάποια έγγραφα ανάλογα με τον τρόπο που σου έστειλαν τα χρήματα
christo7s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Γιατι ειναι νεος λογαριασμος και μεγαλο το ποσό, κατόπιν θα σου ζητηθούν κάποια έγγραφα ανάλογα με τον τρόπο που σου έστειλαν τα χρήματα ok. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από christo7s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα