Προς το περιεχόμενο

google wallet πρόβλημα (OR-TAPSH-08)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έκανα μπάχαλο με το κινητό. έβαζα κάρτες στο wallet, έκανα και ένα ρεσετ και τις ξαναπρόσθεσα και τώρα δε δέχεται καμία και λαμβάνω error OR-TAPSH-08.

Απ ότι διαβάζω αυτό σημαίνει ότι με έχουν στην μπούκα. Τι κάνω τώρα; Διάβασα ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την google. Υπάρχει καμια πατέντα; 

Κάπου αλλού λέει ότι περιμένω 2 μέρες και ίσως λυθεί το θέμα αλλά δε ξέρω αν εννοεί για το συγκεκριμένο error ή είναι γενική συμβουλη.

αν δοκιμάσω με άλλο account θα γίνει τίποτα ή θα τα κάνω χειρότερα;

έστειλα ένα mail , τώρα δε ξέρω αν απαντάνε αυτοί. άντε να δούμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχω βρει το μπελά μου. Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι.

Τους έστειλα και Mail, μου απάντησαν 2 φορές, μου ήρθε και ειδοποίηση. Θέλουν να ανεβάσω φωτογραφίες από τις κάρτες που είχα περάσει καθώς και ταυτότητα διαβατήριο. Το έκανα 2 φορές, καθαρές μεγάλες φωτογραφίες. Και τις 2 φορές έφαγα άκυρο. Ρωτάω με mail τι έγινε, νόμιζα δεν ήταν καθαρές οι φωτογραφίες αλλά μου απάντησαν ότι για τις συγκεκριμένες κάρτες τα έγγραφα που έστειλα (οι φωτογραφίες δηλαδή) δε ταιριάζουν. Δε παίζει αυτό.

Θα στείλω ακόμα μια φορά κι αν φάω πάλι άκυρο (που μάλλον αυτό θα γίνει) θα στέιλω Mail να ξεστραβωθούν να δούνε καλά τις φωτογραφίες. Το αστείο είναι ότι βρήκαν λάθη (όπως μου έγραψαν) σε όλες τις κάρτες.

Οι φωτογραφίες είναι τόσο καθαρές και μεγάλες που και τυφλός τις αναγνωρίζει. Αναρωτιέμαι αν ελέγχονται αυτόματα ή κάποιο πρεζάκι υπάλληλος τους κάνει τη δουλειά

2 από τις κάρτες είναι virtual. Εκεί τι να τους στείλω που δε φαίνεται το όνομα πάνω και αυτοί θέλουν να το δουν; Έστειλα screenshot από την εφαρμογή και τους το έγραψα.

Τι διάολο να κάνω; Θέλω να τους αρχίσω τα μπινελίκια αλλά φοβάμαι μη φάω άκυρο όπως με τη revolut.

αν περάσω τις κάρτες σε άλλο account λέτε να με μπανάρουν; Έχουν "κοκκινήσει" τις συγκεκριμένες κάρτες και δε περνιούνται πλέον στο wallet? ξέρει κανείς πως λειτουργεί; ή απλά έχουν μπλοκάρει το wallet μου? Εννοείται ότι καμία κάρτα δε μπορώ να περάσω πλέον.

Στο ένα mail με απειλούν να μη δοκιμάσω να φτιάξω άλλο account γιατί μπορεί να κλειδωθεί και αυτό.

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tyf είπε

Στο όνομα σου είναι η κάρτες? Τα χαρτιά που στέλνεις είναι στα αγγλικά? 

Έχω 7 κάρτες. Οι 2 virtual. Όλες είναι στο όνομα μου. 

Φωτογραφησα τις 5 και έστειλα screenshot τις άλλες 2. Έστειλα και φωτογραφία το διαβατήριο μου. Δε ζήτησαν κάποιο άλλο έγγραφο. 

Πλέον στο wallet δε μπορώ να περάσω καμία κάρτα.

Θα τους γράψω αναλυτικά mail. Αν με αγνοήσουν η επόμενη κίνηση είναι να δοκιμάσω δυστυχώς νέο account ελπίζοντας μη το καταλάβουν.

Αν έχετε καμία ιδέα πείτε. Δε παίζονται οι άνθρωποι 

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση δικη μου με καρτα της eurobank συγκεκριμένα, δεν με αφηνε να την περάσω στο wallet η ιδια η eurobank. 

Σε επικοινωνία με την eurobank μου είπαν οτι μεχρι 5 ψηφιακα αντίγραφα επιτρέπουν να δημιουργηθούν και επρεπε ο υπάλληλος να τα διαγράψει. 

αφου τα διέγραψε, το επόμενο λεπτό μπηκε η φυσική μου καρτα στο wallet . 

Δημοσ.

τελικά με την 3η φορά μου το ξεκλειδώσανε. Τέλος καλά όλα καλά.

Αλλά έχω απορία αν δεν έβγαζα άκρη τι θα γινόταν. Οι συγκεκριμένες κάρτες δε θα μπορούσαν να προστεθούν σε κανένα wallet ή απλά θα έκανα άλλο account και θα έληγε η ιστορία

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είχα και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα με άυλη κάρτα της eurobank για το market pass προσπαθώντας να το περασω στο google wallet.

Δεν έπιασε τίποτα από όσα δοκιμασα στο ιντερνετ και δούλεψε κάτι πολύ κουφό!!

Ενω στις οδηγίες λέει "προσέξτε το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται ακριβώς όπως πάνω στην άυλη κάρτα" εμένα δούλεψε απλά αντιστρέφοντας το ονοματεπώνυμό μου.

Στην κάρτα πάνω παράδειγμα λέει "Panagiotis Nestoroudis"

Και για να δουλέψει, στο google wallet έπρεπε να το γράψω ως "Nestoroudis Panagiotis".

Αυτά... Καλημέρα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...