Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω προμηθευτεί φιάλη 5g CoralGas με το δικό της ρυθμιστή πίεσης, τα έχω προμηθευτεί από πρατήριο καυσίμων shell

έχω συνδέσει με σωλήνα 5m ALFAGOMA l-088 high pressure LPG μια εστία εξωτερικού χώρου 2 θέσεων Thermogas Pitsos

θέλω η φιάλη να είναι μακριά από την εστία.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου πίεση και μικρή φωτιά και στα 2 μάτια, τι μπορεί να φταίει?????

Έχει να κάνει με το μήκος του σωλήνα ??    

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

αν βάλεις την εστία κοντά στην μπουκάλα χωρίς να παρεμβάλεται η σωλήνα , δουλεύει κανονικά; 

νομίζω ότι τα 5μ είναι πολλά για αυτή την μπουκάλα και η πίεση χάνετε  από την ελαστικότητα της σωλήνας.  καλύτερα να κάνεις μια κατασκευή με κανονικούς σωλήνες. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutisa είπε

Καλημέρα

Έχω προμηθευτεί φιάλη 5g CoralGas με το δικό της ρυθμιστή πίεσης, τα έχω προμηθευτεί από πρατήριο καυσίμων shell

έχω συνδέσει με σωλήνα 5m ALFAGOMA l-088 high pressure LPG μια εστία εξωτερικού χώρου 2 θέσεων Thermogas Pitsos

θέλω η φιάλη να είναι μακριά από την εστία.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου πίεση και μικρή φωτιά και στα 2 μάτια, τι μπορεί να φταίει?????

Έχει να κάνει με το μήκος του σωλήνα ??    

Ευχαριστώ πολύ.

Η εστία είναι καινούργια;

Δημοσ.

Η εστία είναι καινούργια , να δοκιμάσω δηλαδή με σωλήνα 1,5 μ μονο ???

1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Η εστία είναι καινούργια;

Η εστία είναι καινούργια , να δοκιμάσω δηλαδή με σωλήνα 1,5 μ μονο ???

Δημοσ.

^ Αν δεν υπάρχει διαρροή δεν βλέπω το λόγο να δημιουργείται πρόβλημα με τα 5μέτρα.

Δεν έχω εμπειρία με τέτοια απόσταση για να είμαι βέβαιος όμως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

^ Αν δεν υπάρχει διαρροή δεν βλέπω το λόγο να δημιουργείται πρόβλημα με τα 5μέτρα.

Δεν έχω εμπειρία με τέτοια απόσταση για να είμαι βέβαιος όμως.

Σ' ευχαριστώ πολύ παντος για το ενδιαφέρον και την απάντηση .... αν ξέρει κάποιος κάτι ας απαντήσει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...